CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popescu Stefan

CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Mesaj de Popescu Stefan »

Aflu de pe web site-urile publice, cine se opune înființării FRPS.

http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjcyNzA4

Penibilul situației este dat de faptul că APCR nu este structură sportivă și pe cale de consecință nu are calitate procesuală activă.
Quad erat demonstrandum.

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de oanavictor »

Sunt si eu curios cand a avut loc adunarea generala a apcr ca sa se ia hotararea de a ataca in instanta infiintarea federatiei de pescuit si mai ales care presedinti de cluburi din cadrul apcr au semnat ca nu sunt de acord cu infiintarea acestei federatii !!!!!!!!!!!
OARE AU FOST CONSULTATE CLUBURILE DIN CADRUL APCR SAU ESTE DOAR FRICA LUI VLADEANU DE A PIERDE CIOLANUL !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Popescu Stefan

Federatia nu va lăsa la voia întâmplării acest fapt. Deja avocații noștri lucrează la formularea unei cereri de intervenție în interes propriu și va solicita daune APCR pentru întârzierea acordării CIS-ului. Nici faptul că ANST nu a depus (se pare) Intâminare la cererea de chemare în judecată nu este suficientă pentru înbârligătorii de profesie. Federația stie să-și apere interesele.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Parerea mea personala dar si a membrilor Clubului Pelicanul este acea ca infiintarea unei federatii de pescuit este cel mai benefic lucru indiferent de cine va fi condusa si atata timp cat printr-o adunare generala conducatorul sau conducatorii pot fi schimbati printr-o simpla ridicare de mana .
de ce sa ma opun eu ca face popescu de la alba iulia federatia !!!!!!!!!!!!lasa-l sa o faca .......sa dea drumul la activitate ..............sa se afilieze cat mai multe cluburi ............iar cand nu-mi convine ceva .......pac ..........adunare generala conform statutului .............si popescu dat afara cu tot cu acolitii lui !!!!!!!!

CATI PRESEDINTI DE CLUBURI DIN CADRUL APCR AU SEMNAT CA NU SUNT DE ACORD CU INFIINTAREA ACESTEI FEDERATII SI MAI ALES MOTIVUL PENTRU CARE NU SUNT DE ACORD !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Popescu Stefan

Si ce nu mai spune Vlădeanu este ca APCR este în procedură de dizolvare pe insatnța civilă.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:Parerea mea personala dar si a membrilor Clubului Pelicanul este acea ca infiintarea unei federatii de pescuit este cel mai benefic lucru indiferent de cine va fi condusa si atata timp cat printr-o adunare generala conducatorul sau conducatorii pot fi schimbati printr-o simpla ridicare de mana .
de ce sa ma opun eu ca face popescu de la alba iulia federatia !!!!!!!!!!!!lasa-l sa o faca .......sa dea drumul la activitate ..............sa se afilieze cat mai multe cluburi ............iar cand nu-mi convine ceva .......pac ..........adunare generala conform statutului .............si popescu dat afara cu tot cu acolitii lui !!!!!!!!

CATI PRESEDINTI DE CLUBURI DIN CADRUL APCR AU SEMNAT CA NU SUNT DE ACORD CU INFIINTAREA ACESTEI FEDERATII SI MAI ALES MOTIVUL PENTRU CARE NU SUNT DE ACORD !!!!!!!!!!
nu e vb de cine e condusa ci de faptul ca dai drumul la activitate degeaba daca nu esti recunoscut de cips.

apcr nu a dat in judecata anst pe motiv ca nu e de acord cu infiintarea federatiei. ci doar pentru a se lamuri in instanta cine face campionatul de crap in tara asta. (noua ni se cere in paralel dizolvarea)
apcr sau federatia romana de pescuit la crap, spinning, stationar, etc.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
nu e vb de cine e condusa ci de faptul ca dai drumul la activitate degeaba daca nu esti recunoscut de cips.

CU EXPLICATIA ASTA TRASA DE PAR .......INSEAMNA CA ...........IN ROMANIA NU SE VA FORMA O FEDERATIE IN VECII VECILOR .........AMIN !!!!!!!!!

apcr nu a dat in judecata anst pe motiv ca nu e de acord cu infiintarea federatiei. ci doar pentru a se lamuri in instanta cine face campionatul de crap in tara asta. (noua ni se cere in paralel dizolvarea)
apcr sau federatia romana de pescuit la crap, spinning, stationar, etc.
IAR DEBITEZI BALIVERNE ..........CUMVA APCR ARE LASAT PRIN TESTAMENT DE LA AGVPS CA VA FACE CAMPIONATUL NATIONAL DE CRAP IN URMATORII 1016 ANI !!!!!!!!!!
Andrei cred ca te joci prea mult cu focul iar de data asta .........FRIGE RAU ..........TOTI PESCARII DIN ROMANIA ASTEAPTA DE CATIVA ANI INFIINTAREA UNEI FEDERATII........TU .......TE-AI MAI OPUS ODATA FARA SA INTREBI PE NIMENI ,BATANDU-TI JOC DE 21 DE PRESEDINTI DE CLUB .........DE DATA ASTA CRED CA-TI FORTEZI NOROCUL !!!!!!!!!!!!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu m-am opus, imi pare rau.
am mai explicat. m-am impotmolit, in principal din cauza agvps-ului, care initial a fost de acord, iar apoi s-a razgandit. am avut probleme si cu denumirea.

tu debitezi baliverne cand afirmi repetat ca EU M-AM OPUS. sa fie foarte clar.

chiar nu vrei sa intelegi ca de-a curmezisul agvp-ului nu se poate obtine afilierea la cips????
The One Team

Popescu Stefan

Constat că ai câteva lacune cu privire la ce este CIPS. Cips nu recunoaște persoanele juridice române și nici alte persoane juridice. Ea este o confederație sportivă, la care se afiliază reprezentanții națiunilor, recunoscute de statul respectiv. Dobândirea calității de membru, precum și pierderea acesteia se face în conformitate cu statutul CIPS. Îti recomand să citești acest statut, întrucât constat că nu îl cunoști. Cu precizare clară asupra pierderii acestei calități (art.6, alin 2, lit.b).
Apropo, CIPS a recunoscut APCR? Si lasă lozinca aia cu AGVPSR, care nici macar nu v-a aprobat cererea de afiliere. Faptul că dinozaurii de la AGVPSR se folosesc de banii pescarilor sportivi, nefiind autorizați la rândul lor pentru competiții sportive oficiale, este o vină pe care trebuie să ti-o asumi. Pentru confirmare ai aici un link:
http://www.agvps.ro/vanatori.php
La ce poziție apare APCR?

Si nu încerca să te dezvinovățești. Obiectul dosarului este anularea unui act administrativ, nu o acțiune în constatare. Iar actul atacat este avizul de constituire al federației. Chiar crezi că stai de vorbă cu o gloată de troglodiți? Postează cererea in contencios, dacă esti bărbat și nu un mincinos de duzină.
Aștept.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="andrei vladeanu"]nu m-am opus, imi pare rau.
am mai explicat. m-am impotmolit, in principal din cauza agvps-ului, care initial a fost de acord, iar apoi s-a razgandit. am avut probleme si cu denumirea.

tu debitezi baliverne cand afirmi repetat ca EU M-AM OPUS. sa fie foarte clar.

Daca este asa cum spui ,nu crezi ca era normal si firesc sa comunici acest lucru cluburilor care au aderat la formarea federatiei si nicidecum sa iei singur o hotarare fara sa te intereseze de ceilalti semnatari !!!!!!

chiar nu vrei sa intelegi ca de-a curmezisul agvp-ului nu se poate obtine afilierea la cips????

CHIAR NU MA INTERESEAZA AFILIEREA LA CIPS SI CINE O VA FACE SAU DACA O VA FACE .
AGVPS CE VA FACE FARA PESCARII DORITORI DE COMPETITII !!!!!!I-TI SPUN EU ........I-I DOARE DREPT IN PIX !!!!!!!!!
PE MINE MA INTERESEAZA FORMAREA UNEI FEDERATII CARE SA UNEASCA LA BINE SI LA RAU PESCARII DIN ROMANIA SI CARE SA AIBE O STRUCTURA DE CONDUCERE ALEASA DEMOCRATIC .......SI NU INTELEG DE CE TE SUBSTITUI TU TUTUROR PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA .......FARA SA FI MANDATAT DE CINEVA !!!!!!!
REVIN CU INTREBAREA FIREASCA .........CARE PRESEDINTI DE CLUB DIN CADRUL APCR A SEMNAT CA NU ESTE DE ACORD CU INFIINTAREA FEDERATIEI SI MAI ALES MOTIVAREA ACESTEI HOTARARI !!!!!!!!!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”