sdaniel scrie:lucianman scrie:@ sdaniel. Se pescuieste bine pe Vali. Dar daca vrei sa prinzi cioatele de vis-a-vis de cele mai multe ori vei agata.
Erau niste fire in apa undeva pe la 30 de metri pe care le puteai evita usor , dar mi-a spus cineva care a pescuit acolo ca multi au agatat acolo si au cusut zona ..
Ma surprinde Daniel. Cunosc bine balta si in primele pontoane (1-5) accum multi ani era cea mai multa agatatura. Acum inca mai agata dar foarte rar si doar daca nu esti atent.
Cand am pescuit pe Dr. Cofetari, incercam sa prind parii aia de vis-a-vis (cei mai departati) si acolo agatam. Chiar daca acolo am luat cei mai mari pesti. Parii respectivi se pot pescui si de pe Vali, doar asa imi explic ceea ce zici tu.
@ gaby
De ce soliciti pareri daca nu ti cont de ele? Si Vladust si Cristian, si Daniel si Stef si eu iti spunem acelasi lucru. Tu o tii cu bilele. Daca chiar vrei sa facem o remarca asupra bilelor enumerate de tine, remarca e urmatoarea : nu te duci sa prinzi peste mare intr-o "mare de ciortani" cu bile dipuite, de carlig. Iti va intra doar ciortan.
Si mai am o intrebare : ce intelegi tu prin nadire masiva (ai facut de 2 ori conform spuselor tale, la 10 si la 6) cu 6 kg de bile, din care mai si pesscuiesti, mai pui si in PVA si mai si intretii patul de nada ??
Incearca sa pescuiesti cum ti-a spus Stef si restul lumii, vei vedea ca va fi altceva.
Seara frumoasa.