gor965 scrie:
Fantastic, cum reusesti sa faci din o gluma , bici ! Pe mine nu m-a chemat nimeni nicaieri sa merg gratis ! Discutia initiala era despre ce venituri se obtin ULTERIOR mediatizarii, nu despre plata celui care se ocupa cu asta ...dar bag seama ca ai impresia ca stai de vorba cu vre-un prost care nu-ti intuieste schimbarile de macaz ! Nu eu sunt problema care va impiedica sa mediatizati concursurile pe forum ci interesul vostru fata de veniturile care ies din treaba asta, prin publicarea ulterioara a articolellor si emisiunilor tv ! PUNCT ! !
iarta-ma ca mai vorbesc dupa punct.
pe tine te plateste senior sa pui poze pe crapmania la concursurile respectivului club. pe mine, pvtv sa fac filme si superpescar pentru articole. care e diferenta?
gor965 scrie:La CM era suficient ca din delegatia nostra , cineva sa se ocupe si cu mediatizarea evenimentului !...asumandu-va "riscul" de a nu face nici un euro din treaba asta ! Ptr. cei de acasa, treaba asta conta enorm !
val a pus zilnic poze si informatii.
p.s. nu stiu de ce am senzatia ca incerci sa ma pui in postura capcaunului hraparet care nu face nimic fara sa-i iasa vreun ban. afla ca am facut si fac destule in pescuitului crapului si fara bani, ba chiar in pierdere.
tu, insa, nu uita ca activezi exclusiv platit de un organizator care face respectivele concursuri pentru bani. asa ca nu esti deloc in masura sa-mi zici mie unde si cand trebuie sa muncesc benevol.