Nup, era un romanesc..de ce ?lucianman scrie:@ pycostef
Cel de 8 de la Directori era o salonta cumva??

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nup, era un romanesc..de ce ?lucianman scrie:@ pycostef
pycostef scrie:Nup, era un romanesc..de ce ?lucianman scrie:@ pycostef
Sunt niste cuiburi de stuf pe la pontonul 3, la 2 nu tin minnte sa fie. In rest, dupa pontonul 4 incepe sa fie mai mult stuf vis-a-vis.Stef 12 scrie:Am si eu o pura curiozitate pentru cei care pescuiesc si la primele pontoane..acel stuf de pe malul de vis-a-vis este pe directia de pescuit a pontonului 2 sau 3?
Am intrebat pt ca de pe pontonul 2 se vede ca si cum ar fi in fata sa, dar pe directia de pescuit e la 3. M-am contrazis cu un vecin de pe standul 2 in fata cui e acel stuf si de-asta intrebamlucianman scrie:Sunt niste cuiburi de stuf pe la pontonul 3, la 2 nu tin minnte sa fie. In rest, dupa pontonul 4 incepe sa fie mai mult stuf vis-a-vis.Stef 12 scrie:Am si eu o pura curiozitate pentru cei care pescuiesc si la primele pontoane..acel stuf de pe malul de vis-a-vis este pe directia de pescuit a pontonului 2 sau 3?
Sincer, nu cred ca e o strategie buna sa te legi de stuful ala acum. Apa nu e adanca, e destul de cald. De malul de vis-a-vis e bine sa te legi primavara. E un mal neumblat si nepescuit.