REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Mesaj de cornelserbu »

gor965 scrie:
cornelserbu scrie:george, fii dragut, tradu tot articolul te rog !
Circulaţia autoturismelor este interzisă în timpul nopţii, cu excepţia autoturismelor aparţinând organizatorilor.
In timpul noptii numai un Manager de echipa poate intra in standul concurentilor dar acesta trebuie sa fie insotit de un arbitru sau de un alt manager de nationalitate diferita !
sa inteleg de aici ca pe timpul zilei cineva are voie sa circule cu masina, oare cine :?: :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Pasa scrie:Maine am sa iau legatura cu domnul Bentu si cu domnul presedinte Selaru sa trimita catre APS regulamentul CIPS+FIPS
e o idee foarte buna, dar sunt curios ce efect va avea :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

Vladut Mateianu scrie:@vali vesa

din moment ce nu este specificat ca inaintasul sa fie doar mono, inseamna ca este voie cu textil.....
deci este normal ca la tancabesti sa se pescuiasca cu textil , daca asa considera pescarul. oricum, la cum sunt facute sectoarele, pe fiecare sector in parte vor fi echipe care vor pescui pe zona curata si echipe care vor pescui pe agatatura ! :oops: (apropo, sti care sunt sansele standului "dinamo" in fata standului "ponton nae" , ambele puse in acelasi sector ? iti zic eu, sansa porcului de craciun.... :oops: )

@ionut aps

ionut, cat timp esti platit de apcr ptr servicile oferite este normal sa fi suspectat de partinire. deci, este normal ca celalalte loturi sa poata avea observatori pe balta(mai ales in timpul noptii !) ca sa se asigure de corectitudinea arbitrilor.
iar regulamentul pe care il invoci trebuie sa fie cel cips, asa a hotarat dl. bentu de la agvps.
Vladut nu asa se Pune problema APS nu este platit din bani APCR este platit din bani pescarilor APCR este un simplu organizator care putea fi ori cine
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

tonny scrie:Scuzele mele,am uitat ca parerile pescarilor nu conteaza pentru voi.Bine ca sunteti voi cei care inventati din nou roata :oops: si mersul in picioare
Ba parerile pescarilor conteaza. D'aia ne "contram" aici.

Dar atata timp cat tu spui:

Rusine si ma bucur ca nu particip la asa Campionat National.
Atunci, cu scuze, dar parerea ta chiar nu conteaza.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornelserbu scrie:
gor965 scrie:
cornelserbu scrie:george, fii dragut, tradu tot articolul te rog !
Circulaţia autoturismelor este interzisă în timpul nopţii, cu excepţia autoturismelor aparţinând organizatorilor.
In timpul noptii numai un Manager de echipa poate intra in standul concurentilor dar acesta trebuie sa fie insotit de un arbitru sau de un alt manager de nationalitate diferita !
sa inteleg de aici ca pe timpul zilei cineva are voie sa circule cu masina, oare cine :?: :D
...Salvarea, Pompierii si Politia ! ... :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Sionut

Mesaj de Sionut »

Regulamentul CIPS-FIPS prevede ca fiecare stand are un arbitru.
Regulamentul CIPS-FIPS prevede ca cantarirea o face arbitrul responsabil cu cantarirea, altul decat arbitru de stand.
Regulamentul CIPS-FIPS nu penalizeaza pescuitul cu mai mult de 4 lansete.
Regulamentul CIPS-FIPS nu penalizeaza naditul greu in afara orarului.
Regulamentul CIPS-FIPS este gandit pentru competitia internationala.

@Stefan B,
eu am regulamentul afisat la prima pagina. Sedinta tehnica de dinaintea etapei poate completa acest regulament (cum a fost cu sacii si minciogul din Anglia). La sedinta tehnica, se va preciza clar cum va fi cu circulatia managerilor si rezervelor in timpul noptii.

@Vladut,
APS va fi analizata dupa prestatiile pe care le va avea. Eu personal, daca nu voi mai putea fi obiectiv, indiferent de cine ma va plati, ma voi lasa de acesta activitate (arbitraj).

@Dl. Oana,
Eu v-am vorbit si va vorbesc foarte frumos.

@Dl. Serbu,
Nu dorim noi primplanul competitiei, a fost o remarca pe care am considerat necesar sa o fac. Nu stiu ce discutii au fost, eu stiu la ce m-am angajat sa fac.
CS APS

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Sionut scrie: a fost o remarca pe care am considerat necesar sa o fac.
pai tocmai asta nu inteleg, pentru ce ai considerat ca trebuia sa faci aceasta remarca intr-o discutie despre regulament, nicidecum despre arbitraj !?!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Sionut scrie:
@Stefan B,
eu am regulamentul afisat la prima pagina. Sedinta tehnica de dinaintea etapei poate completa acest regulament (cum a fost cu sacii si minciogul din Anglia). La sedinta tehnica, se va preciza clar cum va fi cu circulatia managerilor si rezervelor in timpul noptii.

Bun, deci regulamentul primit de APS e acelasi cu cel prezentat pe pagina 1 ! Macar am lamurit-o ! :wink: :wink: :wink:

Ne vedem la sedinta tehnica pentru alte nelamuriri !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@vali vesa

nici eu nu particip, deci dupa gandirea ta nici parerea mea nu conteaza..... :( :oops: chiar daca am 5 cn la activ (din care 4 titluri de campion national) si 5 cm (din care 1 loc 3 si 2 titluri de vicecampion mondial).... :oops:

pacat ca tocmai tu faci asemenea afirmatii, te stiam un om corect si deschis la discutii.....

@pasa

nu e chiar asa. apcr organizeaza cn, apcr plateste arbitrii si apcr hotareste ce se va intampla cu banii primiti de la sponsori ! bineinteles, asta dupa ce costel s. isi va lua partea...... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Vladut este foarte grav ce afirmi cu trasu lui stanila (partea lui)inseamna ca tu stii multe si le tii pentru tine :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”