recomandare bile

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: recomandare bile

Mesaj de gaby_po23 »

am pescut anul acesta cu 3 feluri de bile consacrate.
2 care au rupt pe tancanesti squid si blc si una a lui vladut mister crab.
Din punctul meu de vedere super bile.
Bagam 2 bile de 20 si la 2 ore le gaseam goale. Inebuneam
sau bile cu pop - up cu fir de par mai lung si tot goale le gaseam.
chiar nu prea stiu ce sa fac.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

@ sdaniel. Se pescuieste bine pe Vali. Dar daca vrei sa prinzi cioatele de vis-a-vis de cele mai multe ori vei agata.

@gaby. Se pare ca nu vrei sa intelegi. Nu ciortanul iti mananca tie bilele tari de pe rig. Ce crezi, ca e caine? Crapul absoarbe, nu musca. Poti sa pui si bila de 30. Scoicile ti-o vor toca nu in 3 ci in 4 ore daca vei continua sa pescuiesti pe pat.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

lucianman scrie:@ sdaniel. Se pescuieste bine pe Vali. Dar daca vrei sa prinzi cioatele de vis-a-vis de cele mai multe ori vei agata.

Erau niste fire in apa undeva pe la 30 de metri pe care le puteai evita usor , dar mi-a spus cineva care a pescuit acolo ca multi au agatat acolo si au cusut zona ..
Pescar de rând

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

@gaby
Daca iti intra ciortan pe greaca nu trebuie data vina pe bile...ciortanul de la greaca este piranha, intra si bile de 24 tari fara nicio jena(la fel si carasul).
Daca mergi pe un loc bun, nadesti numai cu bile tari si pescuiesti in fata patului de nada, in 24h mi-e greu sa cred ca nu reusesti sa scoti macar unul de peste 8kg. Si nu trebuie sa nadesti cu zeci de kile de bile tari...dai la inceput 1/2kg si dupa un peste scos sau doi mai dai cu o mana de bile ca sa intretii patul de nada.
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

STEF 22,
acum 3 sapt m-am dus cu 6 kg de bile. 3 squid si 3 blc. tari 20 mm + bile dipuite mister crab de la senzor ( bile la borcan pt carlig ).
de vineri pana duminica.
vineri nu am nadit..decat cateva bile. si am incercat toate metodele. adica: cu saculet cu boilies tari, fara , saculet cu spartura, cu o bila simpla , 2 bile , una si pop-up de ananas, nash cel portocaliu., capsuni , banana, stinki fish, de la solar.
apoi am trecut cu 2 bile pe firu de par..cu fir de par mai scurt, mai lung . Am inceput apoi cu deep pe saculet si bile , proaspat pus sau decat pus pe bile de la : nash, stinki fish, mister crab - senzor, skoica, apoi deep de la meteor,
Sambata pe la 10 dimineata am facut pat.. imi intra tot cirtani....de 2 kg maxim...am inceput sa intretin patu cu cobra..si dadeam la catava ore ...bile...nu multe... pe seara la 6 am facut alta nadire masiva....am nadit si cu pelete ....
Am dat cu 2 lansete pe pat si 2 alaturat. apoi 2 pana in pat si 2 peste.
am folosit ace de 2,4, kora, nash.... nici nu mai stiu ce nu am facut. PROBLEMA ERA CA LE GASEAM GOALE....evident ca dupa ora 1 noapte pana la 5-6 ,m-am culcat...vremea a fost f buna....nu a fost cald rau.
Din ceea ce am vazut...cred ca bilele au fost problema...cu toate ca au facut ravagii la peste mare pe alte balti.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

sdaniel scrie:
lucianman scrie:@ sdaniel. Se pescuieste bine pe Vali. Dar daca vrei sa prinzi cioatele de vis-a-vis de cele mai multe ori vei agata.

Erau niste fire in apa undeva pe la 30 de metri pe care le puteai evita usor , dar mi-a spus cineva care a pescuit acolo ca multi au agatat acolo si au cusut zona ..
Ma surprinde Daniel. Cunosc bine balta si in primele pontoane (1-5) accum multi ani era cea mai multa agatatura. Acum inca mai agata dar foarte rar si doar daca nu esti atent.
Cand am pescuit pe Dr. Cofetari, incercam sa prind parii aia de vis-a-vis (cei mai departati) si acolo agatam. Chiar daca acolo am luat cei mai mari pesti. Parii respectivi se pot pescui si de pe Vali, doar asa imi explic ceea ce zici tu.

@ gaby

De ce soliciti pareri daca nu ti cont de ele? Si Vladust si Cristian, si Daniel si Stef si eu iti spunem acelasi lucru. Tu o tii cu bilele. Daca chiar vrei sa facem o remarca asupra bilelor enumerate de tine, remarca e urmatoarea : nu te duci sa prinzi peste mare intr-o "mare de ciortani" cu bile dipuite, de carlig. Iti va intra doar ciortan.
Si mai am o intrebare : ce intelegi tu prin nadire masiva (ai facut de 2 ori conform spuselor tale, la 10 si la 6) cu 6 kg de bile, din care mai si pesscuiesti, mai pui si in PVA si mai si intretii patul de nada ??
Incearca sa pescuiesti cum ti-a spus Stef si restul lumii, vei vedea ca va fi altceva.

Seara frumoasa.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

nu intelegi......in stanga si dreapta mea nu era nimeni.... si pescuiam si pe pat...adica unde am nadit 500g - un kg dim si seara... ca nu eram in concurs sa dau mai mult... si am pescuit si in afara patului adica la 20 -30 m de pat.
cum zici tu ..ciortanul si scoicile erau pe pat....trebuia sa iau in afara...am incercat si tot nu am luat....+ ca vineri seara nu am momit

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Eu revin cu intrebarea , pe ce loc ai pescuit si la ce distanta?

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

de la cofetari in dreapta....cam 100 m ... nu cunosc cum se numeste...
Nu am f multe partide pe greaca..
Anul trecut am prins f bine.... dar nu era ciortan
P.S :
nu dau de azi de ieri...folosesc numai calitate..in absolut tot...dus la extrem...dar uite..ca acum nu stiu ...

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Acum 3 saptamani cred ca a fost meciul lui Bute si nu a mancat mustaciosul deloc , probabil ca si pestele era la meci :mrgreen: , am fost si eu la Greaca atunci si abia duminica a inceput sa manance pestele .
Daca ai dat in dreapta la cofetari cam 100 metri atunci inseamna ca ai dat pe zona unde se ingusteaza balta pana in cotul ala si acolo trebuia sa bati in malul celalalt cu nadire minima.
Eu cele mai bune rezultate le-am avut cu pescuit la interceptie si nadire aproape inexistenta .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”