VOT FINALA CN-2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOT FINALA CN-2011

Mesaj de petre iulian »

:?:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

In urma intalnirii de azi de la AGVPS, unde a participat si domnul Mugurel Ionescu de la AGVPS, in prezenta d-lor Dan Badarcea, Victor Oana, Cornel Serbu, Daniel Ruiu, Florin Genes, Sorin Rudeanu, Guta Marian, Bogdan Dragan(8 cluburi participante + 11 cluburi vot telefonic) s-a votat finala CN 2011 de catre cele 19 cluburi participante astfel:

Propuneri balta finala:
- Darvari - contra cost - 3000 lei total balta achitat de organizator- propusa de Florin Genes
- Tancabesti spate - sponsorizare 1500 euro (3 abonamente) - propusa de ValI Vesa
- Aurel Vlaicu - propusa de Dani Hentiu
- Iezer - propusa de Guta Marian
- Fantanele - propusa de Dani Ruiu

Rezultat Vot:

Tancabesti spate - 8 voturi
Darvari - 4 voturi
Aurel Vlaicu - 4 voturi
Fantanele - 2 voturi
Iezer - 1 vot

FINALA se va desfasura pe TANCABESTI SPATE.

Tragere la sorti etapa 1:

Extragerea s-a efectuat de Mugurel Ionescu AGVPS:

Darvari - etapa 1 - 11 loturi:

1.HOOK FISHING
2.GREEN LAKE
3.CARP ZONE
4.OVIDIUS
5.APS OLTENIA
6.PELICANUL
7.ACVILA
8.AVBD CARP TEAM
9.SENIOR
10.PROFESSIONAL
11.CARP CLUJ SOCIETY

Tancabesti - etapa 1 - 8 loturi:

1.FREE CARP DEVA
2.NORD CRAP CLUB
3.TRANSILVANIA CARP MIRROR
4.PLANET CARP
5.OVERTEN
6.CARPING CLUB
7.SOIMUL
8.CLUBUL PESCARILOR

Structura definitiva a CN - 2011 este:

ETAPA 1 - 4-7 mai, DARVARI 11 loturi(se califica 7)/TANCABESTI(spate) 8 loturi(se califica 5)
ETAPA 2 - 26-29 mai, DARVARI 12 loturi(se califica 6)
FINALA - 23-26 iunie, TANCABESTI(spate)

MULTUMIRI DIN PARTEA APCR D-LOR VLAD PARFENE SI VICTOR OANA PENTRU PUNEREA LA DISPOZITIE A BALTILOR PENTRU DESFSURAREA CN-2011
Costel Stanila
A.P.C.R.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

E stire finala ? :P :P

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Val scrie:E stire finala ? :P :P
Deocamdata.
Azi dimineata Pelicanul si Senior nu mai participau si nici Darvariul nu mai era disponibil. :lol:
Mircea B.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

mircea62 scrie:
Val scrie:E stire finala ? :P :P
Deocamdata.
Azi dimineata Pelicanul si Senior nu mai participau si nici Darvariul nu mai era disponibil. :lol:
Sa nu mai faceti confuzie, Mircea 62 nu este Mircea Fatulescu presedintele Hook fishing club.
Este doar un fost Membru marcant al clubului.
Balta Puiesti

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

aceeasi greseala ca anul trecut ... in loc sa bagati balti dificile unde tre sa te chinui sa prinzi peste voi bagati cea mai tare balta din romania arhicunoscuta de multi dintre participanti .... in italia oare o sa patim ca anul trecut sa vedem in dreptul romaniei un peste sau doi, pe cand aici o sa scoata echipa campioana sute de kg din apa ?????? sau o sa propuneti schimbarea finalei C.M din italia tot pe tancabesti spate ca sa fie tacamul complet ... a ajuns si pescuitul sportiv exact ca politica din romania ... interese si bani !!! pacat ptr acei tineri pescari care daca citesc toate mizeriile astea de pe forum despre c.n de la noi ,cred ca se apuca de vanatoare .... sau poate asta e interesul sa ramana aceiasi " vesnici ,vechi pionieri ai pescuitului la crap din romania in prim-plan" . vedeti ca asa au patit si aia la fotbal nu au mai promovat tineri si au ajuns vai de capul lor ... DOMNILOR LASATI TOATE MIZERIILE SI ACUZATIILE SI FITI EXEMPLE PTR PESCARII TINERI CARE VIN DIN SPATE SI CARE "INCA" IUBESC ACEST FENOMEN !!!
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Stoica dragos scrie:aceeasi greseala ca anul trecut ... in loc sa bagati balti dificile unde tre sa te chinui sa prinzi peste voi bagati cea mai tare balta din romania arhicunoscuta de multi dintre participanti .... in italia oare o sa patim ca anul trecut sa vedem in dreptul romaniei un peste sau doi, pe cand aici o sa scoata echipa campioana sute de kg din apa ?????? sau o sa propuneti schimbarea finalei C.M din italia tot pe tancabesti spate ca sa fie tacamul complet ... a ajuns si pescuitul sportiv exact ca politica din romania ... interese si bani !!! pacat ptr acei tineri pescari care daca citesc toate mizeriile astea de pe forum despre c.n de la noi ,cred ca se apuca de vanatoare .... sau poate asta e interesul sa ramana aceiasi " vesnici ,vechi pionieri ai pescuitului la crap din romania in prim-plan" . vedeti ca asa au patit si aia la fotbal nu au mai promovat tineri si au ajuns vai de capul lor ... DOMNILOR LASATI TOATE MIZERIILE SI ACUZATIILE SI FITI EXEMPLE PTR PESCARII TINERI CARE VIN DIN SPATE SI CARE "INCA" IUBESC ACEST FENOMEN !!!
Ultimele mesaje ale tale pe acest forum au fost tocmai "mizerii". Nu ai scris nimic concret, doar ai jignit unii oameni pe care poate nici nu ii cunosti personal.

Dar te intreb si eu de curiozitate: care sunt vechii pionieri despre care vorbesti?

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

domnule dragos nu cred ca am scris nici o mizerie .... asta ti se pare tie ... eu am scris doar parerea unui tanar pescar despre tot circul asta ... d c iei asa foc ???
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Nu am luat foc deloc. Dar faci niste acuze gratuite fara sa stii datele problemei.

Si tot nu am aflat numele pionierilor? Stii de curiozitate numele celor care au reprezentat Romania la ultimele 2 CM. Faceau parte dintre acei "pionieri"?

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Dl Stoica Dragos daca nici anul acesta tinerii nu au putut sa se inscrie la Campionatul National atunci cand au putut ?
Ce piedici au primit tinerii ?
A fost pusa limita de varsta ,ani de vechime in pescuit etc ?
A scazut si taxa de la 1.500 -la 1.100 !
Nu a fost limitat numarul de Loturi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”