REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Costel Stanila
Puncte: 0

Re: REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Mesaj de Costel Stanila »

Vali Vesa scrie:
Costel Stanila scrie: ...mai ales ca noaptea numai ei au voie pe balta...
Scuze, dar in Franta nu a fost asa... Si nici la noi, pana ACUM. Managerii au avut voie pe balta. Astept raspuns la aceasta problema.
In Anglia asa a fost pentru ca asa a stabilit organizatorul, poate am inteles eu gresit cu Franta, dar nu conteaza asta.
La fel si aici, la sedinta APCR de la Fantanele, unde ai fost si tu Vali s-a discutat si acest aspect si a fost toata lumea de acord.
Pe balta noaptea au voie doar arbirtrii.
Costel Stanila
A.P.C.R.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnule Stanila la ce sport antrenorul in timpul desfasurari competitiei nu poate vorbi cu jucatorii ?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila scrie:
Vali Vesa scrie:
Costel Stanila scrie: ...mai ales ca noaptea numai ei au voie pe balta...
Scuze, dar in Franta nu a fost asa... Si nici la noi, pana ACUM. Managerii au avut voie pe balta. Astept raspuns la aceasta problema.
In Anglia asa a fost pentru ca asa a stabilit organizatorul, poate am inteles eu gresit cu Franta, dar nu conteaza asta.
La fel si aici, la sedinta APCR de la Fantanele, unde ai fost si tu Vali s-a discutat si acest aspect si a fost toata lumea de acord.
Pe balta noaptea au voie doar arbirtrii.
CHIAR NU MA INTERESEAZA CE SA DISCUTAT LA FANTANELE .
APCR A OBTINUT ORGANIZAREA CN SCRIIND IN PROIECTUL DE ORGANIZARE CA SE VA RESPECTA REGULAMENTUL CIPS+FIPS .
PUNCT .
ALTE BAZACONII NU SUNT VALABILE DECAT LA MIUTE PE MAIDAN .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

In regulamentul CIPS -FIPS nu este mentionat nimic de Fantanele .
Si pe deasupra eu nici nu am fost consultat .

Costel Stanila

cornelserbu scrie:adevarul este ca managerul poate da un sfat util uneia dintre echipele sale si pe timpul noptii...daca din 72 de ore, aproape jumatate lipsesti echipele de legatura directa cu cel ce se presupune ca este "cu mintea limpede" mi se pare prea mult.
Cornel, sfaturi utile le poti da si seara, iar noaptea se poate tine legatura directa telefonic.
Oricum masura este pentru toata lumea; nu favorizeaza si nici nu defavorizeaza pe nimeni.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Costel Stanila

buhac constantin scrie:Domnule Stanila la ce sport antrenorul in timpul desfasurari competitiei nu poate vorbi cu jucatorii ?
Poti vorbi cu jucatorii ziua pe balta, si noaptea telefonic.
La ce sport se mai desfasoara competitia 72 de ore non-stop?
Costel Stanila
A.P.C.R.

Costel Stanila

buhac constantin scrie: Si pe deasupra eu nici nu am fost consultat .
Aici chiar nu era cazul sa fi consultat.Asa a hotarat ORGANIZATORUL.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Trebuie sa se respecte regulamentul FIPS. Si in regulametul Fips este permis pescuitul cu inaintas textil..... Daca nu respectati acest punct se creaza un precedent, apoi Dumnezeu cu mila.... Poate la finala se va impune regula sa se pescuiasca doar cu un anumit tip de nada, ca doar este regula baltii ! :oops: :oops: :oops:

@cornel

Sa vezi ce o sa ma invidiezi ca m-am retras la timp... :lol: si cati altii care vin ca oile la taiere... :lol:

PS Despre incalcarea regulamentului mai bine il anuntati pe dl. Bentu, te asigur ca este un om corect si nu va accepta incalcari ale regulamentului !

@costica buhac

costica, tot nu ai inteles ca esti doar cotizant la CNCS ? ( adica campionatul national costel stanila ) :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

pai da, ca si gabi sandu (capitan romania cn 2010) l-a sunat pe domnu bentu din anglia sa reclame ca organizatorii i-au obligat sa inmoaie sacii si minciagele intr-o solutie speciala, regula a baltii, nicidecum cips :)
The One Team

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Sunteti de rasul curcilor,azi maine veti pune conditii si la Campionatul Mondial din Italia si schimbe regulamentul CIPS-FIPS.Pai daca e regulament international de ce naiba se gaseste intotdeauna cineva din Romania sa il modifice,lasati-l domnule asa cum este si cu asta basta daca va tot bateti cu pumnu in piept ca vreti sa organizati un campionat corect(Costel Stanila),ca doar cine v-a iesi campion national v-a pescui dupa regulile CIPS-FIPS nu dupa cele ale a APCR-ului in Italia. :lol: :lol: :lol: Ma mir ca mai participa pescarii la "miutele" voastre vorba domnului Oana.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”