Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:
="Pasa
Da are perfecta dreptate bravo lui pe uni ai deranjează adevarul
2011
hotie si combinatie :D
majoritatea loturilor cotizeaza 1100 e
altele doar 700e
restul ?pe combinatie? :D
Acum m-am lamurit :D :D :D chiar vorbim degeaba , cred ca iarba a fost prea deasa :D pentru fete :roll:
<°))))))><
><((((((°>

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

cei care nu mai pot scrie inseamna ca au fost banati din motive de limbaj inadecvat. 24 ore tempban

Pasa

Mesaj de Pasa »

Normal ca ma deranjeaza , daca vrei sa acuzi pe cineva fa-o direct cu dovezi etc. nu baga toata asociatia la gramada , asa dupa cum suna postarea de mai sus , toti suntem niste hoti si combinatori si desi sunt multi pe lumea asta ( din pacate ) , eu nu fac parte dintre ei , daca tu stii altceva spune , m-a cunosc de prea mult timp cu Costica si daca a postat el ( desi nu cred ) mi-am permis sa i-i atrag atentia ca suntem mai multi in asociatie si nu vrem sa fi-m victime colaterale intr-un conflict pe care eu nu prea il mai inteleg , nu mai vreau sa intru in polemici cu nimeni , dar nici nu accept sa ma faca cineva hot si combinator , doar ca fac parte dintr-o asociatie care e contestata de voi .
Mai bine decat sa ne contestati atat , pastrati-va fortele pentru a face ceva mai mult decat reuseste APCR-ul pentru pescuitul din Romania si fi-ti convinsi ca nimeni din APCR nu o sa va acuze de furt si combinatii . :oops:[/quote]
Mircea Sandu al pescarilor este de vina pana nu inlaturam cancerul din fruntea pescarilor Romania nu o sa mai faca performanta pentru ca............A MR
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Excrocule ce faci? Te bagi in APCR si candidezi? Eu te votez. :lol: :lol: :lol:

Pasa

Mesaj de Pasa »

Excrocule ai fost rugat sa intervi ca ai niște datori fata de Mircea Sandu al Pescarilor doar ai devenit datorită lui campion național si ati făcut Romania de ras la CM din Anglia cum sau făcut si ei in Italia din cauza blaturilor pe care leau făcut
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Asa-i excrocule cum spui tu. 8)

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

buhac constantin scrie:
="Pasa
Da are perfecta dreptate bravo lui pe uni ai deranjează adevarul
2011
hotie si combinatie :D
majoritatea loturilor cotizeaza 1100 e
altele doar 700e
restul ?pe combinatie? :D
Costica, cum de n-ai venit la Harsani in Ungaria la un concurs foarte frumos unde s-au prins pesti foarte mari. Tata Nitu cred ca a avut mare nevoie de tine acolo... :(

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Costica Buhac va saluta pe toti si a ramas surprins ca deja de la sfarsitul lui Octombrie pescuiti pe net .
Se vede ca suntenteti crapari si nu practicati si pescuitul la rapitor .
Am participat la o vanatoare organizata la Crucea si o partida de pescui pe Reazam unde am prins niste stiuci superbe .
Pe la net nu am avut timp sa intru dar vad ca CYTY continua sa posteze cu numele meu si Cozma a ramas singurul care nu paraseste patul de nada :lol: :lol: :lol:
D-le Cozma cum puteam eu sa folosesc cuvantul HOT despre APCR unde am facut cunostinta cu pescuitul sportiv si cu atatia oameni minunati ?
Daca va aduceti aminte la ultima sedinta organizata de APCR la care am participat si se discuta un subiect care nu facea cinste acestei mari familii de pescari am fost singurul care am zis sa stergem tot si sa mergem mai departe .In procesul verbal a fost mentionat altceva si de atunci fiecare cand nu este de acord cu ceva deschide subiectul .
Decate ori am ocazia ma mandresc ca am fost membru APCR !

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Tite puteti sa dati mai multe detalii despre acest lac ?
TATA NITU se descurca foarte bine oriunde si cu oricine !

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

buhac constantin scrie:Costica Buhac va saluta pe toti si a ramas surprins ca deja de la sfarsitul lui Octombrie pescuiti pe net .
Se vede ca suntenteti crapari si nu practicati si pescuitul la rapitor .
Am participat la o vanatoare organizata la Crucea si o partida de pescui pe Reazam unde am prins niste stiuci superbe .
Pe la net nu am avut timp sa intru dar vad ca CYTY continua sa posteze cu numele meu si Cozma a ramas singurul care nu paraseste patul de nada :lol: :lol: :lol:
D-le Cozma cum puteam eu sa folosesc cuvantul HOT despre APCR unde am facut cunostinta cu pescuitul sportiv si cu atatia oameni minunati ?
Daca va aduceti aminte la ultima sedinta organizata de APCR la care am participat si se discuta un subiect care nu facea cinste acestei mari familii de pescari am fost singurul care am zis sa stergem tot si sa mergem mai departe .In procesul verbal a fost mentionat altceva si de atunci fiecare cand nu este de acord cu ceva deschide subiectul .
Decate ori am ocazia ma mandresc ca am fost membru APCR !
Să înțeleg că v-ați retras din APCR sau ați fost exclus?
Pe lista postată de gorr apar persoane fizice. Chiar toate s-au retras sau au fost excluse? Stiu ca primirile și excluderile sunt atributul Adunării generale.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”