Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Trebuie in primul rand sa ne vedem interesul national. Si anume, sa ajutam echipa Romaniei sa castige CM, prin alegerea unei piste cat mai cunoscuta si cat mai egala. Tancabesti ar fi o pista excelenta.:
ai protestat o jumatate de an impotriva tancabestiului cum ca ar fi INEGALA in regim de concurs cips. intre timp a devenit egala. :)
dar apropo de ce trebuie, afla ca trebuie in primul rand ca romania sa prezinte o pista pe care pot intra minimum 25 de natiuni. asa zice regulamentul de organizare.

TANCABESTI ESTE CEA MAI CUNOSCUTA PISTA, TOTI PESCARII ROMANI DE COMPETITIE O STIU PE DE ROST ! PE LACUL DIN SPATE SE POATE FACE UN SECTOR EGAL (DOAR UNUL), PE LACUL DIN FATA INCA UNUL, IAR AL TREILEA SE POATE FACE LA MOARA VLASIEI ! POATE CA MERITA SI VICTOR PETCU ACEST PRIVILEGIU DUPA CATI BANI A BAGAT IN SPONSORIZARILE CATRE APCR....

Vladut Mateianu scrie: Pe Sarulesti castiga cine trage mai bine la sorti, plus ca pescuitul din mana nu s-a practicat deloc in ultimii 15 ani !:
serios? afla ca in toamna anului trecut regretatul kurt grambayer organiza un concurs international in care s-a pescuit din mana.

http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=3&t=6531

CORECT, AM UITAT. UN ESEC TOTAL DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE.
Vladut Mateianu scrie:PS Oricum, CM se va tine la Sarulesti daca tot Apcr va fi desemnat cu organizarea.....deja a fost antamata "lucrarea" .... :oops:
si? care e problema ta? a fost antamata vreo lucrare de viol sau talharie?

DACA BANII AIA AR FI DIRIJATI CATRE CLUBURILE MEMBRE APCR NU AR FI NICIO PROBLEMA.
CM este un eveniment f. important, care va aduce multe mii de euro in buzunarele organizatorului. Dar, atat timp cat nu se stie cine il va organiza (federatie, agvps,liga, apcr, av, etc) , cred ca ar fi mai indicat sa cautam piste de asemenea nivel, unde Romania sa aiba prima sansa...(gen Hobaia -ten, daca intelegi) :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:TANCABESTI ESTE CEA MAI CUNOSCUTA PISTA, TOTI PESCARII ROMANI DE COMPETITIE O STIU PE DE ROST ! PE LACUL DIN SPATE SE POATE FACE UN SECTOR EGAL (DOAR UNUL),.....:
.... :) de ce nu incerci tu experimentul la cupele private pe care le organizezi acolo? un singur sector EGAL! :)
Vladut Mateianu scrie: PE LACUL DIN FATA INCA UNUL, IAR AL TREILEA SE POATE FACE LA MOARA VLASIEI ! POATE CA MERITA SI VICTOR PETCU ACEST PRIVILEGIU DUPA CATI BANI A BAGAT IN SPONSORIZARILE CATRE APCR.....:
pe lacul din fata minimum 25 de standuri in regim cips???
pe mv 2 minimum 25 de standuri in regim cips??
Vladut Mateianu scrie:CORECT, AM UITAT. UN ESEC TOTAL DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE......:
poate ca sarulestiul a fost intotdeauna un esec pentru tine. dar clasamentul respectivului concurs (si cantitatile prinse din mana) poate fi studiat. e interesant.
Vladut Mateianu scrie:DACA BANII AIA AR FI DIRIJATI CATRE CLUBURILE MEMBRE APCR NU AR FI NICIO PROBLEMA.

CM este un eveniment f. important, care va aduce multe mii de euro in buzunarele organizatorului. Dar, atat timp cat nu se stie cine il va organiza (federatie, agvps,liga, apcr, av, etc) , cred ca ar fi mai indicat sa cautam piste de asemenea nivel, unde Romania sa aiba prima sansa...(gen Hobaia -ten, daca intelegi) .:
care sunt banii AIA si cine ii aduce? ploua cu ei deasupra CM-ului?!?

succes la cautat piste.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

1. daca regulamentul cips nu a fost respectat nici in anglia (la distanta intre standuri ma refer), de ce sa fim noi mai rigizi ?
eu zic ca se poate.

2. daca sarulestiul a fost un esec ptr mine, a fost si ptr tine... :D dar nu asta este discutia, CM se poate desfasura si pe Sarulesti, dar doar daca asa hotareste organizatorul CM 2012. (in caz particular, daca va fi Apcr, decizia este normal sa le apartina presedintilor de cluburi. la fel si banii castigati de pe urma lui !)

3. am deja o pista. saptamana viitoare o voi vizita.
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:1. daca regulamentul cips nu a fost respectat nici in anglia (la distanta intre standuri ma refer), de ce sa fim noi mai rigizi ?
eu zic ca se poate.

2. daca sarulestiul a fost un esec ptr mine, a fost si ptr tine... :D dar nu asta este discutia, CM se poate desfasura si pe Sarulesti, dar doar daca asa hotareste organizatorul CM 2012. (in caz particular, daca va fi Apcr, decizia este normal sa le apartina presedintilor de cluburi. la fel si banii castigati de pe urma lui !)

3. am deja o pista. saptamana viitoare o voi vizita.
1. pe tancabesti-fata, de exemplu, nu poti pune 25 de standuri (minimum!) nici macar cum au facut-o englezii. oricum, englezii au avut o dispensa de la cips motivand (si demonstrand) ca NU AU LACURI MARI. lasand la o parte faptul ca sunt englezi, chiar daca tu nu-i suporti, si fac parte din marile natiuni ale globului care n-au pierdut un razboi important in ultima mie de ani... :wink:

2. ai afirmat ca cupa lui grabmayer a fost un esec. de ce?
vad ca vorbesti cu usurinta (ca de obicei) de banii castigati de pe urma evenimentului. si cui ar trebui sa apartina. eu zic ca e mult mai important de vazut care urmeaza a fi implicarea presedintilor cluburilor apcr in cm.

3. faci vreun concurs privat nou?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

1. dispensa poate obtine si romania, vine o comisie, petrece 2 nopti fierbinti in bucuresti..si gata !

2. diferente mari intre locurile de pe acelasi sector.

pai ce legatura are apcr cu evenimentul ? sau deja se stie ? oricum, daca va fi asa, ma ofer sa organizez eu (cu echipa mea) tot cm, iar castigul sa-l predau in totalitate apcr-ului, cu facturi demonstrative..... :wink: il iau pe stanila sa se ocupe de deconturi si de facturi !

3. o sa fac si un concurs privat acolo. poate. pana atunci, agvps este f. interesat ca cm sa se desfasoare pe acest lac, poate in organizarea unei asociatii membre agvps...... soimul, ca exemplu.

ps tu esti un fel de ceausescu la apcr ? faci doar ce vrei tu sau mai ti cont si de parerea presedintilor de cluburi membre ?
nu trebuie sa raspunzi. :mrgreen:
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

eu cred ca la acest nivel organizator nu poate fi decat cel ce reprezinta romania la cips si in nici un caz sa se faca socoteala cat va castiga cutare asociatie ,iar daca va fi agvps sau alta entitate .......atunci in mod clar aceasta nu va trebui sa transfere drepturile de organizare unei asociatii fara putere organizatorica ......
un campionat de asa nivel se organizeaza cu foarte multi voluntari pentru a se diminua pe cat posibil costurile .........iar in romania nu prea exista simtul civic pentru voluntariat .
DACA AGVPS SAU FEDERATIA VOR REUSI SA CONVINGA CIPS+ul CA ROMANIA POATE ORGANIZA ACEASTA COMPETITIE .........ATUNCI EI TREBUIE SA ORGANIZEZE PRIN FORTE PROPRII ......SA INCASEZE BANII IN CONTURILE LOR .........SI NICIDECUM PRIN FEL SI FEL DE CAPUSE TRADITIONALE ..........

in atentia domnului costel stanila in caz ca apcr va raspunde de organizarea calificarilor pentru campionatul mondial 2012 sau daca Romania va organiza campionatul mondial 2012 ..........
CLUBUL PELICANUL SPONSORIZEAZA CU TARUSI SECOND HAND ASOCIATIA CARE VA AVEA DREPTUL SA BATA TARUSII PE BALTA UNDE SE VA ORGANIZA COMPETITIILE !!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:1. dispensa poate obtine si romania, vine o comisie, petrece 2 nopti fierbinti in bucuresti..si gata !

2. diferente mari intre locurile de pe acelasi sector.

pai ce legatura are apcr cu evenimentul ? sau deja se stie ? oricum, daca va fi asa, ma ofer sa organizez eu (cu echipa mea) tot cm, iar castigul sa-l predau in totalitate apcr-ului, cu facturi demonstrative..... :wink: il iau pe stanila sa se ocupe de deconturi si de facturi !

3. o sa fac si un concurs privat acolo. poate. pana atunci, agvps este f. interesat ca cm sa se desfasoare pe acest lac, poate in organizarea unei asociatii membre agvps...... soimul, ca exemplu.

ps tu esti un fel de ceausescu la apcr ? faci doar ce vrei tu sau mai ti cont si de parerea presedintilor de cluburi membre ?
nu trebuie sa raspunzi. :mrgreen:
la ag apcr din noiembrie subiectul cn & cm 2012 desigur ca va fi pe ordinea de zi.
atunci se vor lua deciziile si se va stabili implicarea cluburilor in respectivele evenimente.

prin urmare faptul ca discut cu tine in contradictoriu si-ti taxez afirmatiile pe care le faci (asa cum a observat mai multa lume, in functie de interesele tale de moment) nu inseamna ca sunt ceausescu sau ca nu tin cont de parea presedintilor de cluburi. de altfel, vom vedea la ag daca tin sau nu cont de parerile lor. si mai ales cine a tinut si tine nu a tinut cont de deciziile acestor oameni.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Andrei Vladeanu,
Vezi că am depus cerere în interventie la porcăria pe care ai facut-o. La primul termen o să cer și o ordonanță președențială prin care să ți se interzică să mai organizezi competiții până se judecă cererea de dizolvare a APCR.
O să fac totul ca APCR să nu poată organiza CM. Să nu crezi că tu faci legea în pescuit.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie: la ag apcr din noiembrie subiectul cn & cm 2012 desigur ca va fi pe ordinea de zi.
atunci se vor lua deciziile si se va stabili implicarea cluburilor in respectivele evenimente.

prin urmare faptul ca discut cu tine in contradictoriu si-ti taxez afirmatiile pe care le faci (asa cum a observat mai multa lume, in functie de interesele tale de moment) nu inseamna ca sunt ceausescu sau ca nu tin cont de parea presedintilor de cluburi. de altfel, vom vedea la ag daca tin sau nu cont de parerile lor. si mai ales cine a tinut si tine nu a tinut cont de deciziile acestor oameni.

ma lasi cu mangleala asta ieftina, demna de un politician dornic de voturi ? :oops:

daca esti tu asa corect, de ce nu ai raspunsuri la intrebarile :

1.de ce nu s-a anuntat bugetul echipei nationale inainte de a se sti care va fi ea ?
2. de ce clubul tau, nemembru apcr, a beneficiat de 700 euro subventie de la apcr ?
3. de ce ai dat federatia in judecata fara sa te consulti cu cei pe care ii reprezinti ?
4.de ce nu exista cenzori la apcr ?
5.de ce hotaresti tu unde sa se tina cm ?

ps sper sa nu pui sedinta exact cand sunt eu plecat in delta , 17-20 noiembrie, vreau sa vad deconturile lui stanila si sa intervin unde este cazul, pe mine este greu sa ma faca din pix.... :evil:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: ma lasi cu mangleala asta ieftina, demna de un politician dornic de voturi ? :oops:
nu stiu daca e ieftina sau scumpa. stiu insa ca postarile tale sunt neprincipiale si fara argumente.
Vladut Mateianu scrie:daca esti tu asa corect, de ce nu ai raspunsuri la intrebarile :
raspund.
Vladut Mateianu scrie:1.de ce nu s-a anuntat bugetul echipei nationale inainte de a se sti care va fi ea ?
s-a anuntat si depus la agvps.
Vladut Mateianu scrie:2. de ce clubul tau, nemembru apcr, a beneficiat de 700 euro subventie de la apcr ?
eu nu am avut niciun club. ci un grup de pescari (un lot pe care l-am botezat NEXGEN), grup de pescari inscris pe lista, nominal, in concurs de IMPERIAL oradea. exista documente semnate si stampilate in acest sens.
Vladut Mateianu scrie:3. de ce ai dat federatia in judecata fara sa te consulti cu cei pe care ii reprezinti ?
am mai raspuns, dar se pare ca degeaba. nu am dat in judecata federatia. clubul cetate alba iulia ne-a dat pe noi in judecata si ne cere dizolvarea.
Vladut Mateianu scrie:4.de ce nu exista cenzori la apcr ?
exista un cenzor, dar orice club este interesat de actele contabile vor fi la dispozitie.
Vladut Mateianu scrie:5.de ce hotaresti tu unde sa se tina cm ?
nu hotarasc eu, o sa hotarasca apcr-ul.

Vladut Mateianu scrie:ps sper sa nu pui sedinta exact cand sunt eu plecat in delta , 17-20 noiembrie, vreau sa vad deconturile lui stanila si sa intervin unde este cazul, pe mine este greu sa ma faca din pix.... :evil:
asta asteptam si noi, dar nu stiam cum sa te intrebam fara sa te deranjam, cam cand ti-ai programat iesirea de toamna in delta pentru ca nu care cumva sa indraznim sa programam ag apcr peste voiajul tau.
acum ne-am linistit. o sa fie pe 26 noiembrie.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”