Century C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Century C2

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
Pacat este ca firmele care comercializeaza nume mari de lansete nu isi apara reputatia deloc ....si nu inteleg deloc sa priceapa ca merg pe o piata subtire ....financiar .
Mi-am propus ca in scurt timp sa imi iau doua lansete MTX de proba - sa vad daca chiar asa este . Si daca le rup - asta este ... la banii astia - a fost mai scump varful ala ...

Foarte corecta observatia. As adauga ca mai sunt si alte lansete de calitate superioara (NO NAME) pe piata noastra (parca Pheonix...una dintre ele), la preturi de bun simt 150-300 lei.
Probabil ca daca firma respectiva le-ar fi facut o promovare ampla in revistele si emisiunile de profil, pretul lor ar fi fost poate dublu !
Deci, atentie pe ce dati banii. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Val scrie:
Mi-am propus ca in scurt timp sa imi iau doua lansete MTX de proba - sa vad daca chiar asa este . Si daca le rup - asta este ... la banii astia - a fost mai scump varful ala ...
--------

primul meu MTX l/am cumparat initial acum vre/o 3 ani ca sa nadesc cu el la sugestia vanzatorului care mi/a dat garantie ca nu/l rup .. Am dat cu racheta si bulgari cu el si nu am reusit sa/l rup . Atunci aveam o baterie de lansete mai scumpe si odata am folosit acest bat ca rezerva intr/un concurs . Culmea ca diferenta intre betele mele si MTX ca distanta de lansare era destul de mare asa ca mi/am cumparat inca 6 bucati . Acum sunt pe piata modele mai noi si mai usoare dar raman la MTX-ul meu 8 cu inel de 40 . Nu fac reclama ca nu am de ce :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Danio

Mesaj de Danio »

Nu ma supar deloc Val...te cred si imi pare rau ca ai patit asa...sper sa nu te mai intalnesti cu probleme de genul asta... Si eu am rupt un Free Spirit HiS'ive la o aruncare cu un plumb de 4oz...si nici acum nu imi dau seama care a fost motivul...am platit batul...ca nu era al meu si mi-am vazut de drum...motive pot fi mai multe...

Repet...te cred si nu ma supar...dar eu vorbeam de altceva...!!!

nederi

Mesaj de nederi »

sunt de departe visul pescarului.se comporta fara greseala in dril iar la aruncat e speciala

Danio

Mesaj de Danio »

Salut!

Ai testat-o? Ce model...cu ce plumb ai aruncat? Da si tu detalii...

Saky

Mesaj de Saky »

Danio scrie:Salut!

sal !
eu le am pe cele de 12 ft.3,25 lb.
doar la lansat am testato, 155 m cu 0,28,plumb de 110 g si o bila de 20 mm.

Danio

Mesaj de Danio »

Multumesc Sakal... Asteptam pareri dupa primul drill cu un over 10....!!!

Fir intins!!!

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Sakal scrie:
Danio scrie:Salut!

sal !
eu le am pe cele de 12 ft.3,25 lb.
doar la lansat am testato, 155 m cu 0,28,plumb de 110 g si o bila de 20 mm.
Sal ,
De curiozitate ai mai facut aruncari cu aceeasi mulineta ,fir,Pb si cu alta lanseta ?
Sunt curios sa vad cat ai castigat in lanseu numai folosind C2.
Citeam ca sunt lansetele care completeaza lipsa pescarului de experienta in aruncari lungi ,pana acum acesta era apanajul FS-ului.
Hmm se pare ca trebuie sa ma duc sa le vad si poate sa incerc si o sedinta de casting.
Felicitari pentru posesie si munceste-le cat mai mult in drill-uri.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Danio

Mesaj de Danio »

Sedinta de casting?!!!....suna bine...dar de unde le "imprumuti"? Am vb azi la cei care le aduc si au adus doar un set pe care l-au si vandut... :(

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Danio scrie:Sedinta de casting?!!!....suna bine...dar de unde le "imprumuti"? Am vb azi la cei care le aduc si au adus doar un set pe care l-au si vandut... :(

Pai o sa merg chiar la mama lor ,oi gasi eu acolo un magazin si contra unei sume de 10 lire pot incerca orice lanseta ;-),problema este ca daca zici ca arunca asa bine nu o sa am balti de dimensiune potrivita prea aproape si ma gandesc sa ma duc sa arunc pe stadion in Croydon sau Cristal Palace.
Nu ai raspuns totusi la intrebarea mea de mai sus (De curiozitate ai mai facut aruncari cu aceeasi mulineta ,fir,Pb si cu alta lanseta ?
Sunt curios sa vad cat ai castigat in lanseu numai folosind C2.),esti dragut sa raspunzi ?
Multumesc si fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”