Cristi_Mosharu scrie:Baieti am gasit eu pe www.anunturi.neogen.ro...aparat contra tantzarilor...la rubrica electronice...cautati si vedeti

RUBRICA : SA MAI SI RADEM sau ...PTR. CE SA DAM CU VAR ?!sau
FETITE DULCI C-AN BUCURESTI...
Baieti
si fete, am gasit eu pe www....., la rubrica ptr. incepatori si naivi, unul care vinde
mulinete de unica folosinta...cautati si cumparati ,pana nu se termina. E buluc la ele ptr. ca ,nu-i asa , ESTE multi incepatori ( si. ..naivi ! )
Apropo baieti
si fete, mai vinde unul ,
pe un site din SOMALIA, TV cu plasma,diagonala 2m,fabricat in TOGO, marca SONI, la numai 19,99 Eur. Cu tot cu TVA si transport pe bicicleta inclus !
Garantie : 3 ani , dar sa nu-l bagati in priza ! E pe baterii auto !
Mai are doar cateva buc.Comanda prin porumbei voiajori , dar NEAPARAT ALBI,fara pene , cu ciocul mov si cam de min. 1/2 kg. pe bucata ( musai hraniti ECOLOGIC CU CONCENTRATE SI STIMULATORI !)
Si daca aveti probleme cu el(nu conteaza cu cine !) , duceti-l la doctor (nu conteaza care !) dar NEAPARAT IN TOGO pe stanga si numai dimineata pe racoare!
In rest, baieti
si fete, s-auzim de bine !
P.S. Daca vreti ,cu prima ocazie va pot da adresa unui www..in care gasiti (ocazie !!!)
CALORIFERE DE PUS IN COPACI.
Se folosesc NUMAI PE TIMPUL VERII, orientate spre NORD-SUD-EST -VEST.Caldura absorbita se transmite prin furtunele de cateva sute de metrii, direct la dvs. in casa,pe geam.
Iarna functioneaza pe baterii solare.
Pretul caloriferului ? Unele lucruri nu au pret, dar acesta e GRATIS NUMAI AZI !
O singura recomandare va face producatorul : copacul TREBUIE NEAPARAT SA FIE UN PLOP FOARTE BINE USCAT(sa nu faca frunze care ar umbri caloriferul) asezat NUMAI pe malul drept al AMAZONULUI, la km.855+3,14.
Garantia : la fel, tot la medic,tot in TOGO,etc.
Baieti
si fete NU RATATI MOMENTUL !!