Propunere Senior Crap -etape CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Propunere Senior Crap -etape CN 2011

Mesaj de Vladut Mateianu »

@Maimutoi

In primul rand, ai te rog grija la exprimare. Probleme psihice poate ai tu din moment ce crezi ca poti fi tu capitanul lui AV ! :oops: Plus ca asemenea afirmatii sa faci cu cine iti permite.... :twisted:
Iar faptul ca va laud lotul si il consider bun nu implica deloc faptul ca lotul meu este "de cacat" cum il consideri tu....chiar ma mir cum si tu si Soare va permiteti sa faceti asemenea declaratii la dresa unor pescari ca George Slave, Cezar Bibu, Mircea Gheran , Cornel Iacob, etc... :evil: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: ...numai ca nu sti ca banii din eventuala sponsorizare au alta destinatie, nu echipa nationala..... :oops: Poti sa-l intrebi pe Stanila daca nu crezi... :wink:
Da, banii vin la mine, ca eu am propus Magura :lol: :lol: :lol:

Vladut,

Daca tot esti asa de interest de soarta CN si de hotararile care se iau (prin vot) ma intreb de ce nu ti-ai suit tu frumusel fundul in masina si sa te alaturi celorlalti presedinti de cluburi la Fantanele ??? Au fost presedinti veniti la Fantanele doar pentru sedinta, nu si la concurs (Genes, Claudiu Cozma…).

Si printre altele, clubul tau a fost reprezentat la sedinta si a si votat prin reprezentant. Sa inteleg ca nu a avut girul tau??? In cazul asta ai o mare problema.
Vali , ma mira ca nu sti ce se intampla cu banii...in fine.
Referitor la reprezentantul nostru, George, a avut mana libera sa voteze ce doreste....numai ca, repet, ala nu a fost vot........
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Chiroiu 4 ca finala se poate numai daca se tine cu maxim 4 loturi .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

petre iulian scrie:Chiroiu 4 ca finala se poate numai daca se tine cu maxim 4 loturi .
si minimum 1000 de plumbi de ehipa :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@vladut
Da..si pe mine ma mira cum de tocmai tu care ai reprezentat Romania de atatea ori calificandu-te doar prin munca sa doresti acum sa fie reprezentata de cel mai norocos lot.
In ceea ce priveste pescarii din lotul tau,PERSONAL consider ca tu esti cel care-i jignesti prin faptul ca nu ai incedere in ei si ii tragi dupa tine in toate razboaiele personale.

Ps.
Nu mai incerca sa-mi arunci mie pisica in curte si sa bagi raca intre noi .. :oops: :oops:
Campion National 2011

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladut Mateianu scrie:@Maimutoi

In primul rand, ai te rog grija la exprimare. Probleme psihice poate ai tu din moment ce crezi ca poti fi tu capitanul lui AV ! :oops: Plus ca asemenea afirmatii sa faci cu cine iti permite.... :twisted:
Iar faptul ca va laud lotul si il consider bun nu implica deloc faptul ca lotul meu este "de cacat" cum il consideri tu....chiar ma mir cum si tu si Soare va permiteti sa faceti asemenea declaratii la dresa unor pescari ca George Slave, Cezar Bibu, Mircea Gheran , Cornel Iacob, etc... :evil: :oops:
Vladut
Pot fi capitanul cui vrei tu...chiar si al tau! Nu am probleme psihice...eu chiar sunt capitanul acestui lot...da un telefon si intereseaza-te daca nu crezi! :wink: Asa s-a votat! :lol: :lol:
In alta ordine de idei eu nu am facut nicio declaratie...tu ai facut-o intr-o postare de acum cateva saptamani...indirect...eu doar ti-am subliniat parerea ta in legatura cu lotul pe care il conduci! :wink: Vrei sa cautam postarea?
Si inca ceva, nu incerca sa ma bagi in gura pescarilor care ii enumeri tu mai sus, ei ma stiu si stiu parerea mea despre ei...asa ca...forget it!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...Vali , ma mira ca nu sti ce se intampla cu banii...in fine...
Vladut,

Nu merge cu "in fine...". Daca ai cunostinta de destinatia banilor de ce nu spui? Nu o lasa in coada de peste. Si parca e un facut: anul trecut tot un membru Senior a declansat un scandal in legatura cu fondurile APCR. Si continua sa ne faca hoti pe toti pe alte forumuri. DCC, te salut pe aceasta cale :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: ...Vali , ma mira ca nu sti ce se intampla cu banii...in fine...
Vladut,

Nu merge cu "in fine...". Daca ai cunostinta de destinatia banilor de ce nu spui? Nu o lasa in coada de peste. Si parca e un facut: anul trecut tot un membru Senior a declansat un scandal in legatura cu fondurile APCR. Si continua sa ne faca hoti pe toti pe alte forumuri. DCC, te salut pe aceasta cale :wink:
Si anul trecut si anul asta ''BUBA''sa spart din interior, ca sa nu mai vorbim de 2009 .....ceea ce denota ca ceva este ''PUTRED SI ALTERAT'' :!:si trebuie neaparat ''INCINERAT''
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Pasa

Mesaj de Pasa »

dupa lungi discuti cu proprietari lacului Bunget acestia sunt de acord sa puna lacul la dispozitia organizatorului cn 2011 si sa contribuie cu suma de 1500 euro pt lotul national si sa si puna doar pe bluza de trening sigla lacului Bunget
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”