REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:roaga-l pe orhei, presedintele tau, el a intervenit primul...
dragul meu, tu ai tinut cu orice pret ca finala sa fie pe tancabesti...nu nega, fiindca e la mintea cocosului si acum veniti cu interdictii in afara regulamentului initial...
lasa-l pe orhei, e treaba lui ce face, mai bine raspunde-mi la intrebarea initiala, tu in ce calitate tot iti dai cu parerea despre ce se intampla pe tancabesti in prima etapa...a, acum imi dau seama, ai recunoscut fara sa vrei ca tu ai fost ala care a intervenit frenetic pe langa parfene si mi-ai raspuns
mai andrei, de ce dracului nu faceti voi cum spune darius...va duceti frumos in italia (pe banii vostrii nu ai nostrii) si ne lasati dracului in pace cu ineptiile astea pe care le inventati zi de zi pentru un scop obscur ?
o dovada evidenta de psihoza.

orhei a fost cel care s-a dus la parfene sa-l intrebe de ce nu tine si tancabestiul o mansa de cn. apoi vlad m-a sunat cu respectiva problema si asa s-a ajuns la votul pt semifinala, vot castigat de lacul darvari (apropo, masinaria de vot apcr nu functiona si atunci?!?!)
pana in acel moment tancabestiul nu intrase in nicio discutie, inclusiv la ag-ul de la sinaia. daca tineam cu orice chip sa-l bag il propuneam de atunci.

intr-adevar o minte cat a cocosului poate vedea scopuri obscure in pretentiile lui parfene in ceea ce priveste protectia pestelui, pretentii pe care le repeta obsesiv de ani de zile.

la ultima problema iti raspund pe stilul tau. ca sa ne ducem in italia pe banii nostri trebuia sa faci ceea ce a facut si darius. sa stai dracului acasa.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:o dovada evidenta de psihoza.

orhei a fost cel care s-a dus la parfene sa-l intrebe de ce nu tine si tancabestiul o mansa de cn. apoi vlad m-a sunat cu respectiva problema si asa s-a ajuns la votul pt semifinala, vot castigat de lacul darvari (apropo, masinaria de vot apcr nu functiona si atunci?!?!)
pana in acel moment tancabestiul nu intrase in nicio discutie, inclusiv la ag-ul de la sinaia. daca tineam cu orice chip sa-l bag il propuneam de atunci.

intr-adevar o minte cat a cocosului poate vedea scopuri obscure in pretentiile lui parfene in ceea ce priveste protectia pestelui, pretentii pe care le repeta obsesiv de ani de zile.

la ultima problema iti raspund pe stilul tau. ca sa ne ducem in italia pe banii nostri trebuia sa faci ceea ce a facut si darius. sa stai dracului acasa.
nu tineam de loc sa-mi raspunzi...te-am intrebat, te-am rugat...vezi-ti de traba ta si lasa-ma DRACULUI in pace, sunt satul de explicatiile tale pana peste cap...nu crezi ca-ti suprarstimezi atributiile de simplu participant...te rog inca o data nu te mai baga in seama cu mine si du-te invartindu-te unde vezi cu ochii, dar sa fii departe de ulmeanu, fiindca dupa ce i-ai facut, a fost bland rau cu un intrigant ca tine...sas !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

pana una alta, pe acest forum raspund cui vreau, mai ales daca face afirmatii psihotice de genul

- eu am vrut finala pe tancabseti iar acum fac interdictii in afara regulamentului
- inventez ineptii in scopuri obscure
- ar trebui sa ma duc dracului in italia pe banii mei
- etc

in alta ordine de idei, te avertizez sa nu instigi la violenta. sa nu parasesti mai devreme si cn-ul asta, la fel ca in 2007.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:pana una alta, pe acest forum raspund cui vreau, mai ales daca face afirmatii psihotice de genul

in alta ordine de idei, te avertizez sa nu instigi la violenta. sa nu parasesti mai devreme si cn-ul asta, la fel ca in 2007.
in ce calitate i-l avertizezi !!!!!!!!!!!!!!!!
nu cumva este amenintare !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

nicidecum nu este amenintare, ci doar o avertizare. de amenintat, el a amenintat.
in calitate de concurent.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:in alta ordine de idei, te avertizez sa nu instigi la violenta. sa nu parasesti mai devreme si cn-ul asta, la fel ca in 2007.
nu-mi ramane decat sa te avertizez la randul meu ca daca parasesc mai devreme cn-ul asta, la fel ca-n 2007 din cauza apcr-ului, atunci tu vei parasi TOTUL si cu asta am tereminat orice discutie cu o hahalera de teapa ta care baga strambe nevestelor pescarilor...chiar nu ti-a fost rusine, te-ai gandit vre-o clipa ca si tu esti barbat...sau nu esti :?: :?: :?:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

oanavictor scrie:in ce calitate i-l avertizezi !!!!!!!!!!!!!!!!
nu cumva este amenintare !!!!!!!!!!!!!!!!!!
fii te rog dragut si citeste postarea mea de mai sus, iar pe urma intraba-l pe doar 2 litere, unde vede intunecimea lui amenintare ?!?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

AVBD................ :D :D :D :D
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:in alta ordine de idei, te avertizez sa nu instigi la violenta. sa nu parasesti mai devreme si cn-ul asta, la fel ca in 2007.
nu-mi ramane decat sa te avertizez la randul meu ca daca parasesc mai devreme cn-ul asta, la fel ca-n 2007 din cauza apcr-ului, atunci tu vei parasi TOTUL si cu asta am tereminat orice discutie cu o hahalera de teapa ta care baga strambe nevestelor pescarilor...chiar nu ti-a fost rusine, te-ai gandit vre-o clipa ca si tu esti barbat...sau nu esti :?: :?: :?:
asta este ultima data cand iti mai permit asemenea exprimari. dovedesti a suta oara ca nu ai limite in sensul asta.
eu nu te-am jignit si nici nu ti-am adus acuzatii mizere nefondate.
si cu asta am incheiat discutia.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Scuze pentru off topic. :D

Daca o echipa ia un avertisment si o alta echipa a aceluiasi lot ( din care face parte prima echipa) ia un alt avertisment atunci lotul este eliminat ?

... sau daca o echipa ia doua avertismente este eliminata numai echipa respectiva ,iar lotul ia punctajul final tinand cont ca echipa in cauza are un nr. de puncte egal cu nr. de echipe DE PE SECTOR plus 1 ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”