Asociatii/Cluburi care au inscris lot la CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: Asociatii/Cluburi care au inscris lot la CN 2011

Mesaj de buhac constantin »

Nici nu stiu catre cine sa ma adresez ca nu mai stiu la cate am citit si cine a scris .
p.s Am inteles ca Bungetul a achitat ieri avansul prin virament bancar .
Prima etapa pe Darvari sunt trimise 11 Loturi .
Etapa a doua pe Darvari va gazdui 12 Loturi .
Daca se doreste poate fi trimis si Lotul de la Bunget pe Darvari in prima etapa .
Astfel va fi sectorizata balta si vor fi facute grilele o singura data .
In prima etapa avem 11 Loturi si trebuiesc 33 de standuri cu 11 grile .
In etapa a doua va trebui 36 de locuri cu 12 grile .

Observ ca si anul acesta se doreste ingradirea dreptului de participare .
Daca imi facea mie asa nu se mai tinea nici un Campionat !
Nu cred ca baieti de la Bunget merita asa ceva !

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Val scrie:@Cornel Serban

stimate domn , noi ne stim de undeva ??? Iti permiti cam multe si maninci cam mult rahat la adresa mea !
Imi permit prea putine stimate domn Val si asta de-abia acum am descoperit-o. Sper ca acel rahat sa i-l servesti lui Kafka si nu mie ca ai mai incercat odata, n-ar fi un precedent. Nici tu nu ma cunosti si faci referiri la adresa necunoscutilor tai de genul: nu ma intereseaza. asta e parerea mea si am dreptul la o parere personala care chiar daca ma desconsidera trebuie sa o fac publica atata timp cat pot improsca cu noroi pe unii sau altii. Daca trebuie iti amintesc ca inca-i calda. Ai grija mai bine ce afirmatii faci ca imbatranesti si e pacat sa nu o faci frumos.
Altfel spune-mi ca nu asa ai procedat, iar eu ma plec in fata ta de guru al carpfishingului?
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

miyagi scrie:
Val scrie:@Cornel Serban

stimate domn , noi ne stim de undeva ??? Iti permiti cam multe si maninci cam mult rahat la adresa mea !
Imi permit prea putine stimate domn Val si asta de-abia acum am descoperit-o. Sper ca acel rahat sa i-l servesti lui Kafka si nu mie ca ai mai incercat odata, n-ar fi un precedent. Nici tu nu ma cunosti si faci referiri la adresa necunoscutilor tai de genul: nu ma intereseaza. asta e parerea mea si am dreptul la o parere personala care chiar daca ma desconsidera trebuie sa o fac publica atata timp cat pot improsca cu noroi pe unii sau altii. Daca trebuie iti amintesc ca inca-i calda. Ai grija mai bine ce afirmatii faci ca imbatranesti si e pacat sa nu o faci frumos.
Altfel spune-mi ca nu asa ai procedat, iar eu ma plec in fata ta de guru al carpfishingului?
Eu nu imi aduc aminte sa te fi intrebat pe tine daca pot sa scriu si ce pot sa scriu ! De fapt nu stiu de ce dialoghez cu tine , nu meriti atentia asta , dar m-am simtit dator sa iti atrag atentia ca iti transformi punctele tale de vedere intr-un soi de vendeta personala cu mine si ai inceput sa jignesti . Nu stiu daca te avantajeaza chestia asta .
Am spus multora pe aici si iti repet si tie , nu este vina mea daca ai probleme legate de faptul ca nu poti iesi din anonimatul zilnic care te apasa si daca te simtiti mai bine dialogind impertinent cu mine , sau cu altii ca mine , accept chestia asta in ideea ca fac un bine psihosomatic unui semen de-al meu . E Saptamina Mare si trebuie sa fim ingaduitori cu toata lumea .
Cit priveste statutul de guru , sa stii ca nu detin apanajul spiralelor in carpfishing , altii se ocupa de chestia asta , pesemne ca au si mai mult timp liber .

Si pentru ca nu doresc sa va retin din timpul pretios , cu asta am pus punct discutiei , d-le Serban .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Eu nu imi aduc aminte sa te fi intrebat pe tine daca pot sa scriu si ce pot sa scriu ! De fapt nu stiu de ce dialoghez cu tine , nu meriti atentia asta , dar m-am simtit dator sa iti atrag atentia ca iti transformi punctele tale de vedere intr-un soi de vendeta personala cu mine si ai inceput sa jignesti . Nu stiu daca te avantajeaza chestia asta .
Am spus multora pe aici si iti repet si tie , nu este vina mea daca ai probleme legate de faptul ca nu poti iesi din anonimatul zilnic care te apasa si daca te simtiti mai bine dialogind impertinent cu mine , sau cu altii ca mine , accept chestia asta in ideea ca fac un bine psihosomatic unui semen de-al meu . E Saptamina Mare si trebuie sa fim ingaduitori cu toata lumea .
Cit priveste statutul de guru , sa stii ca nu detin apanajul spiralelor in carpfishing , altii se ocupa de chestia asta , pesemne ca au si mai mult timp liber .

Si pentru ca nu doresc sa va retin din timpul pretios , cu asta am pus punct discutiei , d-le Serban .[/quote]
------------------------------------------------------------
Foarte bine ca si asa vad ca bati campii. Aduti aminte de pozitia pe care ai adoptat-o la ultimul concurs la care ai participat si gandeste-te la ce ai starnit cu atitudinea ta senatoriala, iar daca e vorba de jignit sper sa nu uiti sa sughiti in urmatoarea saptamana. In locul tau as sta cuminte in banca mea si n-as mai deschide gura. Bine daca nu cumva nu ai si tu vre-un interes in toata povestea asta si urmaresti vre-un delay.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

miyagi scrie:
Foarte bine ca si asa vad ca bati campii. Adu-ti aminte de pozitia pe care ai adoptat-o la ultimul concurs la care ai participat si gandeste-te la ce ai starnit cu atitudinea ta senatoriala, iar daca e vorba de jignit sper sa nu uiti sa sughiti in urmatoarea saptamana. In locul tau as sta cuminte in banca mea si n-as mai deschide gura. Bine daca nu cumva nu ai si tu vreun interes in toata povestea asta si urmaresti vreun delay.
Suna mai romaneste asa! :wink: . Scuze de interventie .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
miyagi scrie:
Foarte bine ca si asa vad ca bati campii. Adu-ti aminte de pozitia pe care ai adoptat-o la ultimul concurs la care ai participat si gandeste-te la ce ai starnit cu atitudinea ta senatoriala, iar daca e vorba de jignit sper sa nu uiti sa sughiti in urmatoarea saptamana. In locul tau as sta cuminte in banca mea si n-as mai deschide gura. Bine daca nu cumva nu ai si tu vreun interes in toata povestea asta si urmaresti vreun delay.
Suna mai romaneste asa! :wink: . Scuze de interventie .
Merci Dom profesor. Da` mai bine apuca-te de pescuit ca pe balta tre sa dovedesti nu aici. Din ilustrul meu anonimat uite ca te-am subclasat si nu oricum ci si cu stil si voi ramane in continuare in acelasi anonimat atata timp cat lucrurile nu devin tipatoare la cer.
p.s. dau meditatii la carpfishing contra celor de limba romana :lol: :lol: :lol:
Urban culture.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Mai miyagi,
N-ai putea sa ramai in anonimat si sa nu mai plictisesti utilizatorii acestui forum ? Ca ne-ai obosit destul... :evil:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cezar Bibu scrie:Mai miyagi,
N-ai putea sa ramai in anonimat si sa nu mai plictisesti utilizatorii acestui forum ? Ca ne-ai obosit destul... :evil:
Nope Cezare.
Urban culture.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Subscriu!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

claudiue scrie:
Subscriu!
:lol: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”