Moderator: gor965
Imi permit prea putine stimate domn Val si asta de-abia acum am descoperit-o. Sper ca acel rahat sa i-l servesti lui Kafka si nu mie ca ai mai incercat odata, n-ar fi un precedent. Nici tu nu ma cunosti si faci referiri la adresa necunoscutilor tai de genul: nu ma intereseaza. asta e parerea mea si am dreptul la o parere personala care chiar daca ma desconsidera trebuie sa o fac publica atata timp cat pot improsca cu noroi pe unii sau altii. Daca trebuie iti amintesc ca inca-i calda. Ai grija mai bine ce afirmatii faci ca imbatranesti si e pacat sa nu o faci frumos.Val scrie:@Cornel Serban
stimate domn , noi ne stim de undeva ??? Iti permiti cam multe si maninci cam mult rahat la adresa mea !
Eu nu imi aduc aminte sa te fi intrebat pe tine daca pot sa scriu si ce pot sa scriu ! De fapt nu stiu de ce dialoghez cu tine , nu meriti atentia asta , dar m-am simtit dator sa iti atrag atentia ca iti transformi punctele tale de vedere intr-un soi de vendeta personala cu mine si ai inceput sa jignesti . Nu stiu daca te avantajeaza chestia asta .miyagi scrie:Imi permit prea putine stimate domn Val si asta de-abia acum am descoperit-o. Sper ca acel rahat sa i-l servesti lui Kafka si nu mie ca ai mai incercat odata, n-ar fi un precedent. Nici tu nu ma cunosti si faci referiri la adresa necunoscutilor tai de genul: nu ma intereseaza. asta e parerea mea si am dreptul la o parere personala care chiar daca ma desconsidera trebuie sa o fac publica atata timp cat pot improsca cu noroi pe unii sau altii. Daca trebuie iti amintesc ca inca-i calda. Ai grija mai bine ce afirmatii faci ca imbatranesti si e pacat sa nu o faci frumos.Val scrie:@Cornel Serban
stimate domn , noi ne stim de undeva ??? Iti permiti cam multe si maninci cam mult rahat la adresa mea !
Altfel spune-mi ca nu asa ai procedat, iar eu ma plec in fata ta de guru al carpfishingului?
Suna mai romaneste asa!miyagi scrie:------------------------------------------------------------
Foarte bine ca si asa vad ca bati campii. Adu-ti aminte de pozitia pe care ai adoptat-o la ultimul concurs la care ai participat si gandeste-te la ce ai starnit cu atitudinea ta senatoriala, iar daca e vorba de jignit sper sa nu uiti sa sughiti in urmatoarea saptamana. In locul tau as sta cuminte in banca mea si n-as mai deschide gura. Bine daca nu cumva nu ai si tu vreun interes in toata povestea asta si urmaresti vreun delay.
Merci Dom profesor. Da` mai bine apuca-te de pescuit ca pe balta tre sa dovedesti nu aici. Din ilustrul meu anonimat uite ca te-am subclasat si nu oricum ci si cu stil si voi ramane in continuare in acelasi anonimat atata timp cat lucrurile nu devin tipatoare la cer.Val scrie:Suna mai romaneste asa!miyagi scrie:------------------------------------------------------------
Foarte bine ca si asa vad ca bati campii. Adu-ti aminte de pozitia pe care ai adoptat-o la ultimul concurs la care ai participat si gandeste-te la ce ai starnit cu atitudinea ta senatoriala, iar daca e vorba de jignit sper sa nu uiti sa sughiti in urmatoarea saptamana. In locul tau as sta cuminte in banca mea si n-as mai deschide gura. Bine daca nu cumva nu ai si tu vreun interes in toata povestea asta si urmaresti vreun delay.. Scuze de interventie .
Nope Cezare.Cezar Bibu scrie:Mai miyagi,
N-ai putea sa ramai in anonimat si sa nu mai plictisesti utilizatorii acestui forum ? Ca ne-ai obosit destul...
Subscriu!Cezar Bibu scrie:Mai miyagi,
N-ai putea sa ramai in anonimat si sa nu mai plictisesti utilizatorii acestui forum ? Ca ne-ai obosit destul...
claudiue scrie:Subscriu!Cezar Bibu scrie:Mai miyagi,