Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
chestia asta cu daca .......la modul in care nu exista un for de conducere din care sa faca parte toate cluburile ............plus cluburile alea care nu prea sunt decat pe hartie ca numar de vot ........Cristi Matei scrie:daca fiecare club va pune la dispozitie cativa oameni, cu siguranta vor avea suficienti arbitrii
...aceasta sansa nu o ai in "fiecare zi"; eu voi veni cu cel putin trei persoane(pregatite temeinic si iubitori ai acestui sport) fara plata, plus ca vom aduce si "ceva" pentru protocol. Cel mai important va fi sa vedem cine-l va organizaVali Vesa scrie:Cine n-ar vrea sa arbitreze Africa de Sud, sau Anglia, sau... CM ramane CM. In functie de perioada, eu vreau 100% si fara plata.
Nici pina acum financiar AGVPS nu a venit cu cine stie ce ... asta era si ideea protocolului . Hai sa nu anticipam . Putem NOI TOTI mai mult decit lasa unii sa se creada si e bine sa fim ambitionati ca suntem si noi , pe cont propriu , ca neam , capabili sa facem ceva in lumea asta . Daca o fii sa fie , sunt sigur ca ne descurcam . Deocamdata in afara de Sarlesti - eu nu vad balta pe care am putea face ceva . Iar Sarulesti-ul e greu de pus la bataie , fara sa vrea si Raduta .oanavictor scrie:agvps are buzunarele cusute ,asociatia fiind in stare de faliment datorita managementului deficitar ,deci nu va asteptati la implicarea lui .
repet ,in Franta 2009 au fost 400 de voluntari ........pe cand la noi nu cred ca sunt 400 de pescari de competitie in total !