@Gor
chiar ma irita faptul ca tu sustii in continuare ca la CM nu ai avut parte de informatie . Inseamna ca te cam c..i pe eforturile mele zilnice ! Plus Piticu la PV TV . Am pus cit s-a putut de mult , repet drumuri zilnice catre unde eram cazati , ca sa punem la miezul zilei ceva . Plus noaptea ... da-mi poza aia , ia-o pe asta ..eu am fost pe A , tu ai fost pe B , hai sa le schimbam , de ce C ai ceva ..?tu pune la mine , eu pun la crapmania ...samd . Atit s-a putut dragul meu .. nu se compara cu ce faci tu , dar mai aveam si alta treaba .
In plus am spus si repet organizarea si postarea clasamentelor se faceau aleatoriu , la bunul plac al arbitrilor . Rusii erau avantajati din acest punct de vedere - rulota lor era la fix 10 metri de standul arbitrilor si aveau satelit pentru net .
In plus era si o strategie la nivel de lot , multi din pescari aveau prieteni care urmareau forumul , nu era nevoie sa postezi chiar toate clasamentele , ca sa inceapa si o presiune suplimentara prin telefon asupra lor ... samd . Nu te supara , dar acolo s-a facut ce a trebuit sa se faca , ca sa iasa bine . Faptul ca tu ai pus pe site clasamentul ( luat de la rusi ) din prima seara ( nu stiu daca imi aduc bine aminte ) nu ne-a ajutat deloc , sa putem lucra la moralul pescarilor .
Cu asta am pus punct , discutia nu ma intereseaza ...pe acest topic . Atit am vrut sa spun . CM a fost postat aici cu eforturi , fara bani

si la maxim din ceea ce s-a putut poza si scrie . In schimb a fost facuta cu placere si nu stiu de ce trebuie acum sa ma justific la tine . Ce ai tu de impartit cu Andrei este strict problema voastra si NU ma priveste !