@Andrei Ionita
cred ca simti o usurare acum ca ai scris atit . Stii ce nu intelegi tu si care este diferenta intre noi ?
Eu nu traiesc pe lumea asta si nici nu ma comport ca atare , doar ca sa ma placa "publicul" si sa "fac o impresie buna" cuiva . Eu traiesc si ma comport astfel incit sa ma respect eu pe mine insumi si am taria argumentelor atunci cind ma exprim pe o problema .
Daca ideile mele deranjeaza pe unul sau pe altul , nu e problema mea si nici nu ma intereseaza prea tare . Daca confunzi puterea argumentatiei si raceala dialogului cu ingimfarea , este problema ta . Iarasi gresesti cind confunzi ingimfarea cu un anumit standard de viata , care m-a ajutat D-zeu sa-l am si de care recunosc ca ma bucur si profit in viata asta ( pentru ca o viata are oricine ! ) . Dar cu tot respectul pentru cei care sunt nevoiti sa o faca din vina soartei , niciodata nu o sa umblu in carpe sau sa maninc parizer de la Alimentara , doar ca sa dau bine la "public" ! Nu fac politica , nu vind nimic , nu am nevoie de bai de multime si nici de imagine populara .
Putem discuta argumentat si civilizat orice idee . Din pacate pe acest Forum se ajunge prea repede la altfel de argumentatie si orice discutie cade mai devreme sau mai tirziu in derizoriu .
La partea sportiva ai punctat bine - nu avem ce discuta

.
Ca cineva ma baga in seama sau nu - iarasi e cum vrea D-zeu . Experienta vietii ne arata ca atunci cind scrii o carte nu ai garantia ca ti-o si citeste cineva . Poate fi un best - seller sau se poate transforma , fila cu fila , in cornete pentru seminte . Dar asta nu inseamna sa nu mai scrii , daca tu crezi ca ai ceva de spus !
Si in incheiere , eu nu am nevoie de respectul tau . In schimb o minima decenta ar trebui sa ai , macar cea invatata in cei 7 ani de acasa .