mediatizare concursuri crap - discutii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
Andrei I scrie:
gor965 scrie:...asumandu-va "riscul" de a nu face nici un euro din treaba asta ! Ptr. cei de acasa, treaba asta conta enorm !
George...tu cu cine ai impresia ca vorbesti? :lol: :lol: :lol:
cu ala care a facut (gratis, din pasiune si cu foarte mare placere) cn-ul de tineret pe care l-a castigat fratele tau.
Iar te intinzi si iti asumi meritele altora ("ala care a facut") - in primul rand nu a fost CN de tineret ci CN studentesc. In al doilea rand nu l-ai facut tu... ci Liga Studentilor care, dupa cum tu spuneai la un moment dat, a reusit sa atraga sponsorul principal "Baneasa" si cu ajutorul carora acest concurs s-a putut desfasura in bune conditii. Sigur, ai avut si tu meritul tau si nu ti-l poate contesta nimeni, insa nu ai facut-o gratis si din pasiune(tu chiar ai impresia ca cineva mai crede balivernele tale?) ci in virtutea potentialului castig atat de imagine (exact ce incerci acum..sa castigi imagine pe seama unor tineri) cat si mediatic in urma publicarii articolelor de specialitate.
Milionar excentric

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

@Admin
Fa-ma inapoi moderator ca vreau sa fac putina ordine p-aici ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gor965 scrie: Fantastic, cum reusesti sa faci din o gluma , bici ! Pe mine nu m-a chemat nimeni nicaieri sa merg gratis ! Discutia initiala era despre ce venituri se obtin ULTERIOR mediatizarii, nu despre plata celui care se ocupa cu asta ...dar bag seama ca ai impresia ca stai de vorba cu vre-un prost care nu-ti intuieste schimbarile de macaz ! Nu eu sunt problema care va impiedica sa mediatizati concursurile pe forum ci interesul vostru fata de veniturile care ies din treaba asta, prin publicarea ulterioara a articolellor si emisiunilor tv ! PUNCT ! !
iarta-ma ca mai vorbesc dupa punct.
pe tine te plateste senior sa pui poze pe crapmania la concursurile respectivului club. pe mine, pvtv sa fac filme si superpescar pentru articole. care e diferenta?

gor965 scrie:La CM era suficient ca din delegatia nostra , cineva sa se ocupe si cu mediatizarea evenimentului !...asumandu-va "riscul" de a nu face nici un euro din treaba asta ! Ptr. cei de acasa, treaba asta conta enorm !
val a pus zilnic poze si informatii.

p.s. nu stiu de ce am senzatia ca incerci sa ma pui in postura capcaunului hraparet care nu face nimic fara sa-i iasa vreun ban. afla ca am facut si fac destule in pescuitului crapului si fara bani, ba chiar in pierdere.
tu, insa, nu uita ca activezi exclusiv platit de un organizator care face respectivele concursuri pentru bani. asa ca nu esti deloc in masura sa-mi zici mie unde si cand trebuie sa muncesc benevol.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie: Iar te intinzi si iti asumi meritele altora ("ala care a facut") - in primul rand nu a fost CN de tineret ci CN studentesc. In al doilea rand nu l-ai facut tu... ci Liga Studentilor care, dupa cum tu spuneai la un moment dat, a reusit sa atraga sponsorul principal "Baneasa" si cu ajutorul carora acest concurs s-a putut desfasura in bune conditii. Sigur, ai avut si tu meritul tau si nu ti-l poate contesta nimeni, insa nu ai facut-o gratis si din pasiune(tu chiar ai impresia ca cineva mai crede balivernele tale?) ci in virtutea potentialului castig atat de imagine (exact ce incerci acum..sa castigi imagine pe seama unor tineri) cat si mediatic in urma publicarii articolelor de specialitate.
a fost a 2 a editie a cn tineret (studentesc), dar nu mai conteaza.
publicarea in revista de specialitate a fost un bonus pe care am vrut sa-l ofer pustilor. (de altfel fratele tau mi-a si multumit pt asta)
din punct de vedere al valorii continutului afla ca este egal cu zero. sau poate tie subiectul ti se pare de mare interes national?!

in ceea ce priveste castigul de imagine, se vede ca am parte de el... :(

ps crezi ca daca la anul nu mai organizez editia a 3 a e mai bine? ca sa nu mai abuzez bietii tineri...
Ultima oară modificat Lun Oct 10, 2011 15:39 de către andrei vladeanu, modificat 1 dată în total.
The One Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

andrei vladeanu scrie: totusi, cred ca am avut destule poze de la sarulesti, clasamente, basca varianta pdf a revistei care se distribuia zilnic la concurenti pe lac.
Cu toate astea CIR si CM sunt competitii nepromovate suficient...asta e parerea majoritatii userilor de aici.
Decat sa ne spui povesti cu promvoarea berii si a lacului mai bine spuneai ca atat s-a putut/vrut si cu asta basta.Nu de alta da' ce faceti voi vis-a-vis de sponsori numa' promovare nu se cheama...daca ei sunt multumiti si baga banu'in continuare....merge si-asa :)
Sunt tare curios ce articole vor aparea in reviste referitor la cele doua competitii.Tare mi-e ca iar o sa ma delectez cu cele de la spinning desi eu as vrea sa stiu ce echimapent de camping a avut echipa de pe locul 5 de la CIR si cu ce fir au facut zig-rigurile ai nostri la CM.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie: in ceea ce priveste castigul de imagine, se vede ca am parte de el... :(
ma crezi sau nu imi pare rau pentru tine Andrei...dar ai exact ce meriti si ce ai semanat prin atitudinea ta din ultimii ani. Si daca nu te-as fi avertizat..acum vreo 2 ani la tine in magazin...
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
p.s. nu stiu de ce am senzatia ca incerci sa ma pui in postura capcaunului hraparet care nu face nimic fara sa-i iasa vreun ban. afla ca am facut si fac destule in pescuitului crapului si fara bani, ba chiar in pierdere.
tu, insa, nu uita ca activezi exclusiv platit de un organizator care face respectivele concursuri pentru bani. asa ca nu esti deloc in masura sa-mi zici mie unde si cand trebuie sa muncesc benevol.
andrei, lucrurile nu stau chiar asa. sunt multe concursuri la care george a facut poze si le-a si postat pe forum fara sa fie sarcina lui, munca benevola......
george este seful arbitrilor senior, munca retribuita le fiecare concurs, cum este si normal...... nu vad ce este rau in asta si ce te deranjeaza ! :roll: sa dea dumnezeu sa avem cat mai multe concursuri bine mediatizate si promovate si toata lumea va avea de castigat !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Albert scrie:.
Decat sa ne spui povesti cu promvoarea berii si a lacului mai bine spuneai ca atat s-a putut/vrut si cu asta basta.Nu de alta da' ce faceti voi vis-a-vis de sponsori numa' promovare nu se cheama...daca ei sunt multumiti si baga banu'in continuare....merge si-asa :)
Sunt tare curios ce articole vor aparea in reviste referitor la cele doua competitii.Tare mi-e ca iar o sa ma delectez cu cele de la spinning desi eu as vrea sa stiu ce echimapent de camping a avut echipa de pe locul 5 de la CIR si cu ce fir au facut zig-rigurile ai nostri la CM.
ok, am retinut critica si am sa incerc sa remediez problemele ridicate de tine.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie: ma crezi sau nu imi pare rau pentru tine Andrei...dar ai exact ce meriti .
desigur. mai cu seama de la tine.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: george este seful arbitrilor senior, munca retribuita le fiecare concurs, cum este si normal...... nu vad ce este rau in asta si ce te deranjeaza
nu ma deranjeaza, D-ne fereste. numai ca din postura sa consider ca este ultima persoana care ar trebui sa critice ceea ce fac altii la alte concursuri si sa lase lumea sa decida unde este bine si unde nu.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”