Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Armando, caut un PR bun pt firma. Te bagi??? Sunt pescari buni, f buni, dar cred ca tu unu' ai iconite cu ei. Serios.Armando scrie:Oamenilor, despre ce vorbim ? Badarcea cu Radu si BD au ore pescuite anul acesta pe Tancabesti cât au 20 de pescari adunate timp de 5 ani in si inafara competitiilor...credeţi ca mai au nevoie de sfaturi si direcţii de pescuit pe acest lac ??? Eu zic sa păstrăm acest topic pentru competiţie, nu pentru bravuri ieftine...
Vladut Mateianu scrie:Echipa lor se poate numi Double BD !
lucianman scrie:Armando, caut un PR bun pt firma. Te bagi??? Sunt pescari buni, f buni, dar cred ca tu unu' ai iconite cu ei. Serios.Armando scrie:Oamenilor, despre ce vorbim ? Badarcea cu Radu si BD au ore pescuite anul acesta pe Tancabesti cât au 20 de pescari adunate timp de 5 ani in si inafara competitiilor...credeţi ca mai au nevoie de sfaturi si direcţii de pescuit pe acest lac ??? Eu zic sa păstrăm acest topic pentru competiţie, nu pentru bravuri ieftine...
Scuze de offtopic admin, dar ...
Cu bon de ordine sa intre toata lumea. E timp berechet pana la sf concursului! Nu va mai impingeti!!! Stati la coada va rog!!!!doru_croc scrie:Vedeti ca e cam subred si nu suporta prea multi vizitatori. Stati la coada si asteptati civilizat sa va vina randulAndrei I scrie:Maine facem tare pe ponton 0))
lucianman scrie:Armando, caut un PR bun pt firma. Te bagi??? Sunt pescari buni, f buni, dar cred ca tu unu' ai iconite cu ei. Serios.Armando scrie:Oamenilor, despre ce vorbim ? Badarcea cu Radu si BD au ore pescuite anul acesta pe Tancabesti cât au 20 de pescari adunate timp de 5 ani in si inafara competitiilor...credeţi ca mai au nevoie de sfaturi si direcţii de pescuit pe acest lac ??? Eu zic sa păstrăm acest topic pentru competiţie, nu pentru bravuri ieftine...
Sa-mi dai datele firmei sa-ţi tai factura lunar...cât despre BD si Badarcea...pentru ei o fac gratis ca ne cunoastemlucianman scrie:Armando, caut un PR bun pt firma. Te bagi??? Sunt pescari buni, f buni, dar cred ca tu unu' ai iconite cu ei. Serios.Armando scrie:Oamenilor, despre ce vorbim ? Badarcea cu Radu si BD au ore pescuite anul acesta pe Tancabesti cât au 20 de pescari adunate timp de 5 ani in si inafara competitiilor...credeţi ca mai au nevoie de sfaturi si direcţii de pescuit pe acest lac ??? Eu zic sa păstrăm acest topic pentru competiţie, nu pentru bravuri ieftine...