polemici mutate din topicul CIR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: polemici mutate din topicul CIR

Mesaj de Val »

Si pina la urma nu stiu de ce m-am simtit dator sa scriu . Fiecare sa raspunda pentru el si pentru conjunctura in care trebuie sa raspunda . Nasol este ca am ajuns sa citam si postam acte oficiale emise de entitati legale , pe Forumuri .... aici deja devenim cu totii penibli . Nu exista pe lume , aia civilizata , asa ceva !!!! De aici si pina la calomnie este un pas atit de scurt . Plus procese de intentie .... de exemplu firma X nu isi dorea datele fiscale publicate pe un Forum , samd . Dar se forteaza lucrurile ....si asta e pacat .

Ma gandesc ca si eu incepind de maine - ma uit pe peretele de la firma si vad pe la ce concursuri am cite o diploma de participare sau de premii . Ce ar fii sa imi doresc si sa solicit public , pe Forum , copia rosie dupa chitata de plata a sumei de inscriere cu datele personale , pentru a-mi deduce cheltuieli personale fiscale , pentru activitati recreative ???? Intreb si atit .

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cere la ce concurs vrei si maine vei avea chitanta rosie pe forum..... :wink: Nu ma doare mana sa scriu, chitante gasesti la toate magazinele.....

Important este ca chitantele sa fie corecte, pe sume reale. Nu chitante cu tarusi = 80 de milioane, banda = 60 de milioane, etc....

ps apropo, la concursul de stiuca din delta unde te-ai inscris iti dau chitanta de la pensiune, cu cazare , masa si ..etc. :wink: PAROL.

ps 2 "verisoarele" care insotesc uneori pescarii pe la concursuri, dau chitanta fiscala ? ia lumineaza-ma mai val ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Cere la ce concurs vrei si maine vei avea chitanta rosie pe forum..... :wink: Nu ma doare mana sa scriu, chitante gasesti la toate magazinele.....

Important este ca chitantele sa fie corecte, pe sume reale. Nu chitante cu tarusi = 80 de milioane, banda = 60 de milioane, etc....

ps apropo, la concursul de stiuca din delta unde te-ai inscris iti dau chitanta de la pensiune, cu cazare , masa si ..etc. :wink: PAROL.

ps 2 "verisoarele" care insotesc uneori pescarii pe la concursuri, dau chitanta fiscala ? ia lumineaza-ma mai val ! :D
Concret ce imi spui ? Hai ca te intreb eu concret .

- crezi ca este normal sa postam chitante pe Forum ?
- indiferent cine le cere - nu este normal cu capul din punctul meu de vedere - dar uite asa se ajunge sa spunem ca unul e mai cinstit ca altul , se doresc DOCUMENTE ! Ulmeanu a cerut primul documente postate pe Forum .
- duci discutia la verisoare pe balta ??? Concret te referi la mine ?????
- imi pare rau sau bine fata de Delta . Tatae mi-a spus ca mergem impreuna la concurs si am lasat organizarea si altele pe seama lui . Habar nu am ce a facut , mai ales acum cind are ceva probleme de sanatate . Eu am week-end-ul acela rezervat pentru actiunea asta .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si chiar ma enerveaza PS 2 asta al tau - unde p..a mea m-ai vazut tu pe mine la concursuri de pescuit cu verisoare dupa mine ??????????????????? La ce dracu scrii exemplu asta penibil , si il legi de un topic in care imi raspunzi mie ???????? de ce nu o scrii pe alte topicuri ? Tu chiar nu iti asumi faptul ca aceste fraze pot fi citite de ORICINE din tara si din lumea asta ?????
Si daca esti constient - de ce o faci ? De unde atita rautate ???? Ce ti-am facut sa ma acuzi de asa ceva ?
Ca sa rezolvam anumite probleme de pescuit , acuzam pe Forum ca aiurea sa stricam familii , sau sa introducem anumite semne de intrebare false fata de cineva ?
Ultima oară modificat Lun Oct 24, 2011 20:12 de către Val, modificat 1 dată în total.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Vladeanu,
Ai facut un prim pas spre normalitate. Tot inainte...
Scuzele mele pentru afirmatiile legate de lipsa facturii de la Cupa Romaniei.
Val,
"fictiv a imprumutat" inseamna mult mai mult. Refuz sa mai dezvolt si refuz sa port un dialog pe forum cu tine. Telefonic insa oricand...
C. S. PELICANUL

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

val

daca nu ai nimic de ascuns ,nu este nici o problema cu postarea unor documente fiscale ,pentru ca orice doresti sa afli despre o firma accesezi frumos site+ul de la oficiul comertului si te indestulezi cat vrei .
OARE CE SE INTAMPLA DACA IN 2009 NU SE POSTA ORDINUL DE PLATA FALS A LUI ROSIORU !!!!!!!!!!
ASA CA VAL .............LASA-NE ...........LASA-NE !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:val

daca nu ai nimic de ascuns ,nu este nici o problema cu postarea unor documente fiscale ,pentru ca orice doresti sa afli despre o firma accesezi frumos site+ul de la oficiul comertului si te indestulezi cat vrei .
OARE CE SE INTAMPLA DACA IN 2009 NU SE POSTA ORDINUL DE PLATA FALS A LUI ROSIORU !!!!!!!!!!
Victore - una e una si alta e alta . Te intreb sincer de cite ori m-ai vazut cu "verisoare" pe balta ????? Ne stim de atita vreme incit poti sa scrii si ca m-ai vazut , daca este real .
Ceea ce vreau sa spun este ca incepem , usor - usor , sa expunem pe Forum chestii intime , sau sa cerem imperativ ca cineva sa ne expuna bucataria fiscala pe Forum , lucru care nu se face nicaieri . Riscam sa devenim victima sigura a sistemului fiscal din Romania , care numai din pescuit , fenomen pe care nu il sustine nici cat negru sub unghie , nu isi lua ceva cota parte , ca impozit , TVA , samd .
Un astfel de dialog nu ajuta comunitatea .... dar unii il promoveaza numai atunci cind le convine , fara sa inteleaga ca exista si reversul . .. Mai exista un e-mail , un PM , samd - si in privat sa confirme cineva - e OK . Dar nu public . Numai tu crezi ca suntem singuri pe lumea asta si nu ne citeste nimeni .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Iar nivelul a fost coborit la suburban . Se pare ca i se ridica la fileu lui Popescu - un om care nu a platit decit peste 2 ani ceva sume la un concurs no name - si care prin promisiuni aberante si postari repetate a stricat comunitatea crapista . Sa-i fie de bine si altora la fel .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, cred ca este mai bine sa intrerup orice dialog cu tine......
Nu intelegi mesajele, te autovictimizezi, umpli apoi 2 pagini de postari, tu intrebi, tu raspunzi........ :oops:

Pana la urma, aici este forumul pescarilor, nu-ti convine ceva, nu mai intra si gata !
In rest, LASA-NE, LASA-NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

PS 1 La cate concursuri te-ai inscris scriptic si apoi te-ai retras din diverse motive ? :roll:

PS 2 De unde ai dedus tu ca ma refer la tine cu "verisoarele" ? Sau nu sti despre ce este vorba ? :D

PS 3 Nu astept raspunsuri de la tine, dar sunt sigur ca vei raspunde cel putin 1 ora cu 4-5 mesaje.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
oanavictor scrie:val

Victore - una e una si alta e alta .

Numai tu crezi ca suntem singuri pe lumea asta si nu ne citeste nimeni .

de mine e vorba ........sau de Mateianu !!!!!!!!!!!!!!!pentru ca nu stiu daca sa raspund sau nu !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”