discutii Val vS Andrei I

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: discutii Val vS Andrei I

Mesaj de Vladut Mateianu »

@val

te-am rugat sa nu-mi mai pomenesti numele ! este asa greu ? :oops:

PS acum 2 saptamani te rugai pe aici sa ti se stearga contul, acum vad ca esti cel mai activ la postari...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Andrei Ionita

Poate tu ai timp sa stai numai la calculator - eu mai fac si altceva in viata . Am revenit uite acum acasa ... deh asa e in lumea reala , mai si muncesti pina tirziu . Mai aveai ceva sa-mi comunici , in afara de injuraturi ? Daca da , iti stau la dispozitie ....

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Nu. Somn usor.
Milionar excentric

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@ Val
Si ca sa inchidem odata topicul asta...si sper si orice alte discutii intre noi doi pe viitor, iti spun asa la modul cel mai serios, pentru a nu ramane cu cine stie ce impresii si sa nu poti dormi noaptea:

Apreciez la tine faptul ca esti un om CORECT lucru care se pare ca este din ce in ce mai rar in ziua de azi!
Apreciez faptul ca ai promovat pescuitul C&R in Romania, asa cum ai putut tu mai bine, si ai facut-o din pasiune nu din interes ca altii (si se stiu ei care) si sa nu crezi vreodata ca implicarea ta in promovarea acestui sport nu o stim cu totii sau ca cineva nu ti-o recunoaste.
Stim ca esti citit si umblat, ca scrii cu M.Blanc si mananci doar mancare sanatoasa si fara E-uri...ca pescuiesti numai cu bile de import pentru ca au fost inventate in Anglia si ca cele Romanesti ar putea fi contaminate...stim toate aste despre tine...

DAR lasa-i pe altii sa te aprecieze, nu mai epata singur cu rezultatele tale "incredibile" in pescuitul de competitie prin fraze de genul "Am vitrina plina de cupe" (felicitari pentru ele) dar au fost odata...demult.
Ce ma deranjeaza pe mine personal la tine (si cred ca daca faci un sondaj de opinie ai fi surprins ca deranjeaza pe marea majoritate) este ca din "viteza", ca tot iti place tie si lui Cezar acest termen, nu intelegi de foarte multe ori ce se scrie pe aici si incepi sa bati campii cu pas de gheisa. Iti aduc aminte ca exemplu cazul cu "pescuitul cu libelule" de la Darvari. Ma mai deranjeaza ca nu te uiti in oglinda inainte sa vorbesti, ca ai o ingamfare iesita din comun, bazata doar pe propria ta impresie despre tine, care este cu mult peste ceea ce reprezinti de fapt. Uite-te bine din afara la tine Val ...ca pescar nu poti sa vorbesti de nimeni...nici macar de "GROPARUL" Ionita!
Ziceai ca plictisesc lumea pe forum cu kkt-urile mele...sincer sunt convins ca ai dreptate si imi dau seama de asta...DAR TU VAL? Tu ai impresia ca cineva apreciaza ceea ce tu scrii??? Tu nu vezi ca nu te mai baga nimeni in seama? Ne-ai plictisit pe toti si sincer cred ca era momentul sa ti-o spuna dracului cineva...si hop m-am gasit eu (sac)

Si pentru ca Cezar vorbea de respect...nu te pot respecta atat timp cat tu incerci (fara reusita e adevarat) sa ma "desfiintezi".

Rog si eu moderatorul sa inchida acest topic, daca Val nu mai are nimic de adaugat.
Milionar excentric

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Andrei Ionita esti asteptat in cadrul federatiei :wink: de oameni ca tine, ca Ulmeanu , e nevoie .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Andrei Ionita

cred ca simti o usurare acum ca ai scris atit . Stii ce nu intelegi tu si care este diferenta intre noi ?
Eu nu traiesc pe lumea asta si nici nu ma comport ca atare , doar ca sa ma placa "publicul" si sa "fac o impresie buna" cuiva . Eu traiesc si ma comport astfel incit sa ma respect eu pe mine insumi si am taria argumentelor atunci cind ma exprim pe o problema .
Daca ideile mele deranjeaza pe unul sau pe altul , nu e problema mea si nici nu ma intereseaza prea tare . Daca confunzi puterea argumentatiei si raceala dialogului cu ingimfarea , este problema ta . Iarasi gresesti cind confunzi ingimfarea cu un anumit standard de viata , care m-a ajutat D-zeu sa-l am si de care recunosc ca ma bucur si profit in viata asta ( pentru ca o viata are oricine ! ) . Dar cu tot respectul pentru cei care sunt nevoiti sa o faca din vina soartei , niciodata nu o sa umblu in carpe sau sa maninc parizer de la Alimentara , doar ca sa dau bine la "public" ! Nu fac politica , nu vind nimic , nu am nevoie de bai de multime si nici de imagine populara .
Putem discuta argumentat si civilizat orice idee . Din pacate pe acest Forum se ajunge prea repede la altfel de argumentatie si orice discutie cade mai devreme sau mai tirziu in derizoriu .
La partea sportiva ai punctat bine - nu avem ce discuta :wink: .
Ca cineva ma baga in seama sau nu - iarasi e cum vrea D-zeu . Experienta vietii ne arata ca atunci cind scrii o carte nu ai garantia ca ti-o si citeste cineva . Poate fi un best - seller sau se poate transforma , fila cu fila , in cornete pentru seminte . Dar asta nu inseamna sa nu mai scrii , daca tu crezi ca ai ceva de spus !

Si in incheiere , eu nu am nevoie de respectul tau . In schimb o minima decenta ar trebui sa ai , macar cea invatata in cei 7 ani de acasa .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Bine.

P.S....refrenul il stii
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”