Acum m-am lamuritbuhac constantin scrie:2011="Pasa
Da are perfecta dreptate bravo lui pe uni ai deranjează adevarul
hotie si combinatie![]()
majoritatea loturilor cotizeaza 1100 e
altele doar 700e
restul ?pe combinatie?

Moderator: gor965
Acum m-am lamuritbuhac constantin scrie:2011="Pasa
hotie si combinatie![]()
altele doar 700e
restul ?pe combinatie?
Costica, cum de n-ai venit la Harsani in Ungaria la un concurs foarte frumos unde s-au prins pesti foarte mari. Tata Nitu cred ca a avut mare nevoie de tine acolo...buhac constantin scrie:2011="Pasa
hotie si combinatie![]()
altele doar 700e
restul ?pe combinatie?
Să înțeleg că v-ați retras din APCR sau ați fost exclus?buhac constantin scrie:Costica Buhac va saluta pe toti si a ramas surprins ca deja de la sfarsitul lui Octombrie pescuiti pe net .
Se vede ca suntenteti crapari si nu practicati si pescuitul la rapitor .
Am participat la o vanatoare organizata la Crucea si o partida de pescui pe Reazam unde am prins niste stiuci superbe .
Pe la net nu am avut timp sa intru dar vad ca CYTY continua sa posteze cu numele meu si Cozma a ramas singurul care nu paraseste patul de nada![]()
![]()
![]()
D-le Cozma cum puteam eu sa folosesc cuvantul HOT despre APCR unde am facut cunostinta cu pescuitul sportiv si cu atatia oameni minunati ?
Daca va aduceti aminte la ultima sedinta organizata de APCR la care am participat si se discuta un subiect care nu facea cinste acestei mari familii de pescari am fost singurul care am zis sa stergem tot si sa mergem mai departe .In procesul verbal a fost mentionat altceva si de atunci fiecare cand nu este de acord cu ceva deschide subiectul .
Decate ori am ocazia ma mandresc ca am fost membru APCR !