mediatizare concursuri crap - discutii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de andrei vladeanu »

cipica scrie:Are cineva vreo problema referitoare la concursul asta? Astept sa le insiruiti aici cu liniuta!
Stiti toti sa dati din gura dar nu-mi amintesc sa fi vazut pe vreunul dintre voi pe malul lacului pe acolo, in calitate de vizitator. Chiar ati fi avut ce vedea...
sau pe george iorga reprezentand infopescar sau pe cristi matei de la crapmania cu aparatele foto pentru userii respectivelor site-uri.
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
iarta-ma ca mai vorbesc dupa punct.
pe tine te plateste senior sa pui poze pe crapmania la concursurile respectivului club. pe mine, pvtv sa fac filme si superpescar pentru articole. care e diferenta?
Iar ii dai cu platitul ptr. a,b,c,etc. ! Ai un fix ! Diferenta e pe forum, dar e greu s-o observi tu ! Joaca Rapidul azi, eu pun o poza cu Rapidul...joaca si la tine Steaua azi, tu pui un articol la anul si la multi ani...scoateti punga si dati bani ! :lol:
Serios acuma, ti-i se pare ca legat de mediatizarea pe forum facem acelasi lucru ?!

andrei vladeanu scrie: val a pus zilnic poze si informatii.
Cinste lui, dar rolul sau era altul, iar eu faceam rost de clasamente cu cateva ore inainte !...m-am invatat minte de anul trecut cand toate clasamentele veneau pe o singura sursa in mod preferential !
andrei vladeanu scrie: p.s. nu stiu de ce am senzatia ca incerci sa ma pui in postura capcaunului hraparet care nu face nimic fara sa-i iasa vreun ban. afla ca am facut si fac destule in pescuitului crapului si fara bani, ba chiar in pierdere.
tu, insa, nu uita ca activezi exclusiv platit de un organizator care face respectivele concursuri pentru bani. asa ca nu esti deloc in masura sa-mi zici mie unde si cand trebuie sa muncesc benevol.
Nici nu ti-am cerut sa faci ceva benevol, nu ti-am cerut nimici niciodata, mi-am dat cu parerea la un moment dat fata de modul si motivatia unor mediatizari !...si ma surprinde ca ti-a casunat pe mine ptr. o chestie atat de evidenta !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Numai putin intra Cyti si sa va tineti! :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Gor

chiar ma irita faptul ca tu sustii in continuare ca la CM nu ai avut parte de informatie . Inseamna ca te cam c..i pe eforturile mele zilnice ! Plus Piticu la PV TV . Am pus cit s-a putut de mult , repet drumuri zilnice catre unde eram cazati , ca sa punem la miezul zilei ceva . Plus noaptea ... da-mi poza aia , ia-o pe asta ..eu am fost pe A , tu ai fost pe B , hai sa le schimbam , de ce C ai ceva ..?tu pune la mine , eu pun la crapmania ...samd . Atit s-a putut dragul meu .. nu se compara cu ce faci tu , dar mai aveam si alta treaba .
In plus am spus si repet organizarea si postarea clasamentelor se faceau aleatoriu , la bunul plac al arbitrilor . Rusii erau avantajati din acest punct de vedere - rulota lor era la fix 10 metri de standul arbitrilor si aveau satelit pentru net .

In plus era si o strategie la nivel de lot , multi din pescari aveau prieteni care urmareau forumul , nu era nevoie sa postezi chiar toate clasamentele , ca sa inceapa si o presiune suplimentara prin telefon asupra lor ... samd . Nu te supara , dar acolo s-a facut ce a trebuit sa se faca , ca sa iasa bine . Faptul ca tu ai pus pe site clasamentul ( luat de la rusi ) din prima seara ( nu stiu daca imi aduc bine aminte ) nu ne-a ajutat deloc , sa putem lucra la moralul pescarilor .

Cu asta am pus punct , discutia nu ma intereseaza ...pe acest topic . Atit am vrut sa spun . CM a fost postat aici cu eforturi , fara bani :oops: si la maxim din ceea ce s-a putut poza si scrie . In schimb a fost facuta cu placere si nu stiu de ce trebuie acum sa ma justific la tine . Ce ai tu de impartit cu Andrei este strict problema voastra si NU ma priveste !

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Val scrie:@Gor

chiar ma irita faptul ca tu sustii in continuare ca la CM nu ai avut parte de informatie . Inseamna ca te cam c..i pe eforturile mele zilnice ! Plus Piticu la PV TV . Am pus cit s-a putut de mult , repet drumuri zilnice catre unde eram cazati , ca sa punem la miezul zilei ceva . Plus noaptea ... da-mi poza aia , ia-o pe asta ..eu am fost pe A , tu ai fost pe B , hai sa le schimbam , de ce C ai ceva ..?tu pune la mine , eu pun la crapmania ...samd . Atit s-a putut dragul meu .. nu se compara cu ce faci tu , dar mai aveam si alta treaba .
In plus am spus si repet organizarea si postarea clasamentelor se faceau aleatoriu , la bunul plac al arbitrilor . Rusii erau avantajati din acest punct de vedere - rulota lor era la fix 10 metri de standul arbitrilor si aveau satelit pentru net .

In plus era si o strategie la nivel de lot , multi din pescari aveau prieteni care urmareau forumul , nu era nevoie sa postezi chiar toate clasamentele , ca sa inceapa si o presiune suplimentara prin telefon asupra lor ... samd . Nu te supara , dar acolo s-a facut ce a trebuit sa se faca , ca sa iasa bine . Faptul ca tu ai pus pe site clasamentul ( luat de la rusi ) din prima seara ( nu stiu daca imi aduc bine aminte ) nu ne-a ajutat deloc , sa putem lucra la moralul pescarilor .

Cu asta am pus punct , discutia nu ma intereseaza ...pe acest topic . Atit am vrut sa spun . CM a fost postat aici cu eforturi , fara bani :oops: si la maxim din ceea ce s-a putut poza si scrie . In schimb a fost facuta cu placere si nu stiu de ce trebuie acum sa ma justific la tine .
Val, n-am spus nimic rau despre efortul tau...atat doar ca eu stateam cu ochii in alta parte ptr. ca obtineam informatiile mai repede de acolo ! Mi-ar fi placut sa stau cu ochii doar pe ai nostri dar inteleg ca a fost greu si organizator al evenimentului erau altii ! Scuze daca s-a interpretat ca as lua in deradere efortul tau !
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cipica scrie:Are cineva vreo problema referitoare la concursul asta? Astept sa le insiruiti aici cu liniuta!
Stiti toti sa dati din gura dar nu-mi amintesc sa fi vazut pe vreunul dintre voi pe malul lacului pe acolo, in calitate de vizitator. Chiar ati fi avut ce vedea...
N-are nimeni nici o problema legata de concursul in sine ! Cum ati facut promovarea pe forum si nu pe malul lacului, era si mai ok daca faceati o mediatizarea mai buna aici ! Primele poze au aparut in ziua a 2-a, noaptea tarziu, si alea erau preluate de pe sit-ul PvTv !
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Acum fara gluma era mai simplu sa spui scuze si atit . De acum ma bag si eu si iti spun sa nu generalizezi niste concursuri de acasa , cu resurse maxime , net samd cu altele care se desfasoara afara si in care cineva care face treaba ta , trebuie sa o faca din constiinta faptului ca lumea acasa asteapta vesti . Asa cum vin ele , atit cit trebuie si cum se poate - pe surse sau resurse ...
La Olimpiada de la Moscova ... s-a construit o nota la sol pentru Nadia , timp de 3 ore . Nu cred ca era cineva in tara asta ca sa nu vrea sa stie nota - totusi din motive tehnice transmisia s-a intrerupt si a fost spusa la telejurnalul de seara . Erau sigur alte vremuri , dar cind nu ai putinta faci ce poti ....In 1980 ratarea unui astfel gest de jurnalist era inadmisibila , dar pentru ca resursele erau limitate ...s-a acceptat .
Nu comenta despre situatii restrictive in care nu te-ai aflat .. pentru ca jignesti pe aia care o fac chiar si asa .

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: george este seful arbitrilor senior, munca retribuita le fiecare concurs, cum este si normal...... nu vad ce este rau in asta si ce te deranjeaza
nu ma deranjeaza, D-ne fereste. numai ca din postura sa consider ca este ultima persoana care ar trebui sa critice ceea ce fac altii la alte concursuri si sa lase lumea sa decida unde este bine si unde nu.
Unde este bine si unde nu ...sa ce ?! :?
Eu m-am referit tot timpul la MEDIATIZAREA pe forum ...ptr. cei de-acasa ! :D
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
sau pe george iorga reprezentand infopescar sau pe cristi matei de la crapmania cu aparatele foto pentru userii respectivelor site-uri.
:lol: ... am auzit eu ce respect porti tu utilizatorilor Infopescar, asa ca decat sa mai aud odata, mai bine stau acasa si urmaresc pe net...daca e ceva de urmarit ! :wink:
George Iorga
Imagine

teo44

Mesaj de teo44 »

:oops: :oops: :oops: asa ma manca "unghiile" :!: :!: :!: :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”