recomandare bile

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

pycostef
Puncte: 0

Re: recomandare bile

Mesaj de pycostef »

lucianman scrie:@ pycostef
Cel de 8 de la Directori era o salonta cumva??
Nup, era un romanesc..de ce ?
<*)))))><{
Ene Stefan

DAN93

Mesaj de DAN93 »

http://www.greaca-cercani.ro/2011/07/27 ... la-greaca/
Am fost la o partida de 24 de ore(25-26 iul),nu am agatat nimic.nu mi-au ros scoicile bilele,totul afost OK.incearca Magic baits comp.si mai vb.fire agitate!
PANA LA MOARTE...

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

pycostef scrie:
lucianman scrie:@ pycostef
Cel de 8 de la Directori era o salonta cumva??
Nup, era un romanesc..de ce ?

Pt ca e o salonta de vreo 8 kg care tot mananca intr-un gropan de la "Directori". Este pe directia umbrarului din stanga de vis-a-vis la reo 80-90 metri. Eu am prins-o 1 data si inca un prieten la vreo 2 saptamani din nou. Este acelasi peste pt ca are niste semne clare.
Multumesc pt info.

Weekend placut. Sa vedem ce face Gavy cu noile lui "bile".
Gaby, cand te intorci astptam detalii.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

Am si eu o pura curiozitate pentru cei care pescuiesc si la primele pontoane..acel stuf de pe malul de vis-a-vis este pe directia de pescuit a pontonului 2 sau 3? :?
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Stef 12 scrie:Am si eu o pura curiozitate pentru cei care pescuiesc si la primele pontoane..acel stuf de pe malul de vis-a-vis este pe directia de pescuit a pontonului 2 sau 3? :?
Sunt niste cuiburi de stuf pe la pontonul 3, la 2 nu tin minnte sa fie. In rest, dupa pontonul 4 incepe sa fie mai mult stuf vis-a-vis.
Sincer, nu cred ca e o strategie buna sa te legi de stuful ala acum. Apa nu e adanca, e destul de cald. De malul de vis-a-vis e bine sa te legi primavara. E un mal neumblat si nepescuit.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

lucianman scrie:
Stef 12 scrie:Am si eu o pura curiozitate pentru cei care pescuiesc si la primele pontoane..acel stuf de pe malul de vis-a-vis este pe directia de pescuit a pontonului 2 sau 3? :?
Sunt niste cuiburi de stuf pe la pontonul 3, la 2 nu tin minnte sa fie. In rest, dupa pontonul 4 incepe sa fie mai mult stuf vis-a-vis.
Sincer, nu cred ca e o strategie buna sa te legi de stuful ala acum. Apa nu e adanca, e destul de cald. De malul de vis-a-vis e bine sa te legi primavara. E un mal neumblat si nepescuit.
Am intrebat pt ca de pe pontonul 2 se vede ca si cum ar fi in fata sa, dar pe directia de pescuit e la 3. M-am contrazis cu un vecin de pe standul 2 in fata cui e acel stuf si de-asta intrebam :D
Acum o luna am scos in 12h un peste de 6kg si unul de 7,5 la acele cuiburi de stuf..numai ca nu era asa mica apa ca acum.
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”