e facut deja.cipica scrie:(...) trebuie insa un proiect bine pus la punct inca de anul asta.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
e facut deja.cipica scrie:(...) trebuie insa un proiect bine pus la punct inca de anul asta.
andrei vladeanu scrie:e facut deja.cipica scrie:(...) trebuie insa un proiect bine pus la punct inca de anul asta.
1.oficiali pot fi cazati la sarulesti.oanavictor scrie:in mod sigur Sarulestiul este balta care ofera sanse aproape tuturor loturilor cu o sectorizare corecta .
Lacul pe care se va disputa competitia este ultimul criteriu in viziunea cips-fips .
Ce ne facem cu celelalte obligatii........asta e problema
1 cazare oficiali -maxim 20 km -masini cu sofer la dispozitia lor minim 7 zile
2 cazare delegatii -maxim 20 km -politie ,jandarmi ,deschizatori de drumuri
3 festivitate de deschidere si inchidere [sala de sport sau de concert polivalenta ]-400 oameni minim
4 semnal gsmpe toata balta
5 asigurare oameni buni la toate -minim 200
6 coordonatori de competitie -minim 50
7 70 arbitrii
8 asigurare 3 mese pe zi la 5-6 sute de oameni
toate astea costa bani foarte multi .......nu cred ca se poate asigura necesarul fara sprijinul statului [guvernului ]si a unor sponsori foarte generosi ,pentru ca din taxa de participare nu se aduna nici 20 %din necesar .
etc............
de asta mi-e frica ........se va pune interesul material pe primul plan chiar daca lovim in interesul national !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:e facut deja.cipica scrie:(...) trebuie insa un proiect bine pus la punct inca de anul asta.
Cand in joc este pus numele tarii ,nu cred ca aceasta hotarare poate fi luata de un singur om ,fara sa se tina cont de consecinte .Val scrie:Nea Victore , e devreme rau discutia asta . Habar nu am ce s-a hotarit si cae e planul , dar eu iti zic ca se poate . Cum si in ce fel , vedem in toamna - iarna . La iarna pe ce ne mai certam ???
La asa eveniment sunt convins ca orice consultare si sfat destept nu strica nimanui . Dar revin - e devreme . Lasa-l pe Vladeanu , ca are altceva de facut acum si e si foarte incordat inainte de CM .oanavictor scrie:Cand in joc este pus numele tarii ,nu cred ca aceasta hotarare poate fi luata de un singur om ,fara sa se tina cont de consecinte .Val scrie:Nea Victore , e devreme rau discutia asta . Habar nu am ce s-a hotarit si cae e planul , dar eu iti zic ca se poate . Cum si in ce fel , vedem in toamna - iarna . La iarna pe ce ne mai certam ???
Si Vladeanu asta e invatat sa faca iar pe urma SE AUTOSUSPENDA PE DURATA COMPETITIEI ,CA VEZI DOAMNE EL ESTE CONCURENT .
REPET ,DACA PROIECTUL ESTE ACELASI CA CEL AL CN ,SI ESTE .......CA DE ALTUL NU NE LASA OBISNUINTA .................EU SUNT DE PARERE SA NE CONSULTAM SI SA VEDEM CE POATE OFERI FIECARE IN PARTE ..........ALTFEL NE FACEM DE RAS !!!!!!!!!