O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:
SUMA TOTALA ADUNATA DE CATRE APCR DIN TAXE DE PARTICIPARE SI SPONSORIZARI
Deocamdata decontul cheltuielilor de pana acum ..
eu n-am mai auzit de o asemenea executie a bugetului si de astfel de achizitii.
in fine, daca asa e legal, asa se va face.
CAT TREBUIE SA SE ASTEPTE PENTRU CATEVA CIFRE !!!!!!!!!!
SAU INCA NU SAU FACUT FACTURILE PENTRU TARUSII DE STAND !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

vali ionita

Mesaj de vali ionita »

ma poate da orice arbitru afara, ca pe oricare alt concurent. exact cum putea sa-i dea afara si pe alti vice presedinti apcr care au participat la cn.

@andrei vladeanu
Eu nu cred
In prima etapa am vazut la tine un lucru , care daca il pui in balanta se inclina (te bazezi pe ceva)
Cum a inceput concursul ai dat inafara standului , fara nici o jena, (la 3 metri de plaur)intradevar m-am pus in spatele tau si te-ai corectat dar nu te-a controlat nici un arbitru
In schimb la a-2 etapa am fost pe balta si pe locul tau a picat Barbu care nu a dat nici macar 1 m in afara standului
Asa ca eu nu te consider corect dar in viata ai sa intalnesti fel si fel de oameni , depinde de tine cu ce o sa te alegi :wink: :wink: :wink:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Se deviază (voit) de la subiect.
Domnule Stănilă,
Înscrierea lotului NExGen în campionat respectă sau nu Regulamentul? Dacă da, vă rog să indicați articolul din Regulament care prevede expres faptul ca un club poate înscrie un lot format din persoane care nu sunt membre ale clubului.

Articolul 3 din Regulament este limpede și spune clar cine participă la CM. Clar și răspicat:
-3.- Fiecare asociatie/club inscris(a) legal in concurs , va putea prezenta la fiecare etapa un singur lot compus din 3 echipe a cate 2 concurenti , drept titulari , precum si o echipa de 2 pescari de rezerva , plus 2 manageri de echipa . Nici un concurent nu poate participa individual. Daca are loc o inlocuire aceasta este definitiva. Inlocuirile au loc sub supravegherea arbitrilor. Rezervele pot intra in stand cu echipamentul de pescuit propriu , dar fara nici un fel de nada. Delegatia Romaniei la Campionatul Mondial va fi compusa din cei 12 membri ai clubului care au castigat titlul de Campioni Nationali plus un reprezentant AGVPS si un reprezentant APCR..
Clubul NExGen nu există. A zis-o AV cu gura lui. E în curs de constituire. :lol: :lol: :lol: :lol: Să trag concluzia că acest CN va fi câstigat de o fantomă? Nu vedeți că restul echipelor sunt inscrise de cluburi si le poartă numele? Cum poate participa NexGen care nu a fost încă avortat? :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

1 SUMA TOTALA INCASATA DIN TAXA DE PARTICIPARE SI SPONSORIZARI

2 CHELTUIELILE PRIMELOR 2 ETAPE ..................tarusi pt stand
banda marcatoare
placute standuri
banere
cupe diplome
oficial apcr si agvps
protocol
neprevazute
arbitraj
veste
cheltuieli deplasare cluburi organizatoare
HAI COSTELUS TATA ...........CURAJ .........NU TE DARAMA PE TINE NISTE TARUSI ...... :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Popescu Stefan scrie: Cum poate participa NexGen care nu a fost încă avortat? :lol: :lol: :lol:
Nu vezi ca nu te baga nimeni in seama? Lasa vrajeala si ai grija de federatie...nu poti dormi noaptea din cauza clubului nostru?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:lol: :lol: :lol:

Cred ca nu are timp sa posteze.... :lol:
Preturile la tarusi, banda, diplome, cupe, etc vi le voi da eu, dar sa vedem intai cat" baga in ele" cinstitul stanila, omul care munceste ptr Apcr fara sa aiba vreun profit... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stiu si eu preturile ........vorba ta ........sa vedem cat baga in ele !!!!!!!!

tarusi de stand din lemn de mahon si santal........ornati cu boabe de piper svarovski si cupe ''PIERE DE COUBERTAIN ''ca la ROLAND BAROS [ :roll: :lol: ]

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:Se deviază (voit) de la subiect.
Domnule Stănilă,
Înscrierea lotului NExGen în campionat respectă sau nu Regulamentul? Dacă da, vă rog să indicați articolul din Regulament care prevede expres faptul ca un club poate înscrie un lot format din persoane care nu sunt membre ale clubului.

Articolul 3 din Regulament este limpede și spune clar cine participă la CM. Clar și răspicat:
-3.- Fiecare asociatie/club inscris(a) legal in concurs , va putea prezenta la fiecare etapa un singur lot compus din 3 echipe a cate 2 concurenti , drept titulari , precum si o echipa de 2 pescari de rezerva , plus 2 manageri de echipa . Nici un concurent nu poate participa individual. Daca are loc o inlocuire aceasta este definitiva. Inlocuirile au loc sub supravegherea arbitrilor. Rezervele pot intra in stand cu echipamentul de pescuit propriu , dar fara nici un fel de nada. Delegatia Romaniei la Campionatul Mondial va fi compusa din cei 12 membri ai clubului care au castigat titlul de Campioni Nationali plus un reprezentant AGVPS si un reprezentant APCR..
Clubul NExGen nu există. A zis-o AV cu gura lui. E în curs de constituire. :lol: :lol: :lol: :lol: Să trag concluzia că acest CN va fi câstigat de o fantomă? Nu vedeți că restul echipelor sunt inscrise de cluburi si le poartă numele? Cum poate participa NexGen care nu a fost încă avortat? :lol: :lol: :lol:
Domnule Popescu Dumneavoastra chiar ati terminat de implementat tot programul federatiei pe anul asta de participati acum si aici la fetisizarea subiectului?
Mai bine ne-ati spune si noua intr-un alt topic la ce va fi bun in acest an un Campionat National de Crap paralel acestuia care tocmai se desfasoara. A inceput deja Federatia sa creeze efectele scontate? S-a pus la punct cu toata legislatia, metodica si principiile de functionare? Detine licenta FiPS-CiPS deja?
Urban culture.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

COSTELUS TATA ........CURAJ !

1 SUMA STRANSA DIN TAXA DE PARTICIPARE SI SPONSORIZARI
2 CHELTUIELI PRIMELE 2 ETAPE

ce trebuie sa retii este faptul ca nu sunt banii tai si trebuiesc justificati cand exista suspiciuni :!:
orice intarziere creaza neliniste si suspiciunile cresc !!!!!!!!!!!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

L-ai bagat in ceata...... :lol:
O sa raspunda ca nu este treaba noastra si de ce ne intereseaza ! Banii sunt la banca cu o dobanda buna, timpul trece.... :mrgreen: ce-i cu graba asta ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”