VOT FINALA CN-2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: VOT FINALA CN-2011

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Vladut de ce te enervezi atat... anul trecut imi aduceai zeci de argumente ca ma fac de ras.
acum tu ce faci...sau daca faci fa-o pina la capat. demasca hotia...inteleg ca il acuzi pe Stanila ca a vrut finala pe Tancabesti.
inteleg ca tu sustii ca a facut acest lucru ca sa avntajeze pe cineva.
Nu stiu de ce am senzatia ca te referi la lotul AVBD....dar daca acesta nu ajunge in finala... sau sti tu ceva si eu nu.
oare se poate sti dinainte un catigator daca se cunosc pistele de concurs?
Ai o activitate competitionala mult prea vasta...ai concurat alaturi de Andrei...ai organizat impreuna cu Stanila ...ai impartit cu ei....rele...bune....altele...si acum ce faci.
te-ai razvratit ?!
nu pot decat sa iti inteleg nemultumirea daca te simti dezavntajat...dar in acelasi timp imi aduc aminte cum anul trecut imi strigam disperarea pe aici...si tu il sustineai si pe Stanila si pe Vladeanu...
sa nu te superi... dar te cam duci dupa cum bate vantul...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

nush de ce lumea se plange de Tancabesti doar ca si balta pt. finala...eu zic mai mult decat atat, Tancabesti nu trebuia luata in discutie nici macar pt. etapa...asta daca se urmarea ca in Italia sa ajunga un lot care s-a dovedit capabil pt. tipul de balta de acolo
daca se urmarea interesul ca Romania sa aiba o evolutie cat mai buna in Italia, nu se ajungea ca CN sa se desfasoare in 2 manse din 3 pe Tancabesti, inclusiv finala, adica pe o balta cu peste mare si mult, exact invers decat ar fi fost logic
CN de anul asta trebuia desfasurat exclusiv pe balti cu peste mic si putin si in mai multe manse pentru a se mai diminua factorul noroc, atat cat ar fi fost posibil...eventual, finala sa se desfasoare in doua manse pe aceeasi balta...toate astea mi se par atat de logice si de bun simt, incat inclin sa-i dau dreptate lui Vladut

normal, se poate spune ca cine e pescar pe o balta cu peste mare si mult e pescar si pe una cu peste putin si mic...poate da, poate nu, o sa vedem in Italia, dar mai logic era sa vedem inca din Romania chestia asta

P.S...acum, daca m-am tot bagat in seama pe aici, sper sa nu-mi sara toti scamatorii in cap...inainte de a se lua de mine le zic intai ca la circul asta nu a anuntat nimeni ca se intra cu bilet, plus ca poarta numele de "national"...nelegitim, e drept, dar il poarta

P.S...nea Stanila, tu esti pt. noi, dan diaconescu 2 :))...e o gluma, sper sa nu va suparati pe mine, dar nu m-am putut abtine :)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Va rog daca se poate sa postati si regulamentul final .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Iulian, inca mai crezi in basme cu duhul padurii ?
Regulamentul o sa fie cum vrea p... lui Stanila, inca nu ai invatat ? Stai sa vezi...
Sa vezi cati or sa ma invidieze ca m-am retras ( am scapat si de postura de cotizant). :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cip's turn

Mesaj de cip's turn »

Am deschis eu un topic pe tema asta si sunt sigur ca o sa apara
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

Vladut Mateianu scrie:Iulian, inca mai crezi in basme cu duhul padurii ?
Regulamentul o sa fie cum vrea p... lui Stanila, inca nu ai invatat ? Stai sa vezi...
Sa vezi cati or sa ma invidieze ca m-am retras ( am scapat si de postura de cotizant). :wink:
Multumim frumos ptr locul cedat si speram sa nu dezamagim :) :)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

am asistat la cel mai mare simulacru de alegeri pentru balta pe care trebuie sa se dispute finala care se putea intampla ,pur si simplu prin desfasurarea ei i+ti lasa un gust amar .

1 cand sau propus baltile pentru finala ,presedintele hook a propus Darvariul .cand sa votat ......acelasi presedinte a votat pentru Tancabesti .!!!!!!!!!!!!
2 sa acceptat la vot balta Aurel Vlaicu desii balta nu are adancimea medie necesara pentru a fi omologata cips+fips [are media 1,30 m si trebuie neaparat minim 1,50 m !!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 tot ca diversiune sa acceptat la vot balta Fantanele desii fusese refuzata pentru etapa 1 !!!!!!!!!!!!!1
4 nu a fost luata in considerare propunerea bunget pe motiv de interese apcr !!!!!!!!!!!!!!!!!
4 nu a fost luata in calcul balta Balotesti -Fieni desii conditiile de pescuit o impuneau detasat pe motiv ca nu este cunoscuta si ca sa mai luat plasa cu Fantanelele care nu a fost bun pentru etapa 1 dar a fost considerat perfect pentru finala !!!!!!!!!!!!!!!!!
5 influentarea votului telefonic de catre Stanila prin prezentarea la 2 capete a ofertelor de la darvari lasand sa se inteleaga ca Darvariul cere 30 milioane lei pentru fiecare lot si nu 30 milioane pentru toate loturile !!!!!!!!!!!!!!!!!!
6 sa acceptat si propunerea cu balta Iezer .....pe motiv ca daca a fost acceptat Fantanele merge si Iezer !!!!!!!!!!!!!!

oricum ,masina de vot a apcr functioneaza impecabil prin marionetele pe care le au la dispozitie ,incercarea de vot democratic functionand ...............!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ovidius
hook
carping
avbd
acvila
planet
transilvania cm
carp zone

acestea sunt cluburile care s-au exprimat in vot pt finala pe tancabesti
asta e masina de vot?
astia sunt cotizantii?
de la ei isi ia spaga stanila?

sau sunt 7 care trag pt lotul avbd?

de altfel, acest lot (avbd) se pare ca a devenit o problema. in timpul intalnirii de ieri capitanul lotului soimul chiar a cerut retragerea acestui lot, iar victor oana - in timpul tragerii la sorti - nu a avut alta preocupare decat sa invoce divinitatea (sau mai degraba pe prietenul lui care a convins omenirea ca nu exista) ca avbd sa pice pe darvari.

penibil.
The One Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnilor au votat 8 pentru balta Tancabesti dintre care si eu pentru AVPS Acvila dar 8 Loturi din 19 nu reprezinta 50 % +1 !
Dar nu ma bag ca nu cunosc statutul Organizatorului !

Bunget daca a platit de ce nu au fost primiti ?

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

s-a dus dracu protocolul :lol: :lol:
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”