CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de Popescu Stefan »

Apropo, din ce bani plătești chiria la AGVPS pentru sediu? Calitatea de chiriaș nu este compatibilă cu cea de membru, ci un act comercial. :lol: :lol: :lol:

PS Grele întrebări, domnule Oană. Cum era oare expresia aia cu micționatul pe pescarii sportivi și cine a debitat-o? :lol: :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

Din toată această agitație rezultă o concluzie simplă; înființarea federației a încurcat rău socotelile unora. Rămâne ca cei interesați să tragă concluziile cuvenite și să procedeze în consecință.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:CHIAR NU MA INTERESEAZA AFILIEREA LA CIPS SI CINE O VA FACE SAU DACA O VA FACE .!!!!!!!!!!!!
pe mine da. si pe apcr, de asemenea. campionatul mondial este foarte important pentru noi.
oanavictor scrie: AGVPS CE VA FACE FARA PESCARII DORITORI DE COMPETITII !!!!!!I-TI SPUN EU ........I-I DOARE DREPT IN PIX !!!!!!!!!!
iti spun eu ce va face. va oferi organizarea calificarilor si deplasarea lotului la mondiale oportunistilor care vor specula situatia (costici, lucici, etc)
oanavictor scrie:PE MINE MA INTERESEAZA FORMAREA UNEI FEDERATII CARE SA UNEASCA LA BINE SI LA RAU PESCARII DIN ROMANIA SI CARE SA AIBE O STRUCTURA DE CONDUCERE ALEASA DEMOCRATIC .......!!!!!!!!!!!!
nu e deloc suficient. e nevoie si de reprezentativitate internationala.
oanavictor scrie:SI NU INTELEG DE CE TE SUBSTITUI TU TUTUROR PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA .......FARA SA FI MANDATAT DE CINEVA !!!!!!!
REVIN CU INTREBAREA FIREASCA .........CARE PRESEDINTI DE CLUB DIN CADRUL APCR A SEMNAT CA NU ESTE DE ACORD CU INFIINTAREA FEDERATIEI SI MAI ALES MOTIVAREA ACESTEI HOTARARI !!!!!!!!!!!!
nu ma substitui deloc, insa - pana una alta - conduc cea mai mare si puternica asociatie de cluburi crapiste din tara asta.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

ALOOO........PRESEDINTI DE CLUBURI DIN APCR .............CARE ESTE POZITIA DUMNEAVOASTRA PRIVIND INFIINTAREA UNEI FEDERATII DE PESCUIT IN ROMANIA ,FEDERATIE LA CARE SA ADERE TOATE CLUBURILE DE PESCUIT CARE DORESC PERFORMANTA IN COMPETII...........!!!!!!!!!!!!!!!
CINE DORESTE SA MENTINA ACTUALA STARE DE DEZBINARE INTRE APCR ,LIGA SI CEI NEAFILIATI SI CARE ESTE SCOPUL ACESTEI ACTIUNI !!!!!!!
CE CONTEAZA DACA LA CONDUCEREA ACESTEI FEDERATII INITIAL VA FI UNUL POPESCU SAU GEORGESCU SAU IONESCU ATATA TIMP CAT PRIN STATUT ACEL CONDUCATOR POATE FI SCHIMBAT ORICAND DE ORICARE ADUNARE GENERALA !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

incurabil. o tine pe a lui. :(
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:CHIAR NU MA INTERESEAZA AFILIEREA LA CIPS SI CINE O VA FACE SAU DACA O VA FACE .!!!!!!!!!!!!
pe mine da. si pe apcr, de asemenea. campionatul mondial este foarte important pentru noi.

NU TE INTERESEAZA DECAT BANII CARE REZULTA DIN ACEST CAMPIONAT MONDIAL
oanavictor scrie: AGVPS CE VA FACE FARA PESCARII DORITORI DE COMPETITII !!!!!!I-TI SPUN EU ........I-I DOARE DREPT IN PIX !!!!!!!!!!
iti spun eu ce va face. va oferi organizarea calificarilor si deplasarea lotului la mondiale oportunistilor care vor specula situatia (costici, lucici, etc)

SI ATUNCI TU PERSONAL VEI PIERDE BANII CARE AR REZULTA DIN ORGANIZARE
oanavictor scrie:PE MINE MA INTERESEAZA FORMAREA UNEI FEDERATII CARE SA UNEASCA LA BINE SI LA RAU PESCARII DIN ROMANIA SI CARE SA AIBE O STRUCTURA DE CONDUCERE ALEASA DEMOCRATIC .......!!!!!!!!!!!!
nu e deloc suficient. e nevoie si de reprezentativitate internationala.
oanavictor scrie:SI NU INTELEG DE CE TE SUBSTITUI TU TUTUROR PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA .......FARA SA FI MANDATAT DE CINEVA !!!!!!!
REVIN CU INTREBAREA FIREASCA .........CARE PRESEDINTI DE CLUB DIN CADRUL APCR A SEMNAT CA NU ESTE DE ACORD CU INFIINTAREA FEDERATIEI SI MAI ALES MOTIVAREA ACESTEI HOTARARI !!!!!!!!!!!!
nu ma substitui deloc, insa - pana una alta - conduc cea mai mare si puternica asociatie de cluburi crapiste din tara asta.

SA VEDEM CU CE RAMAI PANA LA SFARSITUL ANULUI .........SA CAM SATURAT LUMEA ..........A VAZUT CA AI AVUT TIMP SA UMBLI PE LA TRIBUNALE SI PE LA ANS.............CA DE RAMAI FARA CIOLAN DE ROS .......DAR NU AI AVUT TIMP SA SCRII CAT AU COSTAT TARUSII !!!!!!!!!
ORICUM ......TIMPUL TRECE .........SI NU TRECE IN FAVOAREA TA ..........AI VRUT SA ACAPAREZI TOT CE INSEAMNA CRAP IN ROMANIA ........AI CALCAT PE CADAVRE ..........TI-AI BATUT JOC DE OAMENI ...........VA VENI VREMEA SA PLATESTI PENTRU TOATA BATAIA ASTA DE JOC .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Popescu Stefan

Andrei Vlădeanu,
Cred că este foarte important pentru APCR (a se citi Vlădeanu & Co.) să organizeze CM din anul viitor, dar mă văd obligat să te ajut nițel ca să nu cazi în păcat. Ia citește matale ce scrie aici:

Legea 69/2000
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
................................
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;

Bagă-ți bine în cap prevederea asta din Lege și dacă îți închipui că federația va renunța la acest drept conferit de lege te înșeli. Dacă până acum ai crezut că federația este o glumă, te-ai înșelat. Tot ce va însemna competiție sportivă oficială, va fi apanajul federației. Dacă anul acesta nu am uzat de acest drept, am făcut-o doar pentru ca sportivii, care anul trecut și-au pierdut timpul și banii pentru performanța sportivă și a reprezenta România la Jocurile Mondiale să poată participa la aceste evenimente sportive, începând de anul viitor acest drept nu va mai fi cedat. Sper ca și cluburile sportive să înțeleagă în sfârșit că acum au cadrul legal de organizare și administrare a pescuitului sportiv și să procedeze ca atare.
Nu mă obliga să te trimit pe unde nu doresc. Și, cred că așa cum mă cunoști, nu voi ezita să o fac. Nu o lua ca o amenințare, ci ca o atenționare prealabilă.
Timpul improvizațiilor din pescuitul sportiv s-a terminat.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Victor Oana si d-l Popescu

zau asa , sunteti oameni maturi . AGVPS are stiinta de a se disocia prin acte de orice colaborator ... chiar daca are semnat un protocol . Nu va imaginati ca daca dati in Vladeanu , AGVPS va avea de suferit . Parerea mea este ca multi dau in APCR nejustificat , doar pentru a slabi o veriga a ""lantului trofic" existent , si ca atac al prestigiului acestei asociatii , in ideea in care prin revers , se va capata acel drept al reprezentarii FIPS . A scris mai deunazi un presedinte al asociatiei 21 !! Felicitari domnule ! Esti un tip valabil si cu diplomatie .
Nu mai loviti AGVPS - s-ar putea ca unii dintre voi , peste ceva vreme sa cereti clementa sau sa va explicati vorbele .

Cine stie cit de cit diplomatie internationala legata de FIPS , stie ca este tare greu sau practic imposibil sa scoti AGVPS din statutele FIPS , sau ca urmasii ei legitimi statutari si patrimoniali sa nu urmeze la comanda . E o chestie regala aici , de dinastie . Deh , astia sunt capitalisti si respecta dreptul intaiului incalecat ....E nevoie de alta diplomatie aici si de o legitimitate , mult mai subtila , dar din fericire eu sunt de partea AGVPS si daca se va ajunge acolo voi avea si niste conditii .
Alta asociatie Romania nu va avea , decit prin lege promovata de guvern , ceea ce nu e cazul , decit poate peste 100 ani .

Iar in ceea ce priveste avizul federatiei asta a d-lui Popescu , mi-e teama ca o contestatie sau o actiune in justitie legata de interesul patrimonial al Federatiei vs AGVPS se va incheia cu o clara precizare ca Federatia va face tot ceea ce inseamna competitie pe plan intern si NIMIC pe plan international . Nu stiu de ce domnia ta nu a facut nici un demers vizavi de AGVPS pentru colaborare internationala . Nu ai avea nimic de pierdut decit un dat afara pe usa ....ceea ce nu este departe de cum esti acum ...Te mai faci inca odata de rahat ..

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

:lol: :lol: D-l Popescu

Se pare ca te descurci bine prin tribunalele interne si te felicit pentru pasiunea cu care ai vrut sa construiesti ceva . Nu vreau sa-ti tai aripile , dar zau ca la FIPS - CIPS , nu exista alta varianta decit AGVPS . Iar daca iar te legi de nu stiu ce articole din statute internationale , te inseli .
AGVPS are performanta , are VECHIMEA , are platile la zi , are istoric in structurile de conducere internationale , nu poate decit fi eventual suspendata sau mai rau atribuite pregorativele ei altei tari , samd , are tot ce vrei astfel incit o intitutie europeana sa se stearga la f..d cu hotaririle matale de la judecatoria locala Alba , samd . Astia de la FIPS nu prea cunosc unde vine Romania asta , daramite judecatoria d-tale !!!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Domnul Val

Se pare ca scrii doar ca nu ai ce face .
Eu am scris pentru ca nu inteleg de ce Andrei Vladeanu se opune cu atata vehementa infiintarii federatiei de pescuit pe care eu o consider singura entitate care poate aduna toate cluburile de pescuit sub aceeasi palarie .
Nu ma intereseaza cine va fi conducatorul acestei federatii ..........important este ca ea sa se infiinteze si sa functioneze pentru binele pescarilor ..........fiind singurul loc unde se poate impaca si capra si varza si unde se poate exprima liber oricare club....indiferent de apartenenta ...........sau neapartenenta la un grup sau altul .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”