Evenimente 2011, 2012, etc

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Evenimente 2011, 2012, etc

Mesaj de andrei vladeanu »

cipica scrie:(...) trebuie insa un proiect bine pus la punct inca de anul asta.
e facut deja.
The One Team

ionescu marian m
Pescar de competitie

Mesaj de ionescu marian m »

andrei vladeanu scrie:
e facut deja.

SE POATE FACE PUBLIC?????????

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

:lol: :lol:

oartza

Mesaj de oartza »

oanavictor scrie:in mod sigur Sarulestiul este balta care ofera sanse aproape tuturor loturilor cu o sectorizare corecta .
Lacul pe care se va disputa competitia este ultimul criteriu in viziunea cips-fips .
Ce ne facem cu celelalte obligatii........asta e problema
1 cazare oficiali -maxim 20 km -masini cu sofer la dispozitia lor minim 7 zile
2 cazare delegatii -maxim 20 km -politie ,jandarmi ,deschizatori de drumuri
3 festivitate de deschidere si inchidere [sala de sport sau de concert polivalenta ]-400 oameni minim
4 semnal gsmpe toata balta
5 asigurare oameni buni la toate -minim 200
6 coordonatori de competitie -minim 50
7 70 arbitrii
8 asigurare 3 mese pe zi la 5-6 sute de oameni
toate astea costa bani foarte multi .......nu cred ca se poate asigura necesarul fara sprijinul statului [guvernului ]si a unor sponsori foarte generosi ,pentru ca din taxa de participare nu se aduna nici 20 %din necesar .
etc............
1.oficiali pot fi cazati la sarulesti.
2.delegatiile pot fi cazate in buc. si nu e nevoie decit de 3 autobuze.
3.o sala pt. festivitatea de deschidere si inchidere nu este o problema prea mare.
4.cu semnalul gsm pe toata balta, sa ma ierte dumnezeu. :lol:
5."200 oameni buni la toate" :roll: adica incarca si descarca bagajele, fac pantofii, lustruiesc lansete, dau cu matura sau ce?
6.organizatorii coordoneaza tot.
7.70de arbitri sunt mai multi decit echipele participante.
la un CM sunt maxim 400 de oameni cu gazde cu tot. exista firme care se ocupa de catering.
fiecare lot isi plateste taxa de participare, cazarea si mesele pe perioada CM.
masa de deschidere si inchidere o ofera organizatorul. au fost cazuri cind masa festiva sa platit.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

De la CM se poate fura mult mai mult decat de la APCR.......... :lol:

Daca la CN au costat tarusii 16 milioane, la CM vor costa 160 de milioane...cu factura, parol ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Doamne , iar incepem cu drobul de sare . Ce dracu fratilor , organizam vreo Olimpiada ??? Un concurs cum au fost primele de la Pelicanul stringeau 60-70 echipe si era si masa asigurata ( daca imi aduc bine aminte ... ) . Deci nu e asa greu , adica s-a putut .
Cu 2-3 autocare si 1 festivitate cool in Bucuresti , cum a fcut Raduta la Palatul Parlamentului , nu ne facem de ras .
Dar e vreme .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
e facut deja.
de asta mi-e frica ........se va pune interesul material pe primul plan chiar daca lovim in interesul national !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai daca proiectul asta grandios de campionat national nu a avut decat suportul unui singur om [STANILA ]........eu va rog sa va ganditi bine daca aveti de gand sa mentineti oferta la cips-fips !!!!!!
FARA OAMENI NU SE POATE FACE UN ASEMENEA PROIECT .......SI LA NOI ASTA PROBLEMA ......NU AVEM UN FOR CONDUCATOR ,NU AVEM CLUBURI CARE SA SE IMPLICE ,CLUBURILE CARE SUNT NU AU OAMENI .........IAR APCR-UL SA VAZUT ANUL ACESTA CA NU EXISTA DECAT PE HARTIE !!!!!!!!!
VA ROG SA LUATI AMINTE LA ACESTE CUVINTE ''DIN NIMIC NU SE CREAZA NIMIC''
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nea Victore , e devreme rau discutia asta . Habar nu am ce s-a hotarit si cae e planul , dar eu iti zic ca se poate . Cum si in ce fel , vedem in toamna - iarna . La iarna pe ce ne mai certam ??? :wink:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:Nea Victore , e devreme rau discutia asta . Habar nu am ce s-a hotarit si cae e planul , dar eu iti zic ca se poate . Cum si in ce fel , vedem in toamna - iarna . La iarna pe ce ne mai certam ??? :wink:
Cand in joc este pus numele tarii ,nu cred ca aceasta hotarare poate fi luata de un singur om ,fara sa se tina cont de consecinte .
Si Vladeanu asta e invatat sa faca iar pe urma SE AUTOSUSPENDA PE DURATA COMPETITIEI ,CA VEZI DOAMNE EL ESTE CONCURENT .
REPET ,DACA PROIECTUL ESTE ACELASI CA CEL AL CN ,SI ESTE .......CA DE ALTUL NU NE LASA OBISNUINTA .................EU SUNT DE PARERE SA NE CONSULTAM SI SA VEDEM CE POATE OFERI FIECARE IN PARTE ..........ALTFEL NE FACEM DE RAS !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Val scrie:Nea Victore , e devreme rau discutia asta . Habar nu am ce s-a hotarit si cae e planul , dar eu iti zic ca se poate . Cum si in ce fel , vedem in toamna - iarna . La iarna pe ce ne mai certam ??? :wink:
Cand in joc este pus numele tarii ,nu cred ca aceasta hotarare poate fi luata de un singur om ,fara sa se tina cont de consecinte .
Si Vladeanu asta e invatat sa faca iar pe urma SE AUTOSUSPENDA PE DURATA COMPETITIEI ,CA VEZI DOAMNE EL ESTE CONCURENT .
REPET ,DACA PROIECTUL ESTE ACELASI CA CEL AL CN ,SI ESTE .......CA DE ALTUL NU NE LASA OBISNUINTA .................EU SUNT DE PARERE SA NE CONSULTAM SI SA VEDEM CE POATE OFERI FIECARE IN PARTE ..........ALTFEL NE FACEM DE RAS !!!!!!!!!
La asa eveniment sunt convins ca orice consultare si sfat destept nu strica nimanui . Dar revin - e devreme . Lasa-l pe Vladeanu , ca are altceva de facut acum si e si foarte incordat inainte de CM .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”