PS Grele întrebări, domnule Oană. Cum era oare expresia aia cu micționatul pe pescarii sportivi și cine a debitat-o?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
pe mine da. si pe apcr, de asemenea. campionatul mondial este foarte important pentru noi.oanavictor scrie:CHIAR NU MA INTERESEAZA AFILIEREA LA CIPS SI CINE O VA FACE SAU DACA O VA FACE .!!!!!!!!!!!!
iti spun eu ce va face. va oferi organizarea calificarilor si deplasarea lotului la mondiale oportunistilor care vor specula situatia (costici, lucici, etc)oanavictor scrie: AGVPS CE VA FACE FARA PESCARII DORITORI DE COMPETITII !!!!!!I-TI SPUN EU ........I-I DOARE DREPT IN PIX !!!!!!!!!!
nu e deloc suficient. e nevoie si de reprezentativitate internationala.oanavictor scrie:PE MINE MA INTERESEAZA FORMAREA UNEI FEDERATII CARE SA UNEASCA LA BINE SI LA RAU PESCARII DIN ROMANIA SI CARE SA AIBE O STRUCTURA DE CONDUCERE ALEASA DEMOCRATIC .......!!!!!!!!!!!!
nu ma substitui deloc, insa - pana una alta - conduc cea mai mare si puternica asociatie de cluburi crapiste din tara asta.oanavictor scrie:SI NU INTELEG DE CE TE SUBSTITUI TU TUTUROR PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA .......FARA SA FI MANDATAT DE CINEVA !!!!!!!
REVIN CU INTREBAREA FIREASCA .........CARE PRESEDINTI DE CLUB DIN CADRUL APCR A SEMNAT CA NU ESTE DE ACORD CU INFIINTAREA FEDERATIEI SI MAI ALES MOTIVAREA ACESTEI HOTARARI !!!!!!!!!!!!
nu ma substitui deloc, insa - pana una alta - conduc cea mai mare si puternica asociatie de cluburi crapiste din tara asta.andrei vladeanu scrie:pe mine da. si pe apcr, de asemenea. campionatul mondial este foarte important pentru noi.oanavictor scrie:CHIAR NU MA INTERESEAZA AFILIEREA LA CIPS SI CINE O VA FACE SAU DACA O VA FACE .!!!!!!!!!!!!
NU TE INTERESEAZA DECAT BANII CARE REZULTA DIN ACEST CAMPIONAT MONDIAL
iti spun eu ce va face. va oferi organizarea calificarilor si deplasarea lotului la mondiale oportunistilor care vor specula situatia (costici, lucici, etc)oanavictor scrie: AGVPS CE VA FACE FARA PESCARII DORITORI DE COMPETITII !!!!!!I-TI SPUN EU ........I-I DOARE DREPT IN PIX !!!!!!!!!!
SI ATUNCI TU PERSONAL VEI PIERDE BANII CARE AR REZULTA DIN ORGANIZARE
nu e deloc suficient. e nevoie si de reprezentativitate internationala.oanavictor scrie:PE MINE MA INTERESEAZA FORMAREA UNEI FEDERATII CARE SA UNEASCA LA BINE SI LA RAU PESCARII DIN ROMANIA SI CARE SA AIBE O STRUCTURA DE CONDUCERE ALEASA DEMOCRATIC .......!!!!!!!!!!!!
oanavictor scrie:SI NU INTELEG DE CE TE SUBSTITUI TU TUTUROR PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA .......FARA SA FI MANDATAT DE CINEVA !!!!!!!
REVIN CU INTREBAREA FIREASCA .........CARE PRESEDINTI DE CLUB DIN CADRUL APCR A SEMNAT CA NU ESTE DE ACORD CU INFIINTAREA FEDERATIEI SI MAI ALES MOTIVAREA ACESTEI HOTARARI !!!!!!!!!!!!