CE FERICITI SUNT UNII

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: Asa ca, este normal sa cer sa mi se explice ce s-a intamplat cu banii, mai ales ca omul pus sa directioneze banii a fost multa vreme sub comanda mea si stiu exact ce ii poate pielea:
Pai cine l-a propus si sustinut? Nu tu? De ce l-ai propus daca stiai ce-i plate pielea?
Tinut sub control (pe vremea aceea aveam cenzori ! :oops: ) nu cred ca avea cum sa traga din bani..... :wink:
Eu l-am propus ptr ca este unul dintre putinii oameni (altul era Rosioru) care erau in stare sa mearga din usa in usa sa gaseasca sponsori ptr Apcr !

PS Vali, nu inteleg rostul acestor intrebari...Stii mai multe decat mine ? Sti cumva ce buget a avut echipa nationala anul acesta ? Sti cumva pe ce s-au cheltuit banii Apcr ? Sti de ce a beneficiat de 700 euro un club nemembru Apcr ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Da Vladut, stiu multe. Nu mai multe decat tine, dar stiu si unele lucruri pe care nu te-ai astepta sa le stiu.
Dar nu ma intereseaza. Daca am ales sa merg intr-o barca, vaslesc pana la capat.
Sobolanii parasesc primii corabia, si iti spun din experienta...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:Da Vladut, stiu multe. Nu mai multe decat tine, dar stiu si unele lucruri pe care nu te-ai astepta sa le stiu.
Dar nu ma intereseaza. Daca am ales sa merg intr-o barca, vaslesc pana la capat.
Sobolanii parasesc primii corabia, si iti spun din experienta...
Chiar daca nu are busola si merge in directie gresita !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Se vede ca nu te intereseaza. :D

PS Sobolanii parasesc primii corabia care se scufunda.Corect. Si capitanul ramane mereu ultimul, acceptand scufundarea. Chiar daca ar fi putut incerca sa o salveze....dar "nu cadreaza".... :wink: :D

PS originar din China, sobolanul cenusiu este raspandit acum pe toate continentele;
are o lungime de 23-28 cm si o greutate medie de 200-450 g;
culoarea originala a blanii sobolanului in salbaticie este brun inchis in amestec cu negru. In urma cresterii in captivitate au aparut si alte culori: negru, albastru-gri, scortisoara, alb etc;
speranta de viata este de circa 2-3 ani;
este foarte activ in timpul noptii si deosebit de inteligent;
in tara noastra se intalneste peste tot in preajma colectivitatilor umane. Cel mai adesea poate fi intalnit in retelele de canalizare, zonele de depozitare a gunoiului, subsolurile tehnice si aproape oriunde gaseste hrana si adapost;
traiesc de obicei in grupuri mari;
femelele se imperecheaza pe tot parcursul anului, putand naste de circa 7 ori intr-un an, cate 7-8 pui;
ating maturitatea sexuala la 3-4 luni;
speranta de viata este de 2-3 ani;
obisnuiesc sa isi sape galerii si isi construiesc cuiburi de obicei in preajma unei surse de apa. Sunt foarte buni inotatori;
au o abilitate deosebita in a memora traseele prin retelele de canalizare sau prin galerii;
ierarhia in interiorul grupurilor este dictata in functie de masculul cel mai dezvoltat; au simtul mirosului si cel tactil foarte dezvoltate;
au un regim de hranire omnivor: se pot hrani chiar cu soricei, pasari, soparle, pesti;
unii cercetatori afirma ca sobolanul cenusiu a cauzat in ultimii 1000 ani mai multe decese decat toate razboaiele si revolutiile purtate pana in prezent;

Asa ca, atentie la sobolani..... :D cunosc multe, citeste descrierile !
CS SENZOR

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut,
Capitanul ramane ultimul ca sa incerce sa salveze corabia. Si daca nu reuseste inseamna ca merita sa se scufunde cu ea.
Sobolanii, inteligenti dar oportunisti fug la primul semnal in alta barca. Pe care o sa o paraseasca la fel ca pe prima.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Nea Victor,
In 15 ani am invatat sa navig si fara busola sau girocompas. Dupa stele... :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Se poate. Totusi, se pare ca sobolanii sunt mai inteligenti decat capitanii...chiar daca tu ii consideri oportunisti..... :wink:

Iar daca nu ar fi fost oameni ca mine , care sa puna osul la constructia "de corabii", probabil ca nu ar fi existat nici "sobolani" si nici "capitani".....
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:Nea Victor,
In 15 ani am invatat sa navig si fara busola sau girocompas. Dupa stele... :lol:

Problema e ca in situatia de fata nu esti tu capitanul ............iar la carma corabiei a ramas numai maimuta capitanului ....... care nu prea stie sa conduca :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Maimuta si Sobolanul -- compatibilitati sursa: www.horoscopurania.ro :)

Pentru a evita neplacerile, aceste persoane ar trebui sa evite sa se intalneasca. O astfel de relatie va fi o povara prea grea pentru ambii parteneri, dar acestia iubesc dificultatile si uneori chiar le creeaza singuri. Se aseamana in multe privinte. Ei stiu sa-si petreaca timpul intr-un mod distractiv si incet-incet incearca sa preia controlul. Fiecare dintre ei considera ca este mai puternic decat partenerul, dar este o impresie total gresita. O relatie de prietenie este instabila, dar stimulatoare. In dragoste lucrurile stau altfel, Maimuta rationalista nu accepta sa urmeze in permanenta Sobolanul. Ea nu stie sa se lase cuprinsa de pasiune, lucru de care Sobolanul are nevoie. In cel mai bun caz, Maimuta copleseste Sobolanul cu complimente, iar dupa aceea iarasi devine rece si indiferenta. Sobolanul nu suporta jocurile Maimutei. Prin urmare, aceasta relatie poate fi fatala.

Despre capitani nu stiu nimic...FORZA SUBARU! :lol:
Milionar excentric

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

oricum , treaba este ca , il pui pe unu undeva crezand ca o sa impartiti prada , cand observi ca ala nu imparte cu tine dar cu altu ca observa ca are altu de adus mai mult de impartit , atunci te superi si il faci marioneta...
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”