6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: 6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bogdan Dragan scrie:@Vladut Mateianu

Vladute, cu parere de rau iti spun ca ceea ce faci acum este gresit. Nu mai aduce in discutii clubul Nexgen, club care s-a format strict pentru obtinerea de performanta in competii, in niciun caz pt. a face manevre si combinatii.
Deasemenea iti pot spune ca acest club nu are niciun conducator, niciun lider (cum postezi tu mai sus), totii pescarii sunt egali, lucru pe care tu poate nu ti-l poti imagina, pt. ca tu esti obisnuit altfel in Senior!
Asa ca te rog frumos sa ne lasi in pace si sa nu iti mai dai tu cu parerea despre acest club, indiferent ca este vorba de conducere(care inca o data iti subliniez ca NU exista), organizare, constituire, etc. Mersi mult!

Pe mine nu ma intereseaza clubul Nexgen, Abvd sau Senzor sau cum s-o numi..... Discutam despre mijloacele prin care Andrei, conducatorul din umbra ( ca sa iti fac pe plac) si la clubul tau dar si la Apcr, cauta sa-si atinga scopul. Si anume titlul de campion national.
In rest, nu discut despre membrii clubului, nu este problema mea.....
Numai bine.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Bogdan Dragan scrie: Nea Cornele, va intreb sincer...credeti ca dáia ne-am calificat noi? Ca am dat cu 2 lansete perpendicular pe linia standului? Mi-e greu sa cred ca daca nu dadeam asa nu ne calificam! Sincer....
atat tu cat si andrei ar trebui sa va considerati in afara acertei situatiei, fiindca asa cum s-a mai spus, oricine putea cadea pe acel stand...eu discut o chestiune de principiu, iar problema mea nu sunteti voi ci arbitrii, care ca si acum cativa ani, aplica regulamentul dupa ce-l suna pe organizator :oops: ...din pacate, aceste doua incidente vor avea consecinte nefaste in finala, unde daca nu vor arbitra in acelasi spirit al "iertarii", va fi vai si amar...intrbare, cum vor reusi asa ceva ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

AMR av si ai tai
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: Daca mai ai intrebari nu ezita, voi fi mai mult decat sincer.....
george bernard shaw a spus

"este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost."
este si asta o incercare da ai inchide gura... :lol: :lol: :lol:
cred ca nu-si mai avea rostul dupa da-urile de la punctele 2 si 3... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Nea Cornel, la Darvari, atat dumneavoastra cat si Razvan Ulmeanu ati recunoscut faptul ca daca era orice ala echipa pe stanul B12, 99% nu exista problema de care se vorbeste acum. Va mentineti parerea?

Si totusi...75 de grade este o exagerare. Daca vorbim si de perpendicularitate fata de gard, ajungem sa dam in lungul malului pe care stateam, sper casa lui nea Victor. Chiar asa mare era deschiderea? :wink:

A fost candva vorba de o negociere? Din cate stiu eu, dupa ca revolutionarii au strans cateva semnaturi, Andrei si Bogdan au intrebat clar care sunt limitele pe mal. Va intreb si eu...cine a fost persoana care a sugerat limitele? Limite cu care au fost de acord atat Andrei si Bogdan, cat si arbitrii si organizatorii pentru a se trece peste acea situatie.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornel,
un punct de vedere corect.

totusi, eu nu inteleg de ce reprezentantii cluburilor participante au stabilit standul b12 in conditiile respective. au batut o banda si au conchis - de la banda pana-n gard! apoi au plecat mai departe.

mai mult, la sedinta managerilor de miercuri, au fost invitati toti sa vizioneze standurile si directiile. nu s-a deplasat nimeni, pentru ca subiectul bet cafe arena era mai interesant. apoi au semnat ca sunt ok standurile.

e simplu sa cauti vinovati. dar eu nu vad pe niciunul care sa admita ca fost si o greseala manageriala pe care n-o s-o mai repete. si sa declare ca de acum incolo o sa mearga inainte de concurs sa verifice fiecare stand si fiecare directie. nu sa semneze ca primarii.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Bogdan Dragan scrie:
Nea Cornele, va intreb sincer...credeti ca dáia ne-am calificat noi? Ca am dat cu 2 lansete perpendicular pe linia standului? Mi-e greu sa cred ca daca nu dadeam asa nu ne calificam! Sincer....
Bogdane ,niciodata nu sa pus problema ca v-ati calificat din aceasta cauza ,la valoarea si experienta lotului coroborata si cu tragerea la sorti era imposibil sa pierzi calificarea .
Problema e una de etica a lui Vladeanu care a exploatat la maximum greselile de organizare si arbitraj ,el trebuind sa fie exemplul in aplicarea si respectarea regulamentului .
EL TREBUIA SA SE SESIZEZE PRIMUL DE ACESTE NEREGULI ,CUNOSCAND FOARTE BINE REGULAMENTUL ..........LUCRU PE CARE NU L-A FACUT .........LASAND IN URMA UN MIROS DE ...........PROFITOR :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie: totusi, eu nu inteleg de ce reprezentantii cluburilor participante au stabilit standul b12 in conditiile respective. au batut o banda si au conchis - de la banda pana-n gard! apoi au plecat mai departe.

mai mult, la sedinta managerilor de miercuri, au fost invitati toti sa vizioneze standurile si directiile. nu s-a deplasat nimeni, pentru ca subiectul bet cafe arena era mai interesant. apoi au semnat ca sunt ok standurile.

e simplu sa cauti vinovati. dar eu nu vad pe niciunul care sa admita ca fost si o greseala manageriala pe care n-o s-o mai repete. si sa declare ca de acum incolo o sa mearga inainte de concurs sa verifice fiecare stand si fiecare directie. nu sa semneze ca primarii.
Andrei ,nu tea acuzat nimeni ca tu ai fi mutat sau luat banda si tarusii .
O greseala de organizare ......coroborata cu o greseala de arbitraj .....coroborata cu lenea managerilor te-a adus in situatia de a fi net avantajat ,pe tine .....omul de la care se astepta cel mai mult aplicarea si respectarea regulamentului ,om care in loc sa se autosesizeze de situatie ,a acceptat-o cu toate beneficiile rezultate din aceasta .

intrebare .........DACA SE FACEA STANDUL NEREGULAMENTAR ......DAR INVERS PROPORTIONAL CU CE AI GASIT .......SI AR FI AVUT O DESCHIDERE DE DOAR 5 METRII ....TE-AI FI SESIZAT SI AI FI DEPUS CONTESTATIE :!: :!: :!:
despre asta vorbim .....se putea intampla oricui ........mai putin lui Vladeanu :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dragos Sinca scrie:Nea Cornel, la Darvari, atat dumneavoastra cat si Razvan Ulmeanu ati recunoscut faptul ca daca era orice ala echipa pe stanul B12, 99% nu exista problema de care se vorbeste acum. Va mentineti parerea?

Si totusi...75 de grade este o exagerare. Daca vorbim si de perpendicularitate fata de gard, ajungem sa dam in lungul malului pe care stateam, sper casa lui nea Victor. Chiar asa mare era deschiderea? :wink:

A fost candva vorba de o negociere? Din cate stiu eu, dupa ca revolutionarii au strans cateva semnaturi, Andrei si Bogdan au intrebat clar care sunt limitele pe mal. Va intreb si eu...cine a fost persoana care a sugerat limitele? Limite cu care au fost de acord atat Andrei si Bogdan, cat si arbitrii si organizatorii pentru a se trece peste acea situatie.
1....hotaraste-te am recunoscut sau e o parere :D ...daca-i vorba de o parere, atunci mi-o mentin, fiindca de recunoastere nu poate fi vorba pentru simplul motiv ca eu nu eram acuzat de nimic...oricum, nu-i relevant daca o luam principial :wink:
2. nu este exagerat...incearca si reaminteste-ti exact pozitionarea lansetelor vis-avis de linia standului, aia care era :D ...daca vrei te ajut putin, un unghi de 75 de grade este undeva intre ora 12.30 si 15.00
3. stiu ca esti infierbantat...ale tineretii valuri :D , dar nu au existat revolutionari si nu a fost nicio negociere...organizatorul a fost rugat sa va transmita sa va alegeti una din directii ca si culoar de pescuit...ca el a venit acolo si s-a dat lovit ca-l calca marea revolutie bolsevica daca nu ia masuri, asta-i altceva :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
Bogdan Dragan scrie:
Nea Cornele, va intreb sincer...credeti ca dáia ne-am calificat noi? Ca am dat cu 2 lansete perpendicular pe linia standului? Mi-e greu sa cred ca daca nu dadeam asa nu ne calificam! Sincer....
Bogdane ,niciodata nu sa pus problema ca v-ati calificat din aceasta cauza ,la valoarea si experienta lotului coroborata si cu tragerea la sorti era imposibil sa pierzi calificarea .
Problema e una de etica a lui Vladeanu care a exploatat la maximum greselile de organizare si arbitraj ,el trebuind sa fie exemplul in aplicarea si respectarea regulamentului .
EL TREBUIA SA SE SESIZEZE PRIMUL DE ACESTE NEREGULI ,CUNOSCAND FOARTE BINE REGULAMENTUL ..........LUCRU PE CARE NU L-A FACUT .........LASAND IN URMA UN MIROS DE ...........PROFITOR :!:
bogdan, dupa 5 campionate nationale si 2 mondiale, crezi ca nu cunoaste la fel de bine regulamentul?!?

problema pare sa fie - intr-adevar - vladeanu. o problema a ta si a mintii tale.

ps te-ai gandit vreodata ce miros lasi tu in urma?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”