Un subiect foarte interesant ptr mine. Conform teoriei, o nada super condimentata are capacitatea de a selecta marimea crapilor prinsi. Asa ca, am urmatoarea intrebare : a verificat cineva aceasta teorie ? A incercat cineva sa pescuiasca cu bile extra condimentate (chili, piper,boia, etc) si a avut capturi impresionante ?
oanavictor scrie:DA,si am prins numai pesti mici pana in 7 kg .
daca ai pescuit numai pe Darvari
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Ungurii pescuiesc foarte des cu bile condimentate(fuseres),cu rezultate bune.Acum eu nu stiu daca rezultatele sant bune datorita faptului ca au balti bine populate,sau pentru ca intradevar "condimentu"e bun.
acum cativa ani cand nu stiam de boilesuri am pescuit pe lacul luciu de langa buzau si cand traditionala rama si mamaliga nu mergea deloc am pus vreo 3 linguri de boia iute peste o cutie de porumb comercial si am aruncat o lanseta undeva in dreapta izolat ....nu a durat mult si bambina sa oprit sus si tamburul a inceput sa se desfasoare foarte repede ..rezultatul un ciortan pe la vreo 2 kg ....rezultatul zilei a fost de 4 ciortani toti prinsi la aceeasi lanseta cu booaba cu boia iute si anul asta vreau sa fac o partida in care sa dau numai cu nada foarte condimentata
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET www.snz.ro
Eu am testat anul trecut intr-o partida pe Tancabesti pe Avicola 1 niste bile super condimentate cu "eros pista", un condiment din ardei iute macinat, am bagat doua borcane la 3-4 kg de mix dar nu a selectat deloc marimea pestilor, adica nu am luat nici unul peste 10 kg.