FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Marius Georgescu
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de Marius Georgescu »

mateescuvlad scrie:Cristache, unde ai gasit tata plaurul ala? Si a fost nevoie sa inoti pentru ca esti mic si nu ai crescut? :lol:
P.S. de ce este deranjat de poza asta doar un singur domn? vrei sa insinuezi ceva C. Piticule? :evil:
P.P.S. Felicitari pentru locul I si captura............
Sa moara calu'! ........de nu va felicitati pe unde va prindeti.Doar ati fost impreuna.Cristi e ca Barcelona e in bulan anul asta,era de asteptat la primul loc.Daca participam si eu ......dar nu mi-am dat seama. :lol: :lol: :lol:
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

cristid

Mesaj de cristid »

Vlad, plaurul din poza este un miniplaur are 0.75mp,se afla la fix 120m in dreptul crucii,dar este sub apa,apare la suprafata numai cand se hranesc tenii,atunci trebuie sa fii foarte atent[sa citesti balta] sa-l localizezi, sa-ti plasezi monturile langa el si succesul este garantat.In primavara dl.TULITU a plantat foarte multi miniplauri, de ordinul sutelor,ca sa creasca fitofagul mai repede,foarte putini stiu marele secret.Eu am o harta cu pozitionarea lor,am citit balta o luna, pana sa vin la pescuit pe FANTANELE.Acum ca v-am spus cheia succesului meu, nu-mi ramane decat sa va urez FIR INTINS,si cat mai multi teni pe saltea.

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

adica plaure pitic?
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

Marius Georgescu

codrut floricel scrie:adica plaure pitic?
Un fel de Piticul Plaurno
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

cristid

Mesaj de cristid »

cristid scrie:Vlad, plaurul din poza este un miniplaur are 0.75mp,se afla la fix 120m in dreptul crucii,dar este sub apa,apare la suprafata numai cand se hranesc tenii,atunci trebuie sa fii foarte atent[sa citesti balta] sa-l localizezi, sa-ti plasezi monturile langa el si succesul este garantat.In primavara dl.TULITU a plantat foarte multi miniplauri, de ordinul sutelor,ca sa creasca fitofagul mai repede,foarte putini stiu marele secret.Eu am o harta cu pozitionarea lor,am citit balta o luna, pana sa vin la pescuit pe FANTANELE.Acum ca v-am spus cheia succesului meu, nu-mi ramane decat sa va urez FIR INTINS,si cat mai multi teni pe saltea.
Si pentru cat mai multe beep-uri,folositi montura zig rig. :wink:

Marius Georgescu

Imi cer scuze lui CristiD pentru apelativul mai sus scris.Subliniez ca nu are nimic cu realitatea si toata consideratia pentru domnia sa.

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

Marius Georgescu scrie:Imi cer scuze lui CristiD pentru apelativul mai sus scris.Subliniez ca nu are nimic cu realitatea si toata consideratia pentru domnia sa.
poate i-ar fi placut :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

cristid

Mesaj de cristid »

cristid scrie:
cristid scrie:Vlad, plaurul din poza este un miniplaur are 0.75mp,se afla la fix 120m in dreptul crucii,dar este sub apa,apare la suprafata numai cand se hranesc tenii,atunci trebuie sa fii foarte atent[sa citesti balta] sa-l localizezi, sa-ti plasezi monturile langa el si succesul este garantat.In primavara dl.TULITU a plantat foarte multi miniplauri, de ordinul sutelor,ca sa creasca fitofagul mai repede,foarte putini stiu marele secret.Eu am o harta cu pozitionarea lor,am citit balta o luna, pana sa vin la pescuit pe FANTANELE.Acum ca v-am spus cheia succesului meu, nu-mi ramane decat sa va urez FIR INTINS,si cat mai multi teni pe saltea.
Si pentru cat mai multe beep-uri,folositi montura zig rig. :wink:
Sa folositi carlige nr.4 si fire de 25lbs.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. Vreau sa va intreb si eu ceva, pe care parte e mai bine sa mergem....prin radovan pe partea cu plopii sau pe ciutura ? ms

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

aleen scrie:Salut. Vreau sa va intreb si eu ceva, pe care parte e mai bine sa mergem....prin radovan pe partea cu plopii sau pe ciutura ? ms
Salut. Cel mai bine mergeti pe Radovan, aproape tot drumul se merge pe la umbra.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”