o dovada evidenta de psihoza.cornelserbu scrie:dragul meu, tu ai tinut cu orice pret ca finala sa fie pe tancabesti...nu nega, fiindca e la mintea cocosului si acum veniti cu interdictii in afara regulamentului initial...andrei vladeanu scrie:roaga-l pe orhei, presedintele tau, el a intervenit primul...
lasa-l pe orhei, e treaba lui ce face, mai bine raspunde-mi la intrebarea initiala, tu in ce calitate tot iti dai cu parerea despre ce se intampla pe tancabesti in prima etapa...a, acum imi dau seama, ai recunoscut fara sa vrei ca tu ai fost ala care a intervenit frenetic pe langa parfene si mi-ai raspuns
mai andrei, de ce dracului nu faceti voi cum spune darius...va duceti frumos in italia (pe banii vostrii nu ai nostrii) si ne lasati dracului in pace cu ineptiile astea pe care le inventati zi de zi pentru un scop obscur ?
orhei a fost cel care s-a dus la parfene sa-l intrebe de ce nu tine si tancabestiul o mansa de cn. apoi vlad m-a sunat cu respectiva problema si asa s-a ajuns la votul pt semifinala, vot castigat de lacul darvari (apropo, masinaria de vot apcr nu functiona si atunci?!?!)
pana in acel moment tancabestiul nu intrase in nicio discutie, inclusiv la ag-ul de la sinaia. daca tineam cu orice chip sa-l bag il propuneam de atunci.
intr-adevar o minte cat a cocosului poate vedea scopuri obscure in pretentiile lui parfene in ceea ce priveste protectia pestelui, pretentii pe care le repeta obsesiv de ani de zile.
la ultima problema iti raspund pe stilul tau. ca sa ne ducem in italia pe banii nostri trebuia sa faci ceea ce a facut si darius. sa stai dracului acasa.