nush de ce lumea se plange de Tancabesti doar ca si balta pt. finala...eu zic mai mult decat atat, Tancabesti nu trebuia luata in discutie nici macar pt. etapa...asta daca se urmarea ca in Italia sa ajunga un lot care s-a dovedit capabil pt. tipul de balta de acolo
daca se urmarea interesul ca Romania sa aiba o evolutie cat mai buna in Italia, nu se ajungea ca CN sa se desfasoare in 2 manse din 3 pe Tancabesti, inclusiv finala, adica pe o balta cu peste mare si mult, exact invers decat ar fi fost logic
CN de anul asta trebuia desfasurat exclusiv pe balti cu peste mic si putin si in mai multe manse pentru a se mai diminua factorul noroc, atat cat ar fi fost posibil...eventual, finala sa se desfasoare in doua manse pe aceeasi balta...toate astea mi se par atat de logice si de bun simt, incat inclin sa-i dau dreptate lui Vladut
normal, se poate spune ca cine e pescar pe o balta cu peste mare si mult e pescar si pe una cu peste putin si mic...poate da, poate nu, o sa vedem in Italia, dar mai logic era sa vedem inca din Romania chestia asta
P.S...acum, daca m-am tot bagat in seama pe aici, sper sa nu-mi sara toti scamatorii in cap...inainte de a se lua de mine le zic intai ca la circul asta nu a anuntat nimeni ca se intra cu bilet, plus ca poarta numele de "national"...nelegitim, e drept, dar il poarta
P.S...nea Stanila, tu esti pt. noi, dan diaconescu 2

)...e o gluma, sper sa nu va suparati pe mine, dar nu m-am putut abtine