Doru Ionica scrie:@Scorleanu.
Care sunt standardele despre care vb.?? Relaxare si odihna ? Suntem pe un topic de COMPETITII !!!
Se polemizeaaza despre Cupa Romaniei.!! Noi incercam sa construim ceva in Oltenia despre care tu stii si ai participat...acum mi se pare ca te-ai sucit...?! Te rog nu mai posta aiureli.
@ Dragos
Tulitu se scrie cu T MARE. ...si eventual cu Dl .
Ai dreptate Doru, am participat, insa bine ca m-am retras la timp. Atentie mare ca daca va iese la fel ca si in primavara nu cred ca va fi funny pt nimeni. De fapt, daca vei citi cu atentie postarile de dupa acel concurs, vei vedea ca o parte dintre cei care au participat si-au cam dat seama de proiectul vostru. Sa stii ca nu am avut intentia de a arunca cu noroi in Fantanele, este o balta care mie i-mi place dar trebuie sa recunoastem ca are si parti mai putin convenabile. Trebuia sa te intreb inainte de a scrie?

Hmm, greu de inteles, am reusit, doar cu o postare, sa pun in priza o intreaga asociatie. Bine naiba ca nu s-a discutat aici si despre interese proprii.
Si ca tot ai adus vorba de mici erori hai sa-ti transmit un proverb: "Priceputul, barna din ochiul sau nu o vede, dar gunoiul din ochiul altuia il vede''