Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nu e vb de cine e condusa ci de faptul ca dai drumul la activitate degeaba daca nu esti recunoscut de cips.oanavictor scrie:Parerea mea personala dar si a membrilor Clubului Pelicanul este acea ca infiintarea unei federatii de pescuit este cel mai benefic lucru indiferent de cine va fi condusa si atata timp cat printr-o adunare generala conducatorul sau conducatorii pot fi schimbati printr-o simpla ridicare de mana .
de ce sa ma opun eu ca face popescu de la alba iulia federatia !!!!!!!!!!!!lasa-l sa o faca .......sa dea drumul la activitate ..............sa se afilieze cat mai multe cluburi ............iar cand nu-mi convine ceva .......pac ..........adunare generala conform statutului .............si popescu dat afara cu tot cu acolitii lui !!!!!!!!
CATI PRESEDINTI DE CLUBURI DIN CADRUL APCR AU SEMNAT CA NU SUNT DE ACORD CU INFIINTAREA ACESTEI FEDERATII SI MAI ALES MOTIVUL PENTRU CARE NU SUNT DE ACORD !!!!!!!!!!
IAR DEBITEZI BALIVERNE ..........CUMVA APCR ARE LASAT PRIN TESTAMENT DE LA AGVPS CA VA FACE CAMPIONATUL NATIONAL DE CRAP IN URMATORII 1016 ANI !!!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:
nu e vb de cine e condusa ci de faptul ca dai drumul la activitate degeaba daca nu esti recunoscut de cips.
CU EXPLICATIA ASTA TRASA DE PAR .......INSEAMNA CA ...........IN ROMANIA NU SE VA FORMA O FEDERATIE IN VECII VECILOR .........AMIN !!!!!!!!!
apcr nu a dat in judecata anst pe motiv ca nu e de acord cu infiintarea federatiei. ci doar pentru a se lamuri in instanta cine face campionatul de crap in tara asta. (noua ni se cere in paralel dizolvarea)
apcr sau federatia romana de pescuit la crap, spinning, stationar, etc.