UNDE SE TINE CUPA ROMANIEI 2011 ???

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

dragos2710

Re: UNDE SE TINE CUPA ROMANIEI 2011 ???

Mesaj de dragos2710 »

daniruiu scrie:
dragos2710 scrie:
daniruiu scrie:vremea voastra a apus deja

:lol: :lol: :lol:
hai ca esti haios....si i-am spus sa nu mai umble cu Ionica si cu Badila....

@farmacie

si inca ceva ...inainte sa-ti dai tu cu parerea a cui vreme a apus, care balta este mai "buna" si mai "frumoasa"..oricum nu ai vazut decat vreo 3 si nu ai inteles nimic din ele...si mai ales unde se tine cupa romaniei....mai bine v-ati duce si i-ati da cupele si banii lui stefan ( baiatul ala care voi i-ati furat locul 3 )
balotesti pe tine cine te-a bagat in seama? intrasi ca musca-n c... calului .
ps. la partea cu vremea nu faceam referire la tine,sau esti cumva vedeta si n-am aflat inca.
eu nu am furat locul nimanui, sunt mai la inceput de drum :lol: :lol: :lol:
din ce stiu eu la acel concurs lui stefan ii trebuia un over ten ca sa treaca pe trei(extrem de rar prin fantanele)

@farmacie
nu pot sa-ti raspund la intrebarea cu bagatul in seama ca o sa iau "ban"
oricum te anunt ca in ceea ce ma priveste , tu esti cel care te bagi in seama...ai m-ai facut-o odata intr-o discutie de-a mea cu scorleanu....si uite asa remarc cat de buna este mobilizarea javrelor cand integritatea morala le este pusa in pericol....deci lasa caterinca pe forum ca nu te avantajeaza

p.s. inca ceva , chestia cu "over tenul " nu te prinde....tu poti spune "un crap de peste 10 kg" ......crapi ca re asa cum si tu ai spus nu prea mai sunt prin balta.....VEZI PORTBAGAJUL LA MASINA
portbagajul e mare, te asigur. si mai imi iau si o rulota special pentru fantanele.de la restul baltilor plec cu mana in buzunar. :lol: :lol: :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

mateescuvlad
Puncte: 0

Mesaj de mateescuvlad »

Rog un Admin sa mute discutiile care nu au legatura cu'' Cupa Romaniei" pe topicul Fantanele Dolj de la Balti de Crap . Multumesc anticipat
A.P.C.R. -AS PROFESSIONAL FISHING CRAIOVA
CARP BUZZ
http://www.dreamonpub.ro[/b]

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Doru Ionica scrie:@Scorleanu.
Care sunt standardele despre care vb.?? Relaxare si odihna ? Suntem pe un topic de COMPETITII !!!
Se polemizeaaza despre Cupa Romaniei.!! Noi incercam sa construim ceva in Oltenia despre care tu stii si ai participat...acum mi se pare ca te-ai sucit...?! Te rog nu mai posta aiureli.

@ Dragos
Tulitu se scrie cu T MARE. ...si eventual cu Dl .
Ai dreptate Doru, am participat, insa bine ca m-am retras la timp. Atentie mare ca daca va iese la fel ca si in primavara nu cred ca va fi funny pt nimeni. De fapt, daca vei citi cu atentie postarile de dupa acel concurs, vei vedea ca o parte dintre cei care au participat si-au cam dat seama de proiectul vostru. Sa stii ca nu am avut intentia de a arunca cu noroi in Fantanele, este o balta care mie i-mi place dar trebuie sa recunoastem ca are si parti mai putin convenabile. Trebuia sa te intreb inainte de a scrie? :mrgreen:
Hmm, greu de inteles, am reusit, doar cu o postare, sa pun in priza o intreaga asociatie. Bine naiba ca nu s-a discutat aici si despre interese proprii.
Si ca tot ai adus vorba de mici erori hai sa-ti transmit un proverb: "Priceputul, barna din ochiul sau nu o vede, dar gunoiul din ochiul altuia il vede'' :wink:
CS Oltenia Fishing

daniruiu

Mesaj de daniruiu »

mateescuvlad scrie:Rog un Admin sa mute discutiile care nu au legatura cu'' Cupa Romaniei" pe topicul Fantanele Dolj de la Balti de Crap . Multumesc anticipat

ROGI PE P.... M.....I :D :D

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

:lol: :lol: :lol:
tare. mi-a placut asta
DRAGOS DEMETRIAN

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@Scorleanu.Speram sa nu mai scrii...tampenii,dar vad ca nu te trezesti.Nu postarea ta a fost bulversanta ci a lui Bobi ...Tu intr-adevar ai schimbat ceva in carpfishingul din Craiova...ai fost singurul pescar care a fost DOVEDIT HOT intr-o competitie de pescuit crap.....N-ar trebui sa deschizi calculatorul....N-am intervenit pana acum si ai prins curaj,adaugand in palmaresul tau si o participate la CN dar n-ai sa Mai vezi tu nici un concurs!!! Iti garantez eu !!....D...
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

oau :!: :?
nu credeam ca am sa vad aceste cuvinte scrise cu mana ta
rusinica :!:
puneti punct adminilor ca explodeaza craiova
DRAGOS DEMETRIAN

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Domnilor, n-ati putea sa va faceti un topic separat in care sa va spurcati cat vreti ???
Ceea ce scrieti voi aici nu are nici o legatura cu titlul topicului.
Adminul ar trebui sa ia masuri
Mircea B.

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Doru, fiecare om are modul lui de a transmite informatii si fiecare are dreptul sa se exprime cum vrea. Totusi iti mai spun un citat din Iorga si promit sa nu mai continui acest circ ieftin nici cu tine: ''un om liber este acela care nu este nevoit sa minta''. Trage tu concluziile ca te stiu baiat istet si care nu-si dau frau liber nervilor.
CS Oltenia Fishing

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

sunt la pescuit ambii admini ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet