Vladut Mateianu scrie: ma lasi cu mangleala asta ieftina, demna de un politician dornic de voturi ?
nu stiu daca e ieftina sau scumpa. stiu insa ca postarile tale sunt neprincipiale si fara argumente.
Vladut Mateianu scrie:daca esti tu asa corect, de ce nu ai raspunsuri la intrebarile :
raspund.
Vladut Mateianu scrie:1.de ce nu s-a anuntat bugetul echipei nationale inainte de a se sti care va fi ea ?
s-a anuntat si depus la agvps.
Vladut Mateianu scrie:2. de ce clubul tau, nemembru apcr, a beneficiat de 700 euro subventie de la apcr ?
eu nu am avut niciun club. ci un grup de pescari (un lot pe care l-am botezat NEXGEN), grup de pescari inscris pe lista, nominal, in concurs de IMPERIAL oradea. exista documente semnate si stampilate in acest sens.
Vladut Mateianu scrie:3. de ce ai dat federatia in judecata fara sa te consulti cu cei pe care ii reprezinti ?
am mai raspuns, dar se pare ca degeaba. nu am dat in judecata federatia. clubul cetate alba iulia ne-a dat pe noi in judecata si ne cere dizolvarea.
Vladut Mateianu scrie:4.de ce nu exista cenzori la apcr ?
exista un cenzor, dar orice club este interesat de actele contabile vor fi la dispozitie.
Vladut Mateianu scrie:5.de ce hotaresti tu unde sa se tina cm ?
nu hotarasc eu, o sa hotarasca apcr-ul.
Vladut Mateianu scrie:ps sper sa nu pui sedinta exact cand sunt eu plecat in delta , 17-20 noiembrie, vreau sa vad deconturile lui stanila si sa intervin unde este cazul, pe mine este greu sa ma faca din pix....

asta asteptam si noi, dar nu stiam cum sa te intrebam fara sa te deranjam, cam cand ti-ai programat iesirea de toamna in delta pentru ca nu care cumva sa indraznim sa programam ag apcr peste voiajul tau.
acum ne-am linistit. o sa fie pe 26 noiembrie.