O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: prin asta nu faceti altceva decat sa comparati apcr-u' cu partidul unic care ne guverneaza de exceptie in ultimii ani si ai carui conducatori pastoresc bugete si-si umplu buzunarele...asa se intampla daca nu-i controleaza nimeni, ceea ce observ cu stupoare ca va doriti si dumneavoastra :oops:
chestiunea cu umplut buzunarele trebuie si dovedita, nu numai colportata pe forumuri.
in ceea ce priveste controlul apcr-ului, aceasta asociatie raspunde in fata partenerului agvps si a organelor de control ale statului. atat.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:cuvantul ciordeala din ce limba vine?

DIN A-PE-CE-RE-ZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: PANA ACUM ,DUPA 2 ETAPE PRESEDINTELE SUSPENDAT SI PRESEDINTELE NUMITDE PRESEDINTELE SUSPENDAT CRED CA AU IN BUZUNARE CIRCA 150 MILIOANE LEI .
SE INSALA AMARNIC IAR VISELE LOR DE INAVUTIRE VOR FI NARUITE :!:
numai o minte de bibilica poate sa creada ca sumele ramase necheltuite din bugetul estimativ al unei asociatii intra in buzunarele presedintelui sau a conducerii.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

intreaba-l pe rosioru, ca sigur iti spune :D :mrgreen: :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:

DIN A-PE-CE-RE-ZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si i-si trage radacinile din celebrele expresii
1 DA-I IN P--A MEA DE MAIMUTOI
2 NU AM NEVOIE DE PESCARI SI NUMAI DE BANII LOR
3 SA-I F---M LEGAL
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

cornelserbu scrie:
in consecinta, afla, dragul meu, ca la problema stupida pe care am expus-o mai sus s-a ajuns din cauza raspunsurilor arogante pe care costel stanila s-a gasit sa mi le dea la o rugaminte cat se poate de pertinenta,
cornele nu ti-am dat nici un raspuns arogant...ti-am spus clar si raspicat cum se procedeaza cu deplasarea la CM , ca sa nu mai zici ca raspund in doi peri.Si inca o data, repet este treaba apcr-ului...atat.
Apelativul "bai" poate vrei sa-l folosesti pe camp cu tractoristii... :oops: , pana una alta aici vorbesti cu presedintele apcr, nu cu persoana costel stanila, chiar daca iti convine sau nu.
Costel Stanila
A.P.C.R.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie: in ceea ce priveste controlul apcr-ului, aceasta asociatie raspunde in fata partenerului agvps si a organelor de control ale statului. atat.
Si Ceausescu tipa in gura mare ca el nu raspunde decat in fata MARII ADUNARI NATIONALE !!!!!!!!!

Andrei si Costelus ........va garantez eu ca veti raspunde in fata pescarilor dar si in fata organelor de control a-le statului !!!!!!!!!!!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:chestiunea cu umplut buzunarele trebuie si dovedita, nu numai colportata pe forumuri.
in ceea ce priveste controlul apcr-ului, aceasta asociatie raspunde in fata partenerului agvps si a organelor de control ale statului. atat.
chestiunea cu "umplut buzunarele" a fost deja dovedita in cadrul asociatiei despre care tu susti ca si-a shcimbat parul tocmai pentru faptul ca s-a dovedit furtul...si-o fi schimbat si naravul ?...ma-ndoiesc !

asta cu controlul, incearca si las-o mai moale...pana una alta nu te-a controlat nimeni si nu ti-a cerut nimeni socoteala...singura mea rugaminte a fost sa dati dracului o amarata de cifra pentru a nu se crea discutii, dar se pare ca voi ati vrut discutii...acum le aveti si tare mi-e teama ca vor incepe iar sa curga memoriile la agvps ca sa aveti si controlul pe care vad ca-l evitati din rasputeri :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Costel Stanila scrie:Apelativul "bai" poate vrei sa-l folosesti pe camp cu tractoristii... :oops: , pana una alta aici vorbesti cu presedintele apcr, nu cu persoana costel stanila, chiar daca iti convine sau nu.
apelativul "bai" il folosesc cand vreau eu si mai ales cu cine vreau eu, iar functia de care pomenesti, scuza-ma, dar tractoristii pe camp, sigur nu ar fi mandri de ea :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:...singura mea rugaminte a fost sa dati dracului o amarata de cifra pentru a nu se crea discutii, :!:
sa stii ca proiectul de buget pe care l-am depus si la agvps e compus numai din cifre!

sau la tine ce inseamna "sa dati dracului"? sa scriem pe forum?!?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”