6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: 6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Mesaj de gor965 »

cornelserbu scrie:
gor965 scrie:Ce dor imi era de voi si de discutiile voastre constructive ... :lol: :lol: :lol:
depinde foarte mult ce intelegi prin constructiv...daca-i vorba de cladiri si acareturi, ai dat-o-n bara ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
apropo, nu te-am vazut pe acolo :!: :?: :!:
Pai sunt constructive ideile desprinse ,Nea Cornele ! Uite asa afla si lumea ca ce este batut in cuie de regulament, la noi se poate negocia...banda, standul, directia, culoarul ! Inclusiv locatiile stabilite inainte de inceperea CN-ului, daca se vrea, se pot schimba din mers ! Pe linia asta daca mergem, cred ca se poate negocia si un schimb de grile daca loturile se inteleg intre ele, in finala !...treaba lor, banii lor ! :mrgreen: Ziceam ca s-a mai domolit razboiul si lumea isi vede de pescuit...da' de unde ! :D
p.s
Din pacate n-am putut sa vin pe-acolo !...oricum cu moda asta a tragerii in poze a tot ce misca, sunt convins ca erau in actiune pe balta mai multe aparate foto decat markere ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@ val

http://etablissements.fhf.fr/annuaire/h ... truct=2309

Si eu iti urez multa sanatate. :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Vladut Mateianu scrie:
Tu in ce calitate vorbesti delapidatorule ?
Iar arunci cu vorbe fara acoperire?....Demonstreaza asta...cheama militia, procuratura si pe cine mai vrei tu.
Limbajul tau suburban nu-l mai comentez, e site-ul tau, nu te baneaza nimeni, poti sa ma jignesti cat vrei si cum vrei....dar doar atat ti-a mai ramas, sa jignesti... :oops: :oops: :oops: ....si simtul penibilului chiar nu-l ai deloc.
Pacat....esti demn de mila.
Costel Stanila
A.P.C.R.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:de ce arunci - ca de obicei - vorbe de genul asta?
nu arunc vorbe "ca de obicei"...asa scrie la regulament...crezi ca daca mie-mi spunea arbitrul sa dau cu 5 lansete, era ok. :?: :?: :?:
bebe moise (pelicanul) si sorin rudeanu (carping) - pe alex matea si ionut aps nu-i mai socotesc pt ca unul este de la nexgen si celalalt platit de apcr :!: - au participat la trasarea standurilor cand s-a decis ca la podul rupt limita din dreapta este gardul!

astea au fost si indicatiile pt arbitraj. acolo putea pica oricine.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Mila ? Ma faci sa rad.... De mila este demn ala care este platit ptr slugarnicie...... Iar daca era site-ul meu zburai de mult acolo unde iti e locul, adica acolo de unde ai aparut, la "springari.ro "....

ps mai bine vezi cum faci cu site0ul apcr sa aiba forum, sa putem discua acolo ! apropo, de ce ai desfintat forumul la apcr.eu ? :roll: :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Vladut Mateianu scrie:Mila ? Ma faci sa rad.... De mila este demn ala care este platit ptr slugarnicie...... Iar daca era site-ul meu zburai de mult acolo unde iti e locul, adica acolo de unde ai aparut, la "springari.ro "....

ps mai bine vezi cum faci cu site0ul apcr sa aiba forum, sa putem discua acolo ! apropo, de ce ai desfintat forumul la apcr.eu ? :roll: :mrgreen:
Vezi ca se zice splingar ...incearca sa folosesti cuvinte care le cunosti... :oops:

Ca sa te lamuresc si cu treaba cu forumul de pe apcr.eu pe care o repeti ca papagalul, in sedinta de la Sinaia din 15.01.2011, la care ai participat si tu... :idea: , a fost votat in majoritate de catre presedintii cluburilor membre APCR ca site-ul sa nu mai aiba forum si sa fie doar un site de informare.

Si nu mai cere tu explicatii, ca nu ai nici o calitate...decat aia.... sa-l belesti pe Stanila!
Costel Stanila
A.P.C.R.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:de ce arunci - ca de obicei - vorbe de genul asta?
nu arunc vorbe "ca de obicei"...asa scrie la regulament...crezi ca daca mie-mi spunea arbitrul sa dau cu 5 lansete, era ok. :?: :?: :?:
bebe moise (pelicanul) si sorin rudeanu (carping) - pe alex matea si ionut aps nu-i mai socotesc pt ca unul este de la nexgen si celalalt platit de apcr :!: - au participat la trasarea standurilor cand s-a decis ca la podul rupt limita din dreapta este gardul!

astea au fost si indicatiile pt arbitraj. acolo putea pica oricine.
In finala nu trebuie sa se mai repete greseala si cineva sa isi asume responsabilitatea.La Darvari Costel Stanila dadea vina pe Victor Oana si pana nu a fost strans cu usa nu a vrut sa indrepte greseala

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
TU CAND AI AJUNS LA PODU RUPT SI AI VAZUT CA NU AI BANDA CARE DA DIRECTIA DE PESCUIT ...........CE AI FACUT :!: L-AI INTREBAT PE ARBITRU CE SA FACI SI EL TI-A SPUS SA DAI UNDE VREI DACA NU ESTE BANDA ..........CORECT :?: DA :idea:
DAR ........LA EXPERIENTA TA SI FIIND ORGANIZATOR ATATIA ANI ........AI STIUT DIN PRIMA CA ESTE O GRESEALA SI ARBITRU HABAR NU ARE CE VORBESTE ........AI SPECULAT-O .....AI PRINS PESTE PANA A TIPAT LUMEA ............ :idea: TI SA DA :idea: T SA-TI ALEGI UNGHIUL DE PESCUIT CA LA PIATA .........CIU-CIU REGULAMENT ........CIU-CIU ORGANIZATOR.......CIU-CIU ARBITRAJ :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:de ce sa fiu eliminat, pentru ca am dat exact cum mi-a spus arbitrul pe care l-am gasit la stand???
INTREBARI PENTRU ANDREI VLADEANU

1 DACA ANDREI VLADEANU ERA INSARCINAT DE CATRE APCR SA FACA STANDURILE IN CALITATE DE ORGANIZATOR ........STIIND FOARTE BINE REGULAMENTUL ......AR FI FACUT ACEL STAND FARA SA PUNA BANDA DE DIRECTIE LA PESCUIT PE ACEL STAND :!:
2 DACA ANDREI VLADEANU ERA ARBITRU LA ACEASTA COMPETITIE .........STIIND FOARTE BINE REGULAMENTUL .........AR FI FOST DE ACORD CA PESCARII DIN ACEL STAND SA PESCUIASCA ORIUNDE VREA MUSCHII LOR ,MAI MULT DECAT ATAT LE-AR FI DAT EL DIRECTIILE DE PESCUIT IN NECONCORDANTA CU UNGHIUL BENZII DIN PARTEA STANGA :!:
3 DACA ANDREI VLADEANU ERA ARBITRU SAU ORGANIZATOR LA ACEASTA COMPETITIE ERA DE ACORD SA SE NEGOCIEZE CU CONCURENTII DIN ACEL STAND CA LA PIATA IN TIMPUL CONCURSULUI SCHIMBAREA UNGHIULUI DE PESCUIT INCORECT CU UN ALTUL LA FEL DE INCORECT :!:
Andrei .......poti raspunde la ce se scrie mai sus :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

oanavictor scrie: TU CAND AI ALUNS LA PODU RUPT SI AI VAZUT CA NU AI BANDA CARE DA DIRECTIA DE PESCUIT ...........CE AI FACUT :!: L-AI INTREBAT PE ARBITRU CE SA FACI SI EL TI-A SPUS SA DAI UNDE VREI DACA NU ESTE BANDA ..........CORECT :?: DA :idea:
DAR ........LA EXPERIENTA TA SI FIIND ORGANIZATOR ATATIA ANI ........AI STIUT DIN PRIMA CA ESTE O GRESEALA SI ARBITRU HABAR NU ARE CE VORBESTE ........AI SPECULAT-O .....AI PRINS PESTE PANA A TIPAT LUMEA ............ :idea: TI SA DA :idea: T SA-TI ALEGI UNGHIUL DE PESCUIT CA LA PIATA .........CIU-CIU REGULAMENT ........CIU-CIU ORGANIZATOR.......CIU-CIU ARBITRAJ :!:
A prins peste pana a tipat lumea....deci 5,67kg. 2 pesti. A furat ceva AV.... :) In fine, se face mult caz pentru nimic. Sau pentru 5m de apa.
De ce nu au aparut discutiile privind acest culoar de pescuit la sedinta managerilor? Discutiile au aparut cand a picat AV pe acel stand. Si imediat a inceput circul la standul B12. Bine, circul facut de 2 echipe ale caror manageri uitasera de echipele lor si singura lor grija era daca AV poate sa pescuiasca pana in gard sau la 5m de acesta. :lol:

Arbitrul stia ce vorbeste....cum se face ca oamenii de la Pelicanul care au contribuit printre altii la amenajarea standului stiau si ei ca limita din dreapta este gardul?

Au fost 2 manse frumoase si pline de suspans pe Darvari si sunt convins ca si pe Tancabesti va fi la fel.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”