mateescuvlad scrie:Cristache, unde ai gasit tata plaurul ala? Si a fost nevoie sa inoti pentru ca esti mic si nu ai crescut?
P.S. de ce este deranjat de poza asta doar un singur domn? vrei sa insinuezi ceva C. Piticule?
P.P.S. Felicitari pentru locul I si captura............
Sa moara calu'! ........de nu va felicitati pe unde va prindeti.Doar ati fost impreuna.Cristi e ca Barcelona e in bulan anul asta,era de asteptat la primul loc.Daca participam si eu ......dar nu mi-am dat seama.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....
Vlad, plaurul din poza este un miniplaur are 0.75mp,se afla la fix 120m in dreptul crucii,dar este sub apa,apare la suprafata numai cand se hranesc tenii,atunci trebuie sa fii foarte atent[sa citesti balta] sa-l localizezi, sa-ti plasezi monturile langa el si succesul este garantat.In primavara dl.TULITU a plantat foarte multi miniplauri, de ordinul sutelor,ca sa creasca fitofagul mai repede,foarte putini stiu marele secret.Eu am o harta cu pozitionarea lor,am citit balta o luna, pana sa vin la pescuit pe FANTANELE.Acum ca v-am spus cheia succesului meu, nu-mi ramane decat sa va urez FIR INTINS,si cat mai multi teni pe saltea.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....
cristid scrie:Vlad, plaurul din poza este un miniplaur are 0.75mp,se afla la fix 120m in dreptul crucii,dar este sub apa,apare la suprafata numai cand se hranesc tenii,atunci trebuie sa fii foarte atent[sa citesti balta] sa-l localizezi, sa-ti plasezi monturile langa el si succesul este garantat.In primavara dl.TULITU a plantat foarte multi miniplauri, de ordinul sutelor,ca sa creasca fitofagul mai repede,foarte putini stiu marele secret.Eu am o harta cu pozitionarea lor,am citit balta o luna, pana sa vin la pescuit pe FANTANELE.Acum ca v-am spus cheia succesului meu, nu-mi ramane decat sa va urez FIR INTINS,si cat mai multi teni pe saltea.
Si pentru cat mai multe beep-uri,folositi montura zig rig.
Imi cer scuze lui CristiD pentru apelativul mai sus scris.Subliniez ca nu are nimic cu realitatea si toata consideratia pentru domnia sa.
Marius Georgescu scrie:Imi cer scuze lui CristiD pentru apelativul mai sus scris.Subliniez ca nu are nimic cu realitatea si toata consideratia pentru domnia sa.
cristid scrie:Vlad, plaurul din poza este un miniplaur are 0.75mp,se afla la fix 120m in dreptul crucii,dar este sub apa,apare la suprafata numai cand se hranesc tenii,atunci trebuie sa fii foarte atent[sa citesti balta] sa-l localizezi, sa-ti plasezi monturile langa el si succesul este garantat.In primavara dl.TULITU a plantat foarte multi miniplauri, de ordinul sutelor,ca sa creasca fitofagul mai repede,foarte putini stiu marele secret.Eu am o harta cu pozitionarea lor,am citit balta o luna, pana sa vin la pescuit pe FANTANELE.Acum ca v-am spus cheia succesului meu, nu-mi ramane decat sa va urez FIR INTINS,si cat mai multi teni pe saltea.
Si pentru cat mai multe beep-uri,folositi montura zig rig.