6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: 6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:Eu propun la modul super misto , dupa 2 etape pe Darvari iar pentru unii o singura etapa pe Tincabesti plus una pe Darvari , constituirea de urgenta a unui comitet de criza , care sa anuleze ultima etapa stablita legal si programata cf oricaror statute si reguli de bun simt , platite si angajate prin proiect de CN , votat !!! .... si prin votul de Forum al "tovarasilor" sa mutam corespunzator etapa catre balti de orice fel , care se caracterizeaza prin oblete mare , platica medie si biban grozav .... astfel incit sa depasim momentul de criza si suparare al d-lui Oana , care in doua etape pe Darvari nu a reusit sa "ingenuncheze" lotul Nexgen ... :wink:
Stiu ca prietenii Dvs sunt nemultumiti , a-ti avut NexGen in gheare ... la balta Dvs .. si uite ca au scapat si cu ceva cupe ...si diplome . Inclusiv eu de acasa , am primit o diploma cu locul 3 in prima etapa . Pe asta cu locul 1 se pare ca nu era cazul ... , va tremura mana la semnatura ...
Dovada haosului si crizei in care va aflati sunt ultimele postari ale domniei tale si chiar acum pot intreba si eu cum e "vodca si cu cola" nu ca un potential consum ( stiu ca nu gustati ) ci ca o iluzie generalizata .....adica sunteti pe alta lume ... in ceea ce afirmati public si va faceti de ras !
Nu stiti sa pierdeti d-le Oana ! Si e pacat .... il acuzati pe AV pe nu stiu ce ..Dvs amestecati lucrurile ca nimeni altul...
Sponsore, zi mersi ca la 5000 de euro pe care i-ai dat iti apare numele pe lista..... :lol: Fara misto, dar lasa tu comentariile despre pescuit, discuta despre ce vrei tu, dar lasa-ne cu parerile tale despre carpfishing, pana acum am tacut destul, dar nu intinde coarda... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:de ce sa fiu eliminat, pentru ca am dat exact cum mi-a spus arbitrul pe care l-am gasit la stand???

de ce arunci - ca de obicei - vorbe de genul asta?
INTREBARI PENTRU ANDREI VLADEANU

1 DACA ANDREI VLADEANU ERA INSARCINAT DE CATRE APCR SA FACA STANDURILE IN CALITATE DE ORGANIZATOR ........STIIND FOARTE BINE REGULAMENTUL ......AR FI FACUT ACEL STAND FARA SA PUNA BANDA DE DIRECTIE LA PESCUIT PE ACEL STAND :!:
2 DACA ANDREI VLADEANU ERA ARBITRU LA ACEASTA COMPETITIE .........STIIND FOARTE BINE REGULAMENTUL .........AR FI FOST DE ACORD CA PESCARII DIN ACEL STAND SA PESCUIASCA ORIUNDE VREA MUSCHII LOR ,MAI MULT DECAT ATAT LE-AR FI DAT EL DIRECTIILE DE PESCUIT IN NECONCORDANTA CU UNGHIUL BENZII DIN PARTEA STANGA :!:
3 DACA ANDREI VLADEANU ERA ARBITRU SAU ORGANIZATOR LA ACEASTA COMPETITIE ERA DE ACORD SA SE NEGOCIEZE CU CONCURENTII DIN ACEL STAND CA LA PIATA IN TIMPUL CONCURSULUI SCHIMBAREA UNGHIULUI DE PESCUIT INCORECT CU UN ALTUL LA FEL DE INCORECT :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:de ce arunci - ca de obicei - vorbe de genul asta?
nu arunc vorbe "ca de obicei"...asa scrie la regulament...crezi ca daca mie-mi spunea arbitrul sa dau cu 5 lansete, era ok. :?: :?: :?:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:de ce arunci - ca de obicei - vorbe de genul asta?
nu arunc vorbe "ca de obicei"...asa scrie la regulament...crezi ca daca mie-mi spunea arbitrul sa dau cu 5 lansete, era ok. :?: :?: :?:
A fost si el debutant ........primul lui concurs .........habar nu avea de banda ,directie ,unghiuri de pescuit ........mic si nevinovat .......a trebuit sa-l asculte pe arbitru .......desi nu ar fi vrut .......chiar arbitru la fortat sa dea acolo ............la plasa .......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Ce dor imi era de voi si de discutiile voastre constructive ... :lol: :lol: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gor965 scrie:Ce dor imi era de voi si de discutiile voastre constructive ... :lol: :lol: :lol:
depinde foarte mult ce intelegi prin constructiv...daca-i vorba de cladiri si acareturi, ai dat-o-n bara ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
apropo, nu te-am vazut pe acolo :!: :?: :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gor965 scrie:Ce dor imi era de voi si de discutiile voastre constructive ... :lol: :lol: :lol:
Astea sunt sicane inainte de finala. Lucreaza la psihic baietii.

Pasa

Mesaj de Pasa »

Stiti ce mi place anul acesta nu au intrvenit atacul clonelor totul este pe fatis pt AV
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabisandu scrie:
Astea sunt sicane inainte de finala. Lucreaza la psihic baietii.
de asta nu mai poate el... :D cainii latra, caravana merge...... cu camilele si hamalii in prim plan ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:Eu propun la modul super misto , dupa 2 etape pe Darvari iar pentru unii o singura etapa pe Tincabesti plus una pe Darvari , constituirea de urgenta a unui comitet de criza , care sa anuleze ultima etapa stablita legal si programata cf oricaror statute si reguli de bun simt , platite si angajate prin proiect de CN , votat !!! .... si prin votul de Forum al "tovarasilor" sa mutam corespunzator etapa catre balti de orice fel , care se caracterizeaza prin oblete mare , platica medie si biban grozav .... astfel incit sa depasim momentul de criza si suparare al d-lui Oana , care in doua etape pe Darvari nu a reusit sa "ingenuncheze" lotul Nexgen ... :wink:
Stiu ca prietenii Dvs sunt nemultumiti , a-ti avut NexGen in gheare ... la balta Dvs .. si uite ca au scapat si cu ceva cupe ...si diplome . Inclusiv eu de acasa , am primit o diploma cu locul 3 in prima etapa . Pe asta cu locul 1 se pare ca nu era cazul ... , va tremura mana la semnatura ...
Dovada haosului si crizei in care va aflati sunt ultimele postari ale domniei tale si chiar acum pot intreba si eu cum e "vodca si cu cola" nu ca un potential consum ( stiu ca nu gustati ) ci ca o iluzie generalizata .....adica sunteti pe alta lume ... in ceea ce afirmati public si va faceti de ras !
Nu stiti sa pierdeti d-le Oana ! Si e pacat .... il acuzati pe AV pe nu stiu ce ..Dvs amestecati lucrurile ca nimeni altul...
Sponsore, zi mersi ca la 5000 de euro pe care i-ai dat iti apare numele pe lista..... :lol: Fara misto, dar lasa tu comentariile despre pescuit, discuta despre ce vrei tu, dar lasa-ne cu parerile tale despre carpfishing, pana acum am tacut destul, dar nu intinde coarda... :oops:
Ce baiat bun esti draga Vladute ! Nu te supara prea tare si mai ales nu vorbi repede , daca iti musti limba o sa ceri de urgenta SMURD-ul si chiar nu stiu daca au inventat astia antivenin pentru tine ! Sincer esti un caz special ....
Altfel sunt acelasi pescar sau sponsor de multi ani de zile ...... , eu nu prea m-am schimbat , dar spre deosebire de tine eu chiar pot sa glumesc cu anumite situatii .... Glumesc pentru ca e de gluma ...si mie imi place umorul cind e bun , chiar daca se refera si la persoana mea .
Altfel , iti doresc multa sanatate pentru ca se pare ca ai nevoie . La Predeal , te pot ajuta .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”