Evenimente 2011, 2012, etc

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Evenimente 2011, 2012, etc

Mesaj de Vladut Mateianu »

http://www.fips-ed.com/calandrier_me_eng.htm

In 2012 Romania va gazdui CM de pescuit la Crap !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Re: Evenimente 2011, 2012, etc

Mesaj de oanavictor »

daca Romania mentine oferta si ea va fi validata .........atunci vor fi foarte mari probleme de organizare ......
In 2009 in Franta au fost 400 de voluntari la organizare inclusiv arbitri .
Numai arbitrii trebuiesc 70 ,la modul in care pentru etapa 2 de la Darvari nu sau gasit 20 de arbitrii platiti cu bani ....dar fara !!!!!!!!!
Nu cred ca romanii au asa de mult simt civic !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

daca fiecare club va pune la dispozitie cativa oameni, cu siguranta vor avea suficienti arbitrii :wink:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cristi Matei scrie:daca fiecare club va pune la dispozitie cativa oameni, cu siguranta vor avea suficienti arbitrii :wink:
chestia asta cu daca .......la modul in care nu exista un for de conducere din care sa faca parte toate cluburile ............plus cluburile alea care nu prea sunt decat pe hartie ca numar de vot ........
plus membrii cluburilor alea care tocmai in timpul competitiei au niste probleme foarte urgente de rezolvat care nu suporta amanare .........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Cine n-ar vrea sa arbitreze Africa de Sud, sau Anglia, sau... CM ramane CM. In functie de perioada, eu vreau 100% si fara plata.
Asta doar daca nu se retrage Nexgen sa avem si noi sanse la CN 2012 :lol: :lol: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Vali Vesa scrie:Cine n-ar vrea sa arbitreze Africa de Sud, sau Anglia, sau... CM ramane CM. In functie de perioada, eu vreau 100% si fara plata.
...aceasta sansa nu o ai in "fiecare zi"; eu voi veni cu cel putin trei persoane(pregatite temeinic si iubitori ai acestui sport) fara plata, plus ca vom aduce si "ceva" pentru protocol. Cel mai important va fi sa vedem cine-l va organiza :wink: :D ...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Ar cam fi momentul ca AGVPS sa bage mana in buzunar si sa faca dracului ceva ptr. pescarii si ptr. pescuitul din Romania ! De ani de zile incaseaza taxe si fac curu mare pe banii pescarilor ! Am platit 14 ani de zile si n-am vazut o pluta de cocean de la ei ! I-am vazut in schimb cum si-au luat masini de teren, si-au construit vile de protocol pe fondurile de vanatoare si trag cate un chef pe saptamana ca sa fie in forma cand trebuiesc sa zaca prin birouri ! :evil:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

agvps are buzunarele cusute ,asociatia fiind in stare de faliment datorita managementului deficitar ,deci nu va asteptati la implicarea lui .
repet ,in Franta 2009 au fost 400 de voluntari ........pe cand la noi nu cred ca sunt 400 de pescari de competitie in total !

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

E in faliment ?...si de ce mai respira ?! :twisted: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:agvps are buzunarele cusute ,asociatia fiind in stare de faliment datorita managementului deficitar ,deci nu va asteptati la implicarea lui .
repet ,in Franta 2009 au fost 400 de voluntari ........pe cand la noi nu cred ca sunt 400 de pescari de competitie in total !
Nici pina acum financiar AGVPS nu a venit cu cine stie ce ... asta era si ideea protocolului . Hai sa nu anticipam . Putem NOI TOTI mai mult decit lasa unii sa se creada si e bine sa fim ambitionati ca suntem si noi , pe cont propriu , ca neam , capabili sa facem ceva in lumea asta . Daca o fii sa fie , sunt sigur ca ne descurcam . Deocamdata in afara de Sarlesti - eu nu vad balta pe care am putea face ceva . Iar Sarulesti-ul e greu de pus la bataie , fara sa vrea si Raduta .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”