Incredibil unde s-a ajuns ! Este pacat ca o campanie de prost gust , clar impotriva a doua persoane , purtata de o a 3-a cu interese clare in organizari de concursuri , ajunge la acest nivel de postari murdare , patetice si pline de "broken news" . Tipic OTV !
Nu cred ca exista undeva pe lume o asa falsa discutie , purtata intre doua persoane , una propusa de cealalta ...
Pesemne ca propunerea initiala si prin urmare toata activitatea ulterioara la APCR promitea si ceva "foloase" celui care a facut propunerea .
Cred ca asta este cheia campaniei purtata de Vladut vs Stanila - pentru ca Stanila a zis NU ! Adica a facut disocierea clara intre APCR ( unde se gasesc persoane cert responsabile ) si Senior ( unde Vladut stie mai bine ce responsabilitati avea Costel.... ) . Cu toata stima pentru clubul Senior , dar cu Vladut lasati-ma sa vorbesc eu cum stiu , nu am intentia sa jignesc pe nimeni , decit sa-i spun lui Vladut niste adevaruri pe care acum le uita . Primul dintre ele este acela in care daca nu il propunea pe Costel presedinte , pesemne ca acum APCR era condus de Cezar Bibu ...... Sa nege daca poate aceasta afirmatie ! Si prin urmare sa isi justifice atitudinea , fie cea de atunci fie cea de acum ....
Si de aici un razboi murdar si patetic ....
O scrie unul care ii stie pe amindoi de multa vreme si i-a cuantificat multa vreme in prestatia publica .
PS - Nu o lua de la capat Vlade cu pescuitul si ce am pus eu mina pe lansete , ca nu asta e subiectul .
PPS - sunt in Grecia in vacanta - poate nu iti raspund pe loc , dar urmaresc subiectul . Asa subtire , intre un Uzo si un ohtapodia on grill