Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de buhac constantin »

D-le Cozma este adevarat ca pe ordinea de zi a Adunarii Generale a APCR unul dintre puncte este afilierea tuturor Cluburilor la Federatie Romana de Pescuit Sportiv .

buhac constantin

Catre conducerea APCR
Doresc sa stiu daca eu mai sunt membru APCR ?
Nu am facut cerere de retragere .
Am fost cumva exclus ?
Pot participa la A.G ?

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:D-le Cozma este adevarat ca pe ordinea de zi a Adunarii Generale a APCR unul dintre puncte este afilierea tuturor Cluburilor la Federatie Romana de Pescuit Sportiv .
D-le Buhac , momentan nu stiu toata ordinea de zi a Adunarii Generale a APCR , oricum aceasta sedinta nu poate impune TUTUROR CLUBURILOR sa se afilieze la nici o structura , in particular , pe mine personal nu ma intereseaza subiectul cu afiliere deoarece nu ma pot afilia la Federatie ( nu permite statutul ) si nici nu am de gand sa fac ceva in directia asta .

In rest si mi-e i-mi pare rau ca nu mai esti in APCR , si i-ti urez succes in noua activitate .
<°))))))><
><((((((°>

buhac constantin

Domnu Cozma daca statutul este problema asta se rezolva la Adunarea Generala ,mai grav era daca nu va permitea RELIGIA .
Si mie imi pare rau dar daca nu sunt persoana juridica !
Noua activitate va dura pana cand lucrurile se vor aseza pe un fagas normal cum se intampla in toate ramurile sportive dupa aceea revin pe pistele de concurs .
Pescuitul se face in stand .

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:Domnu Cozma daca statutul este problema asta se rezolva la Adunarea Generala ,mai grav era daca nu va permitea RELIGIA .Si mie imi pare rau dar daca nu sunt persoana juridica !
Noua activitate va dura pana cand lucrurile se vor aseza pe un fagas normal cum se intampla in toate ramurile sportive dupa aceea revin pe pistele de concurs .
Pescuitul se face in stand .
Domnul Buhac ( i-mi place asta cu Domnul in Sus , Domnul in jos :D ) eu de RELIGIE sunt Ortodox , si din cate stiu eu aceasta RELIGIE nu are nimic impotriva liberei asocieri , asa ca nu trebuie sa va face-ti probleme in aceasta privinta :wink: .

Sper ca revenirea in stad , dupa ce fagasul a fost stabilizat , sa o face-ti in calitate de concurent asa cum va stiu eu , si nu in calitate de zbir oficial , sa anulati concursuri pe motiv ca ; concurenti nu au asigurare medicala sau nu au carnet de sportiv cu viza la zi :D

In rest sanatate si spor la treaba .
<°))))))><
><((((((°>

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

:wink:
buhac constantin scrie:Domnul Tite puteti sa dati mai multe detalii despre acest lac ?
TATA NITU se descurca foarte bine oriunde si cu oricine !

:wink: :wink:

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Este pentru prima oara cand Tata Nitu nu a prins nici un peste, am ramas atat eu cat si ceilalti pescari surprinsi,poate si pentru faptul ca a cazut linga campionii Ungarie,care au castigat acest concurs.Costica merita sa incerci aceasta balta frumoasa,Harsany,linga orasul Miskcolc.

buhac constantin

Domnul Tite inseamna ca un nou record a fost stabilit .

buhac constantin

Domnul Cozma vizele trebuiesc neaparat pentru a putea Cluburile sa incaseze cotizatiile .
Asigurarile nici nu mai vorbesc ca de aceea cotizam la sanatate ,medicamente,medicamente

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Costica in scurt timp va fi un nou club Mr.Fish, poate te intereseaza sa faci parte si tu din acest club select.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”