In ceea ce priveste "prietenii", eu nu pot fi prieten cu hotii.Din principiu...... ( Apropo, hotul neprins este negustor cinstit. Dar tot hot ramane.)
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu am chef de scandal Vlade . Este vorba ca tu prea usor arunci cu vorbe proaste . Dar pacatul la mine si bucuria la tine . Iar cu telefonul , ce bine era daca atunci cind ma sunai , aveam acelasi program ca tine acum ....Dar asta e ingamfarea unora si bunul simt al meu .Vladut Mateianu scrie:De unde ai dedus tu ca sunt scuze ?Era doar o "traducere" in romana a textului initial.
Daca iar ai chef de scandal, iti stau la dispozitie, pe forum nu am program.....(vezi, iar nu ai inteles, ti-am zis ca am renuntat la telefon definitiv, il mai folosesc doar pe cel de serviciu, dar doar in timpul programului , adica 10-17 !)
PS Daca tot ai asa mult timp liber si te plictisesti, nu mai bine incerci sa faci ceva constructiv ? Ca de exemplu o descriere amanuntita a zig-rig-ului, tehnici de lansare, poze, informatii despre adancimea optima la care sa evolueze, etc. (eventual si cu ceva poze). Nu este o rugaminte la misto, stiu sigur ca in Italia ai incercat din rasputeri sa-ti ajuti echipa cercetand "montura minune" , asa ca , consider ca esti in masura sa scri cateva randuri.....
Oricum mai ieftin decit orice concurs de asta de 600-700 sau chiar 1000-1500 EUR . Plus nada + mincare + ce dracu mai cumperi .Vladut Mateianu scrie:Pai zi si cat il costa pescuitul "de placere"....![]()