REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Mesaj de Vladut Mateianu »

1.Ca in 2010 ? Pe fuga ca e bine asa ? De ce a renuntat Ulmeanu la functia de cenzor ? :oops:
2. Orice sponsor da banii ptr echipa nationala. Nu ptr apcr. Cand nu va mai organiza apcr campionatul national, sa vedem atunci cati bani o sa mai faceti !
3. Andrei , de ce raspunzi doar tu in numele apcr-ului ? Stiam ca te-ai retras si esti doar un presedinte de club...... Sau te simti dator sa aperi marioneta ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Pana la urma managerii si antrenorii au voie noaptea sa intre in standurile echipelor ?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

buhac constantin scrie:Pana la urma managerii si antrenorii au voie noaptea sa intre in standurile echipelor ?
DA.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:1.Ca in 2010 ? Pe fuga ca e bine asa ? De ce a renuntat Ulmeanu la functia de cenzor ? :oops:
2. Orice sponsor da banii ptr echipa nationala. Nu ptr apcr. Cand nu va mai organiza apcr campionatul national, sa vedem atunci cati bani o sa mai faceti !
3. Andrei , de ce raspunzi doar tu in numele apcr-ului ? Stiam ca te-ai retras si esti doar un presedinte de club...... Sau te simti dator sa aperi marioneta ?
1. nu cunosc motivele. stiu doar ca stanila a prezentat in plen situatia.
2. intr-adevar, ramane de vazut. pana atunci afla ca exista negocieri in derulare ale apcr-ului care nu au ca scop echipa nationala sau cn.
3. eu nu raspund in numele apcr-ului si nici nu apar pe nimeni. imi spun punctul de vedere argumentat.
The One Team

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

buhac constantin scrie:Pana la urma managerii si antrenorii au voie noaptea sa intre in standurile echipelor ?

Numai insotiti de un manager de alta nationalitate adica Zvonko
Yorgos sau cine o mai avea dubla cetatenie.

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Darius Handrea scrie:

Numai insotiti de un manager de alta nationalitate adica Zvonko
Yorgos sau cine o mai avea dubla cetatenie.
LOL
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

buhac constantin

Domnul Oana va multumim pentru raspunsul dat .

buhac constantin

Vladut Mateianu scrie:1.Ca in 2010 ? Pe fuga ca e bine asa ? De ce a renuntat Ulmeanu la functia de cenzor ? :oops:

chiar nici eu nu am inteles de ce sa retras Ulmeanu :roll:
daca mai are aces AICI poate vrea sa ne spuna :D

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

buhac constantin scrie:
Vladut Mateianu scrie: De ce a renuntat Ulmeanu la functia de cenzor ? :oops:

chiar nici eu nu am inteles de ce sa retras Ulmeanu :roll:
daca mai are aces AICI poate vrea sa ne spuna :D
CHIAR .....DE CE SA RETRAS ULMEANU !!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Primul contact cu documentele APCR l-am avut in martie 2010 cand am avut acces la bilantul contabil aferent 2009. In putinul timp care l-am avut la dispozitie sa il studiez(10 minute) am observat ca in contul casa(5121) erau peste 40.000 de ron.
Justificarea acestora a fost ca asa a fost preluata contabilitatea de la fosta conducere si ca banii fizic nu exista in caseria noului APCR.
La sedinta din 2010 din decembrie, prezidata de presedintele in functie andrei vladeanu, aceasta a comunicat adunarii ca fosta conducere APCR are de luat banii de la APCR si in nici un caz nu are datorii catre APCR .
Cu ocazia prezentarii bugetului de venituri si cheltuieli aferent 2010(sustinut in sedinta tot de andrei vladeanu) s-a ajuns la capitolul arbitaj. A fost mentionat faptul ca nu a putut fi justificat prin documente fiscale si prin urmare a fost inclus in BVC cu ajutorul unor documente justificative furnizate de Gabi Sandu.
Am fost invitat sa vad si citesc BVC-ul de catre andrei vladeanu, insa am refuzat.
Cele 2 lucruri mentionate mai sus, m-au determint sa imi dau demisia din functia de cenzor APCR.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”